🍴Είδη εστίασης

Ενεργά φίλτρα

Alba πιάτο πορσελάνης τσαγιού φ14

Το πιάτο τσαγιού φ14 της Alba είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν πορσελάνης που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τσάι. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πιάτο θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το τσάι σας με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 1,69 €

Alba φλυτζάνι πορσελάνης χωρίς πιάτο espresso

Το φλυτζάνι espresso Alba πορσελάνης είναι η ιδανική επιλογή για τον καθημερινό σας καφέ. Κομψό, λειτουργικό και πρακτικό, σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 1,89 €

Alufix biologic βιοδιασπώμενο κουτί για μενού 47x24,5x48mm 25τεμ

Το Alufix biologic είναι το τέλειο κουτί για τα μενού σας, με διαστάσεις 47x24,5x48mm και ποσότητα 25 τεμάχια. Η βιοδιασπώμενη κατασκευή του το κάνει φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ η ποιότητα της εταιρίας Alufix εγγυάται την αντοχή και την αξιοπιστία του. Αποκτήστε το Alufix biologic τώρα και αναβαθμίστε την παρουσίαση των προϊόντων σας με στυλ και προστασία.
Τιμή 6,42 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 200ml 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 200ml 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθημερινό σας χρήση. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και πρακτικά. Με την εγγύηση της εταιρίας Alufix, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και βολική!
Τιμή 2,24 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 12τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 12τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε το φαγητό σας με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ιδανικά για κάθε είδους γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,80 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την προηγμένη τεχνολογία της Alufix, αυτά τα μπωλ προσφέρουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικά προς το περιβάλλον χάρη στη βιοδιασπώμενη τους φύση. Με το συνδυασμό αυτών των χαρακτηριστικών, τα Alufix μπωλ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας γεύμα, και θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε αμέσως.
Τιμή 3,21 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Τιμή 0,95 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 50τεμ

Πλαστικό μπωλ χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 50 τεμάχια.

Τιμή 3,21 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ πολυγωνικά 340ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 340ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Τιμή 0,79 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ πολυγωνικά 340ml 50τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 340ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 50 τεμάχια.

Τιμή 3,19 €

Alufix βιοδιασπώμενα πιάτα πολυγωνικά 15x15cm 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα πιάτα πολυγωνικά 15x15cm 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και πρακτικά. Με το μοντέρνο πολυγωνικό τους σχήμα, θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο τραπέζι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία φαγητού σας με τα Alufix πιάτα!
Τιμή 3,19 €

Alufix βιοδιασπώμενες σακούλες απορριμμάτων 86x120cm 5τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Alufix, γίγας, κατάλληλες τόσο για επαγγελματική, όσο και για οικιακή χρήση. Είναι βιοδιασπώμενες, δηλαδή κατασκευάζονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες και αποτελούν καλή εναλλακτική των πλαστικών. Χρειάζονται τρεις έως έξι μήνες για να αποσυντεθούν, ενώ σε συνθήκες κομποστοποίησης μπορούν να διασπαστούν πλήρως. Όσον αφορά την αντοχή τους είναι αντίστοιχη των πλαστικών, ενώ έχουν ευχάριστη υφή.

Τιμή 0,95 €

Alufix μπωλ μικρά 73x31mm 24τεμ

Το Alufix μπωλ μικρά 73x31mm 24τεμ είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν πρακτικότητα και λειτουργικότητα στην κουζίνα τους. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Alufix, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτά τα μπωλ θα σας υπηρετήσουν για πολλά χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας στην κουζίνα!
Τιμή 3,59 €

Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στο κάθε event! Με το μοναδικό τους design και την ποιότητα της εταιρίας Alufix, θα κάνουν κάθε σας γεύμα μια μοναδική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,40 €

Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας finger food με στυλ και ευκολία. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό, αυτά τα πιάτα είναι ιδανικά για κάθε είδος εκδήλωσης ή πάρτυ. Με το μοντέρνο τους σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά τους, τα Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα θα κλέψουν την παράσταση και θα κάνουν κάθε σας εκδήλωση αξέχαστη.
Τιμή 1,60 €

Alufix πλαστικά finger food τριγωνικά πιάτα 9x7cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food τριγωνικά πιάτα 9x7cm 24τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας finger food με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό, τα πιάτα Alufix είναι ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση. Με το μοναδικό τους τριγωνικό σχήμα, θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο γεύμα σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στυλ σας σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 1,60 €

Alufix σακούλα ρολό 50cm x 22cm x 8 micra 200τεμ khg8roll

Η σακούλα Alufix 50cm x 22cm x 8 micra 200τεμ khg8roll είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε τώρα την Alufix σακούλα ρολό και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 3,38 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων 45x50cm 25lt 40τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Alufix, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 40 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 45cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 0,79 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων μαύρη 65x80cm 70lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Alufix, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 σακούλες.

Μήκος: 65cm

Πλάτος: 80cm

Τιμή 1,27 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων με άρωμα ωκεανού 53x71cm 40lt 10τεμ

Οι Alufix σακούλες απορριμμάτων με άρωμα ωκεανού 53x71cm 40lt 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Alufix, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και οργανωμένο. Η ευχάριστη μυρωδιά του ωκεανού θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας σε κάθε χώρο. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τώρα τις Alufix σακούλες απορριμμάτων για ένα καθαρότερο και πιο οργανωμένο σπίτι!
Τιμή 0,63 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 70x100cm 120lt 10τεμ

Οι σακούλες Alufix απορριμμάτων με κορδόνι σε μπλε χρώμα και διαστάσεις 70x100 εκατοστά είναι σχεδιασμένες για την αποτελεσματική συλλογή και απόρριψη μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων. Η χωρητικότητά τους φτάνει τα 120 λίτρα, καθιστώντας τις ιδανικές για χρήση σε οικιακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

Τιμή 1,95 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων με λαβές 64x71cm 60lt 12τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Alufix, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν πρακτικά χερούλια για εύκολο κλείσιμο και μεταφορά.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 12 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 64cm

Πλάτος: 71cm

Τιμή 0,93 €

Alufix σκεύος αλουμινίου βαθύ με καπάκι 871cc 3τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου βαθύ με καπάκι 871cc είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την μεταφορά τροφίμων. Αυτό το βαθύ σκεύος αλουμινίου προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και είναι κατάλληλο για διάφορες χρήσεις.

Τιμή 0,85 €

Alufix σκεύος αλουμινίου για muffins 10τεμ

Το σκεύος αλουμινίου για muffins είναι ιδανικό για την παρασκευή νόστιμων μάφινς. Ανάλογα με τον τύπο του σκεύους, μπορεί να έχει χώρο για 10 μάφινς. Αυτά τα σκεύη είναι κατάλληλα για τον ψήσιμο των μάφινς στο φούρνο.

Τιμή 0,81 €

Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας πίτσες με φρεσκότατη γεύση και τέλεια ψημένη βάση. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σκεύος είναι ο σύμμαχός σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες λύσεις. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένεια σας με τις υπέροχες πίτσες που θα ετοιμάζετε κάθε φορά!

Τιμή 1,27 €

Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεσαίο 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεσαίο 2τεμ είναι η ιδανική λύση για να φτιάξετε την τέλεια πίτσα στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σας εξασφαλίζει ότι η πίτσα σας θα ψήνεται ομοιόμορφα και θα έχει τέλειο χρυσαφί χρώμα. Αποκτήστε το Alufix σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία στο ψήσιμο της πίτσας!
Τιμή 0,79 €

Alufix σκεύος αλουμινίου με καπάκι μικρό 475cc 4τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου με καπάκι μικρό 475cc 4τεμ της εταιρίας Alufix είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σκεύος είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Μην αφήνετε τα τρόφιμα σας να χάνουν τη φρεσκάδα τους, αγοράστε τώρα το Alufix σκεύος αλουμινίου και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα στην αποθήκευση τροφίμων.

Τιμή 0,88 €

Alufix σκεύος αλουμινίου στρόγγυλο μεσαίο 1350cc 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου στρόγγυλο μεσαίο 1350cc 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις κουζίνες. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Alufix σκεύος θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα σκεύη αλουμινίου στην αγορά.
Τιμή 0,97 €

Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Assos, αυτές οι σακούλες θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε τις τώρα και δεν θα απογοητευτείτε!
Τιμή 2,56 €

Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο βαριά απορρίμματα με άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τις Assos σακούλες σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τάξης και της ευκολίας στον χώρο σας!
Τιμή 5,11 €

Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την καθαριότητα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα στο βάρος, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη!
Τιμή 1,93 €

Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και το πρακτικό κορδόνι, θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα απορρίμματα σας με άνεση και αξιοπιστία. Μην αφήνετε την ανεπιθύμητη μυρωδιά να εισβάλει στον χώρο σας, επενδύστε στις Assos σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα.
Τιμή 3,27 €

Athena κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 6τεμ 10-604

Το κουταλάκι γλυκού Athena ανοξείδωτο 6τεμ 10-604 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή του γεύματος. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, το κουταλάκι δεν μόνο χαρίζει λάμψη και κομψότητα στο τραπέζι, αλλά είναι επίσης ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην αφήσετε να λείπει από τη συλλογή σας!
Τιμή 3,98 €

Athena κουτάλι λεμονάδας ανοξείδωτο 3τεμ 10-609

Το κουτάλι λεμονάδας Athena αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, προσφέρει αντοχή και αισθητική σε κάθε σας γεύμα. Με το σετ των τριών κουταλιών λεμονάδας, μπορείτε να εξυπηρετείτε με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε τώρα το κουτάλι λεμονάδας Athena και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,94 €

Athena κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-601

Αποκτήστε την τέλεια συλλογή κουταλιών φαγητού από ανοξείδωτο χάλυβα της εταιρίας Athena. Με το σετ 3 τεμαχίων κουταλιών φαγητού, θα αναβαθμίσετε την τραπεζαρία σας με μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Κάθε κουτάλι έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το σήμερα και κάντε τη διακόσμηση της τραπεζαρίας σας μοναδική!
Τιμή 3,22 €

Athena μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-607

Το Athena μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-607 είναι ένα κομψό και λειτουργικό εργαλείο για το σερβίρισμα των γλυκών σας. Με ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το μαχαίρι θα σας χαρίσει μια αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Athena μαχαίρι dessert τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σέρβιρισμα γλυκών!
Τιμή 4,39 €

Athena μαχαίρι steak φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-603

Το Athena μαχαίρι steak φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-603 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το σετ 3 τεμαχίων θα κάνει το κόψιμο του κρέατος παιχνίδι για εσάς. Με μια κομψή και λειτουργική σχεδίαση, το Athena μαχαίρι steak φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-603 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 4,70 €

Athena μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-602

Το Athena μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-602 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας κουζίνα. Με τη λεπτή και αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε εύκολα να κόψετε και να σερβίρετε φαγητό με άνεση και στυλ. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ το μοντέρνο σχεδιασμό του θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το Athena μαχαίρι φαγητού τώρα και αναβαθμί
Τιμή 4,70 €

Athena πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-600

Το Athena πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-600 της εταιρίας Athena είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Η λεπτομερής σχεδίαση του πιρούνιου προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το Athena πιρούνι φαγητού τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 3,22 €

Barista ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ

Το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ποιότητα και την αντοχή του χάρτινου double wall design, αυτά τα ποτήρια είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,52 €

Barista ποτήρι χάρτινο double wall 16oz 25τεμ

Το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 16oz 25τεμ της εταιρίας Barista είναι η ιδανική επιλογή για τον καθημερινό σας καφέ. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση. Η διπλή επένδυση του ποτηριού διατηρεί τη θερμοκρασία του ροφήματός σας για περισσότερη ώρα, ενώ η μεγάλη χωρητικότητα των 16 ουγκιών θα σας κάνει να απολαύσετε τον καφέ σας χωρίς να σας λείψει ποτέ. Αποκτήστε τώρα το Barista ποτήρι χ
Τιμή 1,76 €

Barista ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ

Το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του, θα απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και στυλ. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε την τέλεια κούπα καφέ με το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ!
Τιμή 1,43 €

Best in town κουτί πίτσας 20x20x4cm 100τεμ

Η Pizza Kraft best in town 20x20x4cm 100τεμ microwelle είναι η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε την αγαπημένη σας πίτσα στο άνετο του σπιτιού σας. Με την ποιότητα και τη γεύση που προσφέρει η Pizza Kraft, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε μια αυθεντική ιταλική πιτσαρία. Απολαύστε την με την παρέα σας ή μόνοι σας και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 9,64 €

Best in town κουτί πίτσας 22x22x4cm 100τεμ

Η Pizza Kraft είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτική πίτσα σε μεγάλη ποσότητα. Με μέγεθος 22x22x4cm και 100 τεμάχια, αυτή η πίτσα είναι ιδανική για κάθε περίσταση. Απολαύστε τη γρήγορα και εύκολα χάρη στη δυνατότητα μαγειρέματος στο φούρνο μικροκυμάτων. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της Pizza Kraft!
Τιμή 10,75 €

Best in town κουτί πίτσας 26x26x4cm 100τεμ

Η Pizza kraft best in town 26x26x4cm 100τεμ microwelle είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση της καλύτερης πίτσας στην πόλη. Με τις ιδανικές διαστάσεις 26x26x4cm και τη δυνατότητα μαγειρέματος στο φούρνο μικροκυμάτων, αυτή η πίτσα θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε μια πλούσια γευστική εμπειρία με την Pizza kraft best in town!
Τιμή 14,01 €

Best in town κουτί πίτσας 28x28x4cm 100τεμ

Η Pizza Kraft best in town 28x28x4cm 100τεμ microwelle είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε την αγαπημένη σας πίτσα στον πιο τέλειο τρόπο. Με την ποιότητα και τη γεύση της Pizza Kraft, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γεύμα. Αποκτήστε τώρα τα 100 τεμάχια microwelle και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση που σας προσφέρει η Pizza Kraft.
Τιμή 15,27 €

Best in town κουτί πίτσας 30x30x4cm 100τεμ

Η Pizza Kraft Best in Town είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη πίτσα στον χώρο σας. Με διαστάσεις 30x30x4cm και ποσότητα 100 τεμάχια, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας γεύση όποτε το επιθυμείτε. Ιδανική για χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων, η Pizza Kraft Best in Town θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες πίτσες που έχετε δοκιμάσει. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη γεύση της καλύτερης πίτσας στην πόλη!
Τιμή 17,39 €

Best in town κουτί πίτσας 40x40x4cm 50τεμ

Η Pizza Kraft Best in Town είναι η καλύτερη επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτσας. Με διαστάσεις 40x40x4cm και συσκευασία 50 τεμαχίων, αυτή η πίτσα είναι ιδανική για τις οικογενειακές σας συγκεντρώσεις. Επιπλέον, μπορεί να ψηθεί γρήγορα και εύκολα στο φούρνο μικροκυμάτων. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την νόστιμη πίτσα και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 15,04 €

Best in town κουτί πίτσας 45x45x4cm 50τεμ

Η Pizza Kraft είναι η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε την αγαπημένη σας πίτσα στο σπίτι. Με μέγεθος 45x45x4 εκατοστά και ποιότητα microwelle, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τώρα τα 50 τεμάχια και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία στο σπίτι σας.
Τιμή 18,78 €

Bio paper jumbo big βιοδιασπώμενο καλαμάκι σπαστό πολύχρωμο 22cm 25τεμ

Το βιοδιασπώμενο χαρτόκαλαμο jumbo big είναι ιδανικό για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων και την προστασία του περιβάλλοντος. Το σπαστό χαρτόκαλαμο έχει μήκος 22cm και παρέχει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων. Είναι πολύχρωμο και περιλαμβάνει 25 τεμάχια, κάνοντάς το ιδανικό για πάρτυ, εκδηλώσεις και χρήση στο σπίτι.

Κανονική τιμή 0,47 € Τιμή 0,31 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Bio paper plus βιοδιασπώμενο καλαμάκι ντυμένο σπαστό 22cm μαύρο 250τεμ

Το βιοδιασπώμενο καλαμάκι είναι ένα περιβαλλοντικά φιλικό εναλλακτικό προϊόν στα πλαστικά καλαμάκια. Αυτό το συγκεκριμένο καλαμάκι έχει μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένο με μαύρο βιοδιασπώμενο χαρτί. Είναι σπαστό, δηλαδή μπορεί να διπλώνεται για εύκολη μεταφορά και χρήση. Κάθε πακέτο περιέχει 250 τεμάχια και είναι κατάλληλο για χρήση σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και άλλα καταστήματα εστίασης.

Τιμή 4,18 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo 19cm 500τεμ

Χάρτινα καλαμάκια ιδανικά για freddo με μήκος 19 εκατοστά, σε συσκευασία 500 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 4,03 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού