Σφουγγάρια κουζίνας - Συρματάκια

Ενεργά φίλτρα

Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ

Ανακαλύψτε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού και φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθαριότητα του σπιτιού σας εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,84 €

Ariet σπόγγος χρυσός 11gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης της εταιρείας Pegasus, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,47 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm

Το σύρμα Cisne 15x15cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο και πρακτικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το σύρμα Cisne 15x15cm τώρα και κάντε την κουζίνα σας πιο λειτουργική από ποτέ!
Τιμή 0,68 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 40gr

Το Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 40gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία των αγαπημένων σας φαγητών με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για την κουζίνα σας!
Τιμή 0,61 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 60gr

Το Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 60gr είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα φαγητά με ευκολία και ακρίβεια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,86 €

Cisne σφουγγάρι inox

Το Cisne σφουγγάρι inox είναι το απόλυτο εργαλείο καθαρισμού για κάθε νοικοκυριό. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, εγγυάται μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει την αποτελεσματικότητά του. Ξεχάστε τα ανθυγιεινά σφουγγάρια και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει λαμπερά αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε το Cisne σφουγγάρι inox τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που κάνετε τον καθαρισμό στο σπίτι σας!
Τιμή 0,73 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €

D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητά του, το σφουγγάρι D&D θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε τις λεκέδες και τη βρωμιά να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,39 €

D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού που προσφέρει, θα εντυπωσιάσετε κάθε επισκέπτη σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε το καθημερινό καθάρισμα της κουζίνας σας εύκολο και γρήγορο!

Τιμή 0,68 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ

Το D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα. Με τη μεγάλη του απορροφητικότητα και αντοχή, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε γρήγορα και εύκολα κάθε λεκάνη ή επιφάνεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογη καθαριότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,36 €

Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr

Το Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με τη λάμψη του χρυσού συρματάκι και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το σφουγγαράκι θα κάνει τον καθαρισμό της κουζίνας σας παιχνιδάκι. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για έναν πιο εύκολο και γρήγορο καθαρισμό!
Τιμή 0,42 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 10x15x2,5cm

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες, εξασφαλίζει ότι η κουζίνα σας θα παραμένει καθαρή και υγιής. Η διάστασή του 10x15x2,5cm το καθιστά ιδανικό για κάθε χρήση, ενώ η ποιότητά του δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Αποκτήστε το Lime σφουγγάρι κουζίνας τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ!
Τιμή 0,40 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ

Το αντιβακτηριδιακό Lime σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ της εταιρίας Lime είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και υγιή. Με εξαιρετική ποιότητα και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, αυτό το σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τα βακτήρια και τις μικρόβια από την επιφάνεια των μαγειρικών σκευών και των επιφανειών της κουζίνας σας. Μην αφήνετε τους εχθρούς της υγιεινής να κυριαρχήσουν στον χώρο ?
Τιμή 0,68 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,92 €

Madona rubber cleaner σφουγγάρι κουζίνας θαυματουργό 2τεμ

Το Madona rubber cleaner σφουγγάρι κουζίνας θαυματουργό 2τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, το σφουγγάρι Madona θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες λεκέδες με ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
Τιμή 1,11 €

Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ

Το Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ της εταιρίας Multy είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά του, το σφουγγαράκι Multy θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,74 €

Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1025/2m της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη λίπανση, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας στον καθαρισμό του σκεύους σας.
Τιμή 0,13 €

Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1026/2μ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, θα μπορείτε να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα τα πιάτα σας χωρίς να χρειάζεται να τα τρίψετε πολύ. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα με κάθε πλύση!
Τιμή 0,19 €

Multy συρμάτινο πετσετάκι 2τεμ

Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση. Πολύ δυνατό, πολύ ανθεκτικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Τιμή 0,24 €

Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ

Το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μεγάλη του διάσταση, μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά μεγάλες επιφάνειες χωρίς πολύ κόπο. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η ειδική σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ?
Τιμή 0,32 €

Multy σφουγγάρι κουζίνας πολύχρωμο 3τεμ

Το πολύχρωμο σφουγάρι κουζίνας 3 τεμαχίων της εταιρίας Multy είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με ποικιλία χρωμάτων για κάθε διακόσμηση και τρία διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάγκη, το σφουγάρι Multy θα σας βοηθήσει να κάνετε την καθημερινή κουζίνα σας πιο εύκολη και γρήγορη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία κουζίνας στην καλύτε
Τιμή 0,59 €

Practic σπόγγος ασημί inox 25gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,27 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x15gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x15gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο με το Practic σφουγγαράκι 25x15gr!
Τιμή 4,01 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x40gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Practic, αυτό το σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με άνεση και άριστα αποτελέσματα.
Τιμή 10,11 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματικότητά του, το Practic σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που παρέχει το Practic!
Τιμή 0,46 €

Sanitas inox pro ανοξείδωτο σύρμα κουζίνας με λαβή

To ανοξείδωτο σύρμα Sanitas Inox Pro είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο μεταλλικό σύρμα ώστε να μην σκουριάζει και να διαρκεί πολύ.

Διαθέτει πρακτική λαβή για να προστατεύετε τα χέρια σας αλλά και να διευκολύνει την κίνηση ενώ καθαρίζετε.

Ιδανικό για πολύ δύσκολες βρωμιές σε σχάρες, ταψιά, νεροχύτες.

Τιμή 0,74 €

Sanitas silver block σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 2τεμ

Το Sanitas silver block σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 2τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία αντιβακτηριδιακής προστασίας, εξασφαλίζει ότι οι επιφάνειες σας θα παραμείνουν καθαρές και υγιείς. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους εκτιμούν την υγιεινή και την ασφάλεια στο σπίτι τους. Αποκτήστε το Sanitas silver block σφουγγαράκι κουζίνας τώρα και απολαύστε μια καθαρή και υγιεινή κουζίνα κάθε μέρα!
Τιμή 1,69 €

Sanitas teflon protect σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη 1τεμ

Το Sanitas teflon protect σφουγγαράκι είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα των αντικολλητικών σκευών σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, θα κάνει το μαγείρεμα σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 1,37 €

Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ

Τα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική τους κυματιστή υφή, αυτά τα σφουγγαράκια εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και απορρόφηση των υγρών, κάνοντας την κουζίνα σας λαμπερή και αψεγάδιαστη. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν πια - επενδύστε στα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας και απολαύστε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο μαγειρέματος.
Τιμή 2,56 €

Sanitas ανοξείδωτο σύρμα 2τεμ

Το ανοξείδωτο σύρμα 2 τεμάχια της Sanitas είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και ακρίβεια. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Ανακαλύψτε την άνεση και την αξιοπιστία του Sanitas ανοξείδωτου σύρματος και απογειώστε την εμπειρία σας στο εργασιακό πεδίο!
Τιμή 1,74 €

Sanitas σύρμα κουζίνας μεταλλικό με λαβή 2τεμ

Το Sanitas σύρμα κουζίνας είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με τη μεταλλική του κατασκευή και τις λαβές του, σας προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε το Sanitas σύρμα κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 3,29 €

Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 1τεμ

Το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 1 τεμάχιο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική απορρόφηση της υγρασίας, θα κάνει το καθημερινό σας μαγείρεμα ακόμα πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας τώρα!
Τιμή 0,89 €

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας αντιβακτηριδιακά 5τεμ

To αντιβακτηριδιακό σφουγγάρι κουζίνας Sanitas Hygiene Fresh διαθέτει αντιβακτηριδιακή προστασία στο σπόγγο ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις οσμές που οφείλονται στα βακτήρια.

Είναι ιδανικό για το καθημερινό πλύσιμο όλων των σκευών (πιάτα, ποτήρια, κατσαρόλες κ.α) απομακρύνοντας και τους πιο επίμονους λεκέδες.

Τιμή 2,36 €

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας διαφορετικών χρήσεων 3τεμ

Τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό της κουζίνας σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην αφήσετε τις λεκέδες να κυριαρχήσουν στον χώρο σας, αποκτήστε τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας για άμεση δράση!
Τιμή 2,64 €

Sanitas σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ

Το Sanitas σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική απορρόφηση των υγρών και των λιπών, το Sanitas σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 0,79 €

Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο

Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση. Πολύ δυνατό, πολύ ανθεκτικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Τιμή 0,77 €

Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο 3τεμ

Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση. Πολύ δυνατό, πολύ ανθεκτικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Τιμή 1,12 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate σε μπλε χρώμα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε νοικοκυρά! Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά από την κουζίνα σας, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική του σχεδίαση και η ανθεκτικότητά του το καθιστούν ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να έχετε την τέλεια κουζίνα που πάντα ονειρευόσασταν, με
Τιμή 1,06 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας extreme 1τεμ

2 φορές μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για πιο γρήγορο καθάρισμα! Μεγαλύτερη διάρκεια! Πολύ δυνατό και πολύ απορροφητικό! Κατάλληλο για τις δύσκολες εργασίες του νοικοκυριού, σε έντονο μωβ χρώμα!

Τιμή 1,05 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,77 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ της εταιρίας Scotch-Brite είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και υγιεινή. Με την αντιβακτηριδιακή του προστασία, το Scotch-Brite σφουγγαράκι εξαλείφει τα βακτήρια και τις μικροβιακές επιφάνειες, προσφέροντας ένα καθαρό περιβάλλον για την οικογένειά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια καθαρή και υγιή κουζίνα κάθε μέρα!
Τιμή 1,64 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,95 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, θα αφήσει τις επιφάνειες λείες και λαμπερές. Αποκτήστε το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που καθαρίζετε τον χώρο σας!
Τιμή 1,03 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ

Το Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας fibraverde classic 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Scotch-Brite, τα πιάτα, τα σκεύη και οι επιφάνειες της κουζίνας θα λάμψουν και θα είναι άψογα καθαρά. Αποκτήστε το Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας fibraverde classic 3τεμ τώρα και απολαύστε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας!

Τιμή 1,12 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite σε μέγεθος γίγας. Μοναδικό σε ποιότητα, υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,89 €

Scotch-Brite σφουγγαράκια inox 4τεμ

Τα Scotch-Brite σφουγγαράκια inox 4τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους, αφαιρούν τους λεκέδες και τη βρωμιά από τα ανοξείδωτα είδη κουζίνας σας με ευκολία και ταχύτητα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό σπίτι χωρίς πολύ κόπο.
Τιμή 1,88 €

Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των κεραμικών εστιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική δράση του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα αφήσει τις εστίες σας λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad!
Τιμή 4,03 €

Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ της εταιρίας Scotch-Brite είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες με ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
Τιμή 1,89 €

Sidirela σπόγγος ασημί siro 40gr

Ο Sidirela σπόγγος ασημί siro 40gr είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Η μοναδική σύνθεσή του εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό και αίσθηση απαλότητας στο δέρμα, ενώ η ασημί απόχρωσή του προσδίδει λάμψη και κομψότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τον Sidirela σπόγγο ασημί siro 40gr τώρα και αναβαθμίστε την καθημεριν
Τιμή 0,34 €

Sidirela συρμάτινο μαλλί 30gr

Η Sidirela συρμάτινο μαλλί 30gr είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε τα πιο μοναδικά και stylish χτενίσματα. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Sidirela συρμάτινο μαλλί θα σας χαρίσει το απόλυτο styling αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 0,29 €

Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ

Ο Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ της εταιρίας Sidirela είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η εργονομική σχεδίαση του σπογγίου θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες!
Τιμή 0,47 €

Tns magic sponge σετ καλάθι με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ

Το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μοναδική του τεχνολογία, τα σφουγγάρια αυτά αφαιρούν αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Επιπλέον, η εργονομική σχεδίασή τους κάνει τον καθαρισμό πιο εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθ
Τιμή 1,11 €

Tns βούρτσα σχάρας barbeque με ξύστρα μαύρη 20,5cm

Η Tns βούρτσα σχάρας barbeque με ξύστρα μαύρη 20,5cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη του μπάρμπεκιου. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την ευκολία στη χρήση της, αυτή η βούρτσα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα γεύματα στη σχάρα σας. Μην αφήνετε κανένα υπολείμματα να κολλήσουν στη σχάρα σας, αφού η Tns βούρτσα θα τα αφαιρέσει εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε το μπάρμπεκιου σας χωρίς κανέναν κόπ
Τιμή 1,26 €

Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης

Το Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης της εταιρίας Tns είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτό το σφουγγάρι θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,80 €

Tns σφουγγάρι πολλαπλών χρήσεων σετ 2τεμ RM701

Σφουγγάρι γενικής χρήσης της εταιρείας TnS, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 1,00 €

Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακό 6τεμ

Τα Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακά 6τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την αντιβακτηριδιακή τους προστασία, εξασφαλίζουν ότι η κουζίνα σας θα παραμείνει καθαρή και υγιής. Είναι απαλά στην επιφάνεια και αποτελεσματικά στην απορρόφηση των υγρών και των λιπών. Με τα Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο μαγειρέματο
Τιμή 1,48 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού