0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Ταχίνι ολικής άλεσης με Β-γλυκάνη

Έχει αποδειχθεί ότι η β-γλυκάνη βρώμης μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης συνιστούν παράγοντα κινδύνου για την εκδήλωση της στεφανιαίας νόσου. Κάθε μερίδα 30g Ταχίνι με β-γλυκάνη Όλυμπος παρέχει 1g β-γλυκάνης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3g β-γλυκάνης από βρώμη, σε συνδυασμό με μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Νόστιμη & θρεπτική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ελληνικό προϊόν.

Διαθεσιμότητα: 229 Σε απόθεμα

Ταχίνι με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και ασβέστιο που σε συνδυασμό με το μέλι, αποτελεί μια ιδιαίτερη γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Διαθεσιμότητα: 244 Σε απόθεμα

Το Μακεδονικό ταχίνι με κακάο συνδυάζεται με ψωμί ή φρυγανία στο πρωινό ή στο κολατσιό και αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Διαθεσιμότητα: 194 Σε απόθεμα

Το Μακεδονικό ταχίνι παράγεται μόνο από εκλεκτούς σπόρους σησαμιού σε παραδοσιακούς μύλους χωρίς χημική επεξεργασία ή πρόσθετα. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Εντάξτε το στο πρωινό πάνω σε μία φέτα πολύσπορο ψωμί, ως ντιπ στην πράσινη σαλάτα, σε smoothies για πιο πλούσια γεύση, ως συστατικό σε συνταγές μαγειρικής.

Διαθεσιμότητα: 99 Σε απόθεμα

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Ταχίνι με Ρόδι & Cranberries συνδυάζει τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου σπόρου του σουσαμιού με τα μοναδικά αρώματα των φρούτων και αποτελεί μια απολαυστική επιλογή για κάθε μέρα.

Διαθεσιμότητα: 251 Σε απόθεμα

Το Μακεδονικό Ταχίνι με Πορτοκάλι είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη C και ασβέστιο. Σε συνδυασμό με το πορτοκάλι, αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα

Το ΜΕΖΑΠ παραδοσιακό ταχίνι Θεσσαλονίκης 900γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν παραδοσιακού ταχινιού από την εταιρεία ΜΕΖΑΠ με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το ταχίνι είναι ένα προϊόν που παράγεται από τον άλεσμα του σησαμιού και χρησιμοποιείται σε διάφορες παραδοσιακές συνταγές, σε γλυκά και αλμυρά πιάτα.

Διαθεσιμότητα: 91 Σε απόθεμα

Το ΜΕΖΑΠ παραδοσιακό ταχίνι Θεσσαλονίκης με κακάο 350γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που συνδυάζει το παραδοσιακό ταχίνι με την προσθήκη κακάο για αυξημένη γευστική ποικιλία. Το ταχίνι είναι προϊόν από το άλεσμα σησαμιού, ενώ το κακάο είναι το βασικό συστατικό της σοκολάτας.

Διαθεσιμότητα: 102 Σε απόθεμα

Το ΜΕΖΑΠ παραδοσιακό ταχίνι Θεσσαλονίκης με μέλι 350γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που συνδυάζει το παραδοσιακό ταχίνι με την προσθήκη μελιού για αυξημένη γευστική ποικιλία και φυσική γλυκύτητα. Το ταχίνι παράγεται από το άλεσμα σησαμιού, ενώ το μέλι είναι φυσικό γλυκαντικό που παράγεται από τις μέλισσες.

Διαθεσιμότητα: 61 Σε απόθεμα

Το ταχίνι της εταιρείας ΜΕΖΑΠ προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Όλυμπος ταχίνι στέβια 280gr

4,61 € 3,31 € -1,30 €
Διαθεσιμότητα: 123 Σε απόθεμα

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Μπορείτε να το τρώτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας!) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Όλυμπος ταχίνι με κακάο 300gr

4,61 € 3,43 € -1,19 €
Διαθεσιμότητα: 52 Σε απόθεμα

Φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Όλυμπος ταχίνι με μέλι 300gr

5,24 € 3,80 € -1,44 €
Διαθεσιμότητα: 61 Σε απόθεμα

Το ταχίνι είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Μπορείτε να το αλλείψετε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Όλυμπος ταχίνι φυσικό 300gr

4,24 € 3,09 € -1,15 €
Διαθεσιμότητα: 62 Σε απόθεμα

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Μπορείτε να το αλλείψετε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας) ή να το χρησιμοποιήσετε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Διαθεσιμότητα: 237 Σε απόθεμα

Το "Sisinni ταχίνι με κακάο & στέβια 380γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει ταχίνι (πάστα από σουσάμι) με προσθήκη κακάο και στέβια. Το ταχίνι είναι μια παραδοσιακή πάστα από σουσάμι που χρησιμοποιείται σε πολλές κουζίνες για διάφορες συνταγές.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας