0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην ποιότητα αυτού του χαρτιού κουζίνας, καθώς είναι εξαιρετικά απορροφητικό, δεν κόβεται και είναι αξιόπιστο. Το σχέδιό του αλλάζει συχνά για να δίνει στο σπίτι σας μια όμορφη πινελιά με τετράχρωμα μοτίβα. Πέρα από αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το απαλό χαρτί κουζίνας σαν κομψές χαρτοπετσέτες.

Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Softex, σε ρολό, 3 φύλλων ιδιαίτερα ανθεκτικό και απαλό. Είναι υψηλής αντοχής ακόμη και αν είναι βρεγμένο, έξτρα απορροφητικό, χωρίς να αφήνει χνούδι. Είναι κατάλληλο για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Διαθεσιμότητα: 1480 Σε απόθεμα

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Zebra, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 300gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Διαθεσιμότητα: 369 Σε απόθεμα

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Anil, σε ρολό, 3 φύλλων ιδιαίτερα ανθεκτικό και απαλό. Είναι υψηλής αντοχής ακόμη και αν είναι βρεγμένο, έξτρα απορροφητικό, χωρίς να αφήνει χνούδι. Είναι κατάλληλο για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Anil χαρτί κουζίνας 1,9kg

5,96 €
Διαθεσιμότητα: 197 Σε απόθεμα

Αναφέρεται σε μια συσκευασία χαρτιού κουζίνας που ζυγίζει 1,9 κιλά. Το χαρτί κουζίνας χρησιμοποιείται για την απορρόφηση υγρασίας και λιπαρών από τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και για καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα.

Anil χαρτί κουζίνας 650gr

2,09 €
Διαθεσιμότητα: 786 Σε απόθεμα

Αναφέρεται σε μια συσκευασία χαρτιού κουζίνας που ζυγίζει 650 γραμμάρια. Το χαρτί κουζίνας χρησιμοποιείται για την απορρόφηση υγρασίας και λιπαρών από τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και για καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα.

Διαθεσιμότητα: 328 Σε απόθεμα

Ένα ανθεκτικό χαρτί κουζίνας που δεν αφήνει χνούδια. Συνδυάζει απορροφητικότητα, απαλότητα και τόσο μεγάλη διάρκεια που πραγματικά το κάνει ατελείωτο. Για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Διαθεσιμότητα: 2425 Σε απόθεμα

Ένα ανθεκτικό στη χρήση και στο χρόνο χαρτί κουζίνας, που συνδυάζει οικονομία και πρακτικότητα. Δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Διαθεσιμότητα: 276 Σε απόθεμα

Ένα ανθεκτικό στη χρήση και στο χρόνο χαρτί κουζίνας, που συνδυάζει οικονομία και πρακτικότητα. Δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Διαθεσιμότητα: 720 Σε απόθεμα

Ένα ανθεκτικό 3φυλλο χαρτί κουζίνας που δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

King xxl gigas χαρτί κουζίνας 72m

1,69 € 1,62 € -0,07 €
Διαθεσιμότητα: 9547 Σε απόθεμα

Αναφέρεται σε ένα ρολό χαρτιού κουζίνας με μήκος 72 μέτρων, το οποίο διακρίνεται για την εξαιρετική του απορροφητικότητα και χαρακτηρίζεται ως "xxl" για να υποδηλώνει τη μεγάλη του διάσταση.

Διαθεσιμότητα: 10626 Σε απόθεμα

Χαρτί κουζίνας, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 320gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Διαθεσιμότητα: 1448 Σε απόθεμα

Πολυ απορροφητικό ρολό κουζίνας 3 φλυλλων, με αεροκυψέλες και τυπωμένο σχέδιο φρούτων σε μπλέ χρωμα , σε συσκευασία των 2 ρολών ,λευκό γκοφρέ , δεν αφήνει χνούδι.

Διαθεσιμότητα: 2488 Σε απόθεμα

Ιδιαίτερα ανθεκτικό και απορροφητικό χαρτί.

Δυνατότητα τοποθέτησης σε επιτραπέζια βάση.

Ενδείκνυται για επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη χρήση.

Φύλλα ανά ρολό: 455 διπλά φύλλα

Βάρος: 1000gr / ρολό

Μήκος: 91m

Διαθεσιμότητα: 4968 Σε απόθεμα

Βασικά χαρακτηριστικά:

Kαθαρό βάρος 582gr / ρολό

247 τριπλά φύλλα / ρολό

Mήκος ρολού 49,4m

Διάσταση φύλλου 22.2x20cm

Maxi χαρτί κουζίνας με 3 φύλλα, με ανάγλυφο σχέδιο.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας