🏠Είδη σπιτιού

Ενεργά φίλτρα

Air Wick botanica αρωματικό κερί island rose 205gr

Ζήστε την αίσθηση του νησιώτικου τριαντάφυλλου με το Air Wick Botanica αρωματικό κέρι σε μέγεθος 205gr. Αφήστε το άρωμα της νήσου να διαπεράσει τον χώρο σας και να σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό προορισμό. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της γλυκιάς μυρωδιάς που θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αποκτήστε το Air Wick Botanica αρωματικό κέρι island rose 205gr τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία α

Τιμή 4,18 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί moroccan mint & pink grapefruit 205gr

Μείγμα μοναδικών αρωμάτων Moroccan mint και pink grapefruit σε ένα υπέροχο κερί 205gr. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς και να χαλαρώσει με την ευχάριστη αίσθηση αυτού του αρωματικού κεριού. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ζωντάνιας που δημιουργείται στο χώρο σας και ανανεώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το Air Wick Botanica.

Τιμή 4,18 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί ανανάς & δενδρολίβανο 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,18 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί τριαντάφυλλο & αφρικανικό γεράνι 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,03 €

Air Wick candle frsh forest xmas 105gr

Μυρίστε τον χώρο σας με τον μαγικό συνδυασμό αρωμάτων φρέσκου δάσους και Χριστουγέννων από το AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr. Αφήστε τον εαυτό σας να εμβρόντησει σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη φρεσκάδα και ζεστασιά. Απολαύστε τις γιορτινές στιγμές σας με ένα κερί που θα σας μεταφέρει σε μια μαγική εμπειρία γεμάτη αναμνήσεις.

Τιμή 2,24 €

Air Wick αρωματικό αυτοκινήτου flower blossom 2x8gr

Με το Air Wick αρωματικό αυτοκινήτου flower blossom 2x8gr, θα ανανεώσετε την ατμόσφαιρα του αυτοκινήτου σας με ένα φρέσκο και λουλουδάτο άρωμα. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών να σας συνοδεύει κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σας και δημιουργήστε μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το Air Wick αρωματικό αυτοκινήτου flower blossom 2x8gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Τιμή 2,24 €

Air Wick αρωματικό αυτοκινήτου water burst 2x8gr

Το Air Wick αρωματικό αυτοκινήτου Water Burst 2x8gr θα μετατρέψει το αυτοκίνητό σας σε έναν κόσμο αρωμάτων και φρεσκάδας. Απολαύστε την ευχάριστη αίσθηση του νερού που αναζωογονεί τις αισθήσεις σας καθώς οδηγείτε. Αφήστε το Air Wick να σας συντροφεύει σε κάθε διαδρομή, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο αυτοκίνητό σας. Αφεθείτε στη μαγεία των αρωμάτων και ανανεώστε την εμπειρία οδήγησής σας με το Air Wick Water Burst.

Τιμή 2,24 €

Air Wick αρωματικό κερί berry bloss 105gr

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στον χώρο σας με το Air wick αρωματικό κερί 105gr, berry blossom. Απολαύστε τον υπέροχο συνδυασμό αρωμάτων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο άνθη και φρούτα. Αφήστε το άρωμα του κεριού να χαλαρώσει τις αισθήσεις σας και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο σας. Αποκτήστε το Air wick berry blossom τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του!

Τιμή 4,19 €

Air Wick αρωματικό κερί warm amber rose 1τεμ

Το Air Wick αρωματικό κερί warm amber rose 1τεμ θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και ομορφιά. Αφήστε το μοναδικό άρωμα του warm amber rose να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Με το Air Wick αρωματικό κερί, η αίσθηση της οικίας σας θα αναβαθμιστεί και θα γίνει ένας πραγματικός παράδεισος αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 2,66 €

Air Wick αρωματικό κερί βανίλια 1τεμ

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και άνεσης στον χώρο σας με το αρωματικό κερί βανίλια της Air Wick. Αφεθείτε στην ευχάριστη αίσθηση της γλυκιάς βανίλιας που θα σας ταξιδέψει σε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων. Απολαύστε την χαλάρωση και την απόλυτη χαρά που προσφέρει το Air Wick αρωματικό κερί βανίλια, το απόλυτο αξεσουάρ για τον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία άρωματος και χαλάρωσης.
Τιμή 2,66 €

Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και καστανή ζάχαρη 1τεμ

Ξεχάστε τις απλές αρωματικές κεραμίδες. Αυτό το Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και καστανή ζάχαρη θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και γλυκές αρωματικές νότες. Αγκαλιάστε την αίσθηση της βανίλιας και της καστανής ζάχαρης και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα άρωμα που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 2,66 €

Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και ορχιδέα 1τεμ

Το Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και ορχιδέα θα δώσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων αρωμάτων και απολαύστε μια εμπειρία αισθητικής και ηρεμίας. Αφήστε το Air Wick να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας και απολαύστε την αίσθηση ενός φρέσκου και ευχάριστου περιβάλλοντος.
Τιμή 5,75 €

Air Wick αρωματικό κερί πεπόνι μελιού & ylang-ylang 185gr

Το Air Wick αρωματικό κερί πεπόνι μελιού & ylang-ylang 185gr είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας στον χώρο σας. Η φρουτώδης νότα του πεπονιού συνδυάζεται με το έντονο άρωμα του ylang-ylang, δημιουργώντας ένα μοναδικό μείγμα που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αρωμάτων. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει τη μαγεία των αρωμάτων με το Air Wick κερί πεπόνι μελιού & ylang-ylang.

Τιμή 4,00 €

Air Wick Αρωματικό Κερί σε Βάζο Μήλο και Κανέλα Κεϋλάνης 185gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,49 €

Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ

Ανακαλύψτε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού και φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθαριότητα του σπιτιού σας εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 2,21 €

Alaska box κουτί κατάψηξης τετράγωνο 1,2lt

Το Alaska box κουτί κατάψηξης τετράγωνο 1,2lt της εταιρίας Alaska είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την ευρεία χωρητικότητά του, το Alaska box είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 1,11 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt της εταιρίας Alaska είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί κατάψυξης είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της οργάνωσης και της ευκολίας που προσφέρει.
Τιμή 1,85 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,5x15,5x11cm 3,5lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,5x15,5x11cm 3,5lt είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και παγωμένα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καθημερινές σας ανάγκες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 1,95 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την προηγμένη τεχνολογία και το μοντέρνο σχεδιασμό του, το κουτί κατάψυξης Alaska θα κρατήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και δροσερά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Alaska κουτί κατάψυξης τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 1,48 €

Alfa bg12 cooland long life αντιψυκτικό αντιθερμικό για κλειστά συστήματα ψύξης -37 βαθμούς 4lt

Το Alfa bg12 cooland long life αντιψυκτικό αντιθερμικό για κλειστά συστήματα ψύξης -37 βαθμούς 4lt της εταιρίας Alfa είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας από το κρύο. Με την προηγμένη του τεχνολογία, εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας έτσι τη λειτουργία του κινητήρα σας σε κάθε καιρική συνθήκη. Μην αφήνετε το κρύο να επηρεάσει την απόδοση του αυτοκινήτου σας, επενδύστε στο Alfa bg
Τιμή 15,96 €

Alfa gener flu αντιψυκτικό αντιθερμικό για κλειστά συστήματα ψύξης -15 βαθμούς 1lt

Το Alfa gener flu αντιψυκτικό αντιθερμικό είναι η ιδανική επιλογή για το σύστημα ψύξης σας. Με θερμοκρασία ψύξης έως -15 βαθμούς, εξασφαλίζει ότι το όχημά σας θα λειτουργεί ομαλά ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Μην αφήνετε το ψυκτικό σύστημα σας στο χέρι του τύχης, επιλέξτε το Alfa gener flu για αξιόπιστη προστασία και απόδοση.
Τιμή 2,58 €

Alfa windscreen καθαριστικό παρμπριζ -18 βαθμούς 1lt

Το Alfa windscreen καθαριστικό παρμπριζ -18 βαθμούς 1lt της Alfa είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το παρμπρίζ σας καθαρό ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Με την εξαιρετική του σύνθεση, διασφαλίζει ότι το παρμπρίζ σας θα παραμένει κρυστάλλινο και απαλλαγμένο από υπολείμματα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τον πάγο και τον χαλαζία. Αποκτήστε το Alfa windscreen καθαριστικό παρμπριζ τώρα και απολαύστε άριστη ορατότητα κάθε φορά που οδηγε?
Τιμή 6,29 €

Alfa windscreen καθαριστικό παρμπριζ -18 βαθμούς 4lt

Ανανεωμένη φόρμουλα για αποτελεσματικότερο καθαρισμό του παρμπρίζ σας, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Με αντιψυκτική προστασία έως -18 βαθμούς Κελσίου, το Alfa windscreen καθαριστικό 4lt είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας καθαρό και προστατευμένο από το κρύο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κρυστάλλινη ορατότητα κάθε φορά που οδηγείτε.
Τιμή 11,28 €

Alster χαρτάκια για στριφτό τσιγάρο slim 50τεμ

Το ALSTER ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ SLIM 50τεμ είναι το τέλειο αξεσουάρ για όσους απολαμβάνουν το κάπνισμα. Με υψηλή ποιότητα και εξαιρετική αντοχή, αυτό το τσιγαρόχαρτο θα σας προσφέρει μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία κάπνισης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία κάπνισης με το ALSTER ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ SLIM 50τεμ!
Τιμή 0,15 €

Alufix αλουμινόχαρτο 20m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 1,76 €

Alufix αλουμινόχαρτο 30m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 2,69 €

Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm

Το Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και να διατηρήσετε τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η εύκολη και γρήγορη χρήση του κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα ακόμα πιο εύκολη. Μη διστάσετε να αποκτήσετε το Alufix αλουμινόχαρτο της εταιρίας Alufix και να ανακαλύψετε
Τιμή 1,61 €

Alufix αντικολλητικό χαρτί 20φ 38x42cm

Ρολό χαρτί ψησίματος αντικολλητικό Alufix 20 φύλλων, 42x38cm , κατάλληλο για ψήσιμο στο φούρνο ή για παρασκευή γλυκών που μπαίνουν σε ψυγείο ή κατάψυξη.

Κανονική τιμή 0,96 € Τιμή 0,85 €
  • -0,11 €
  • -0,11 €

Alufix αντικολλητικό χαρτί 8m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 1,11 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 20m x29cm

Η διαφανής μεμβράνη Alufix διασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα και προστατευμένα από την υγρασία και τον αέρα. Με διαστάσεις 20m x 29cm, αυτή η μεμβράνη προσφέρει εξαιρετική προστασία και ευελιξία στη χρήση της. Αποκτήστε την Alufix τώρα και απολαύστε μακροχρόνια φρεσκάδα για τα τρόφιμά σας!

Τιμή 0,81 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x29cm

Η Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x 29cm είναι η ιδανική λύση για την προστασία των τροφίμων σας από τη φθορά και την υγρασία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα την Alufix διαφανή μεμβράνη και απολαύστε την ασφάλεια και την προστασία που προσφέρει!
Τιμή 1,03 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 45m x29cm 50τεμ

Η διαφανής μεμβράνη Alufix 45m x 29cm 50τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, προστατεύει τα τρόφιμα σας από την υγρασία και τη φθορά, διατηρώντας τα φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε τίποτα να πάει χαμένο, αγοράστε τώρα τη διαφανή μεμβράνη Alufix και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα σε κάθε χρήση!
Τιμή 0,81 €

Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος για σακούλες 14τεμ

Τα Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος για σακούλες 14τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, εξασφαλίζουν την απόλυτη σφράγιση των σακουλών σας, κρατώντας τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τα τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη προστασία των τροφίμων σας!
Τιμή 2,38 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ

Οι νέες σακούλες τροφίμων Alufix είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε φρέσκα τα τρόφιμά σας. Με μέγεθος 25x32cm και χωρητικότητα 3lt, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κατάψυξη και αποθήκευση τροφίμων. Η συσκευασία περιέχει 40 τεμάχια, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε αρκετές σακούλες για κάθε ανάγκη. Πρακτικές και ανθεκτικές, οι σακούλες Alufix είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κά?
Τιμή 0,79 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 28x45cm 6lt 25τεμ

Με τις Alufix σακούλες τροφίμων μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για περισσότερο. Η διάσταση 28x45cm είναι ιδανική για καταψύξη, ενώ τα 25 τεμάχια που περιέχονται στη συσκευασία σας εξασφαλίζουν πολλές χρήσεις. Προστατέψτε τα τρόφιμά σας με τις Alufix σακούλες τροφίμων και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που σας προσφέρουν.

Τιμή 0,79 €

Alufix σακούλες ψησίματος 25x38cm 8τεμ

Οι Alufix σακούλες ψησίματος 25x38cm 8τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε είδους ψήσιμο. Με την Alufix, μπορείτε να απολαύσετε το φρέσκο, νόστιμο φαγητό σας χωρίς ανησυχίες. Αποκτήστε τις Alufix σακούλες ψησίματος τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 0,64 €

Alufix σακούλες ψησίματος 25x55cm 4τεμ

Οι Alufix σακούλες ψησίματος 25x55cm 4τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε είδους ψήσιμο. Αποκτήστε τις Alufix σακούλες ψησίματος τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν!
Τιμή 0,82 €

Alufix σακούλες ψησίματος 35x43cm 5τεμ

Σακούλες ψησίματος της εταιρείας Alufix με πρακτικό κλιπ για εύκολο κλείσιμο, για ψήσιμο στον φούρνο ή μαγείρεμα στον ατμό. Κατάλληλες για φούρνο μικροκυμάτων και για έως 220 βαθμούς,

Τιμή 0,58 €

Ambi pur αρωματικό αυτοκινήτου ανταλλακτικό anti-tabacco 7ml

Με το Ambi Pur αρωματικό αυτοκινήτου 7ml anti tobacco, αποχαιρετήστε την άσχημη μυρωδιά του τσιγάρου στο αυτοκίνητό σας και απολαύστε ένα φρέσκο, αρωματικό περιβάλλον κάθε φορά που οδηγείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ευχάριστη οδήγηση χωρίς άγχος για τις δυσάρεστες μυρωδιές!
Τιμή 2,61 €

Amiga σφουγγαρίστρα γίγας

Η Amiga σφουγγαρίστρα γίγας είναι η ιδανική λύση για κάθε σας καθαρισμό. Με την υψηλή της ισχύ και την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, θα αφήσει τα πάντα λαμπερά και αψεγάδιαστα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό επαγγελματικής ποιότητας στο σπίτι σας!
Τιμή 1,77 €

Aqua splash σετ τηλέφωνο μπάνιου με βάση μύκονος

Ανανεωτική αίσθηση και πολυτέλεια συναντιούνται στο Aqua splash σετ τηλέφωνο μπάνιου με βάση μύκονος. Απολαύστε μια εμπειρία μπάνιου υψηλής ποιότητας και στυλ με αυτό το μοναδικό προϊόν από την Aqua splash. Αναβαθμίστε το μπάνιο σας με μια πινελιά πολυτέλειας και δώστε στον εαυτό σας την πολυαναμενόμενη χαλάρωση που αξίζετε.
Τιμή 6,37 €

Aqua splash τηλέφωνο ντουζ QL005

Με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ QL005, ανανεώστε το μπάνιο σας με έναν μοναδικό τρόπο. Απολαύστε την ευελιξία και την άνεση που προσφέρει αυτό το προϊόν και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει σε ένα λουτρό γεμάτο απόλαυση. Με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ QL005, η καθημερινή σας ρουτίνα μπάνιου θα γίνει μια ευχάριστη εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε.
Τιμή 1,27 €

Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος

Ζήστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντύνεστε με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος. Απολαύστε τον υδρομασάζ και την αναζωογόνηση που προσφέρει στο σώμα και στην ψυχή σας. Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της ποιότητας με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος, το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας.
Τιμή 3,80 €

Argi gas καμινέτο σούπερ γίγας

Το Argi Gas καμινέτο σούπερ γίγας είναι ένας εξαιρετικά ισχυρός και αποτελεσματικός θερμαντήρας που μπορεί να θερμάνει μεγάλους χώρους γρήγορα και αποτελεσματικά. Με την τεχνολογία του Argi Gas, μπορείτε να απολαμβάνετε ζεστό και άνετο περιβάλλον όλη μέρα και όλο το χειμώνα. Επιπλέον, το σούπερ γίγας μέγεθος του καμινέτου το καθιστά ιδανικό για μεγάλους χώρους όπως εργοστάσια ή αποθήκες.

Τιμή 24,01 €

Argi gas σετ πλαστικό καμινέτο & φιαλάκι 190gr

Χρησιμοποιείται μόνο με μεταλλικά φιαλίδια βουτανίου "Argi gas 190gr" & "Αλφα gas 190gr" 

Εσωτερικός περιοριστής διαρροής τύπου 200 (ή με αντίστοιχα φιαλίδια ιδίου τύπου 200) με προδιαγραφές κατά ΕΝ417:2012.

Τιμή 11,91 €

Argi gas φιαλίδιο από υγρό τιτάνιο 500gr

Φαίνεται ότι περιγράφετε ένα φιαλίδιο αερίου ή φιάλη με υγρό τιτάνιο, χωρητικότητας 500 γραμμαρίων. Φυσικά, η τιτανική φιάλη δεν χρησιμοποιείται για οικιακή χρήση ή για μαγειρική. Οι φιάλες τιτανίου συνήθως χρησιμοποιούνται σε ερευνητικά εργαστήρια και βιομηχανικές διεργασίες.

Τιμή 3,27 €

Ariet σπόγγος χρυσός 11gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης της εταιρείας Pegasus, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,47 €

Asap γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα large 100τεμ

Τα γάντια Latex Large 100TEM είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία. Με μεγάλη αντοχή και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν σε κάθε εργασία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση που έρχεται στον δρόμο σας.
Τιμή 7,57 €

Asil πλαστικό κουτί αποθήκευσης διάφανο με καπάκι 20lt

Το διάφανο πλαστικό κουτί αποθήκευσης 20lt της Asil είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε το χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το καπάκι του, μπορείτε να διατηρήσετε τα αντικείμενά σας ασφαλή και προστατευμένα από τη σκόνη και τη βρωμιά. Είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση ρούχων, παιχνιδιών, εργαλείων και άλλων αντικειμένων στο σπίτι ή το γραφείο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία που προσφέρει στ?
Τιμή 7,01 €

Assos microfibre colors πανιά καθαρισμού 7τεμ

Τα Assos microfibre colors πανιά καθαρισμού 7τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μοναδική τους μικροίνα, αφαιρούν αποτελεσματικά τη βρωμιά και τις λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η ποιότητα και η αντοχή τους είναι ανεπανάληπτες, κάνοντάς τα ιδανικά για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία καθαρισμού σας!
Τιμή 5,96 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, σας εξασφαλίζει την τέλεια εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με τον αγαπημένο σας ρόφημα.
Τιμή 2,79 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και ακρίβεια. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ το μοναδικό σχεδιασμό του θα δώσει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ κάθε φορά με το Atlas group μπρίκι υγραερίου!
Τιμή 3,05 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3

Η Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3 είναι η τέλεια επιλογή για την παρασκευή του αγαπημένου σας εσπρέσο. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στον κόσμο του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον απόλυτο καφέ στον χώρο σας!
Τιμή 3,42 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για το σπίτι τους. Με το μοντέρνο design του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο ατσάλι, το μπρίκι αυτό θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και αντοχή στον χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τέλεια καφετιέρα στο σπίτι σας!
Τιμή 3,79 €

Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366

Η Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366 είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, μπορείτε να διατηρήσετε τις κουτάλες και τα πιρούνια σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο ροζ χρωματισμός της προσδίδει μια διακριτική πινελιά ομορφιάς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη Bager κουταλοθήκη BG366 τώρα και κάντε την καθημε?
Τιμή 2,26 €

Bager κρεμαστράκι 2τεμ

Τα Bager κρεμαστράκια 2 τεμαχίων είναι μικρά αξεσουάρ σχεδιασμένα για να κρεμάνε αντικείμενα όπως πετσέτες, μπουρνούζια, οδοντόβουρτσες ή άλλα είδη προσωπικής χρήσης στο μπάνιο, την κουζίνα ή άλλους χώρους του σπιτιού.

Τιμή 0,91 €

Bager κρεμαστράκι 4τεμ

Κρεμαστράκια τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα και χωρίς να ανοίγετε τρύπες. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντας σας μέγιστη σταθερότητα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τα ξεκολλήσετε, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χωρίς να αφήσουν σημάδια στην επιφάνεια.

Τιμή 0,87 €

Bar ματ καουτσούκ μαύρη 60,5x8cm

Η μαύρη μπάρα ματ καουτσούκ 60,5x8cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε χώρο. Με την κομψή της σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή της, προσφέρει μια ιδανική λύση για την οργάνωση και τη διακόσμηση του χώρου σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 2,89 €

Beper ζυγαριά κουζίνας ψηφιακή λεμόνι

Η ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας Beper είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να μετρήσει τα συστατικά της με ακρίβεια και ευκολία. Με το λαμπερό λεμόνι της Beper, θα δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και χαράς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 14,24 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού