0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα

Θήκη για μαχαιροπίρουνα κατάλληλη για τοποθέτηση στο συρτάρι της κουζίνας σας. Θα σας βοηθήσει να έχετε τακτοποιημένα τα μαχιροπίρουνα σας σε όποια διάταξη επιθυμείτε, ώστε να έχετε εύκολη και άμεση πρόσβαση σε αυτά όποτε τα χρειάζεστε. Διαθέτει 5 θέσεις με χωρίσματα, ώστε να είναι ευκρινώς χωρισμένα τα διαφορετικά σας εργαλεία.

Κατασκευάζεται από πλαστικό, το οποίο αποτελεί μία πιο οικονομική λύση σε σχέση με άλλα υλικά, αλλά ταιριάζει εύκολα με κάθε στυλ διακόσμησης. Είναι πολύ ανθεκτικό και παρουσιάζει παράλληλα μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Χρώμα: Γκρι

Μήκος: 39cm

Βάθος: 27cm

Διαθεσιμότητα: 8 Σε απόθεμα
  • Πλαστική θήκη οργάνωησης για μπάρ 6 θέσεων
  • Θήκη για χαρτοπετσέτες: 125x125mm
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Συσκευασία: 1 τεμάχιο ανά κουτί
  • Διαστάσεις κουτιού: 242x150x115mm
  • Kατάλληλη για χαρτοπετσέτες, καλαμάκια, φακελάκια ζάχαρη, αναδευτήρες κτλ
Διαθεσιμότητα: 24 Σε απόθεμα

Πιατοθήκη για νεροχύτη Ecocasa 1728.  Διαθέτει βάση για μαχαιροπίρουνα και πλαστικοποίηση σιλικόνης στο κάτω μέρος για επιπλέον αντοχή στην υγρασία.

Διαθεσιμότητα: 239 Σε απόθεμα

Το στραγγιστήρι για τα μαχαιροπίρουνα της εταιρείας TnS σας βοηθάει στην οργάνωση και διατήρηση ενός καθαρού και τακτικού χώρου στην κουζίνα σας. Είναι ιδανικό να αποστραγγίζει τα νερά από τα μαχαιροπίρουνα και τα εργαλεία μαγειρικής που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα σας. Μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα από τον νεροχύτη.

Υλικό: Inox

Μήκος: 10.5cm

Βάθος: 10.5cm

Ύψος: 14cm

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας