• Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
  • Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
  • Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
  • Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
  • Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
  • Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
  • Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
  • Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
  • Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
  • Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
  • Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
  • Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm

Το σύρμα Cisne 15x15cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο και πρακτικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το σύρμα Cisne 15x15cm τώρα και κάντε την κουζίνα σας πιο λειτουργική από ποτέ!
15059
8410347483008
0,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,95 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x40gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Practic, αυτό το σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με άνεση και άριστα αποτελέσματα.
Τιμή 10,11 €

Multy συρμάτινο πετσετάκι 2τεμ

Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση. Πολύ δυνατό, πολύ ανθεκτικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Τιμή 0,24 €

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας αντιβακτηριδιακά 5τεμ

To αντιβακτηριδιακό σφουγγάρι κουζίνας Sanitas Hygiene Fresh διαθέτει αντιβακτηριδιακή προστασία στο σπόγγο ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις οσμές που οφείλονται στα βακτήρια.

Είναι ιδανικό για το καθημερινό πλύσιμο όλων των σκευών (πιάτα, ποτήρια, κατσαρόλες κ.α) απομακρύνοντας και τους πιο επίμονους λεκέδες.

Τιμή 0,76 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, θα αφήσει τις επιφάνειες λείες και λαμπερές. Αποκτήστε το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που καθαρίζετε τον χώρο σας!
Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns μαξιλαροθήκη μονόχρωμη 52x72+15cm 2τεμ

Δώστε στο ύπνο σας έναν νέο ορισμό με την Tns μαξιλαροθήκη μονόχρωμη 52x72 15cm 2τεμ. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει αυτό το προϊόν από την Tns. Ανανεώστε τον ύπνο σας και αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί με στυλ και πολυτέλεια.
Τιμή 4,62 €

Ματίνα μαχλέπι 10gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Matina, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα. Αν συνηθίζετε να φτιάχνετε μπάρες ή γλυκά με ξηρούς καρπούς, σουσάμι, αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, κράνμπερις, βερίκοκα) και μέλι, αξίζει να δοκιμάστε να τα αρωματίσετε με μαχλέπι, θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πόσο τους ταιριάζει. Πασπαλίστε με μαχλέπι και τα κυδώνια που θα ψήσετε στο φούρνο ή την κολοκύθα που προορίζεται για κάποια γλυκιά ή αλμυρή παρασκευή.

Τιμή 1,13 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό fresh 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς με 91% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι και καπάκι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Magic clean αρωματικό ρούχων σε blister λεβάντα 12τεμ

Τα Magic Clean αρωματικά ρούχων σε blister με άρωμα λεβάντα περιέχουν 12 τεμάχια και είναι ιδανικά για την ανανέωση της μυρωδιάς των ρούχων σας. Αυτά τα αρωματικά είναι εύκολα στη χρήση καθώς απλά τα τοποθετείτε μέσα στην ντουλάπα, το συρτάρι ή τη βαλίτσα σας και αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάντε τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και αρωματικά με τα Magic Clean αρωματικά ρούχων σε blister με άρωμα λεβάντα!

Τιμή 0,80 €
Fanta αναψυκτικό madness 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Fanta αναψυκτικό madness 500ml

Η FANTA 500ml - (MADNESS) είναι ένα από τα πιο αναζωογονητικά και απολαυστικά αναψυκτικά που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με τη μοναδική της γεύση και το αναζωογονητικό της αφρώδες χαρακτήρα, η FANTA MADNESS θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Δοκιμάστε την τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη αναψυκτική εμπειρία!
Κανονική τιμή 0,89 € Τιμή 0,87 €
  • -0,02 €
  • -0,02 €