0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Φίλτρα
Διαθεσιμότητα: 546 Σε απόθεμα

Ξηρά τροφή από την Tanko, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη τροφή ανεξάρτητα από τη φυλή, καθώς ενδείκνυται για όλα τα μεγέθη σκύλων.

Κυρίως Συστατικό: Κρέας

Συσκευασία: 20kg

Διαθεσιμότητα: 14 Σε απόθεμα

Υγρή τροφή σε απολαυστικό πατέ για γάτες από 1 έτους.

  • Από υψηλής ποιότητας συστατικά
  • Περιέχει ασβέστιο που βοηθά στην ανάπτυξη των οστών
  • Με βιταμίνη Ε & ανόργανες ύλες που ενισχύουν τις φυσικές άμυνες της γάτας
  • Δεν περιέχει συντηρητικά και τεχνητά αρώματα
Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Ξηρά τροφή, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη τροφή ανεξάρτητα από τη φυλή, καθώς ενδείκνυται για όλα τα μεγέθη σκύλων.

Κυρίως Συστατικό: Κρέας

Συσκευασία: 20kg

Διαθεσιμότητα: 42 Σε απόθεμα

Η άμμος υγιεινής γάτας με άρωμα λεβάντας από την εταιρεία WhoCares είναι κατάλληλη για την υγιεινή της γάτας σας. Η άμμος αυτή συνήθως προσφέρει απορροφητικότητα, ελέγχει την οσμή και προσθέτει ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας που βοηθά στην διατήρηση του χώρου της γάτας σας φρέσκο και ευωδιαστό.

Διαθεσιμότητα: 104 Σε απόθεμα

Η άμμος υγιεινής γάτας κλασική της εταιρείας WhoCares είναι μια κοινή επιλογή για τη χρήση στην τουαλέτα της γάτας σας. Συνήθως αποτελείται από κόκκους άμμου που προσφέρουν απορροφητικότητα και ευκολία στη χρήση. Αυτή η άμμος δεν περιέχει πρόσθετα αρώματα, κάτι που την καθιστά κατάλληλη για γάτες που ενδέχεται να είναι ευαίσθητες σε αρωματικές ουσίες.

Διαθεσιμότητα: 69 Σε απόθεμα

Η Ματίνα τροφή πουλιών κελαϊδίνη 200gr είναι μια τροφή που σχεδιάστηκε για να προσφέρει τις αναγκαίες θρεπτικές ουσίες στα πουλιά, ειδικά στα κελαϊδίνια. Η τροφή αυτή περιλαμβάνει συστατικά που είναι σημαντικά για την υγεία των πουλιών και την διατροφή τους.

Διαθεσιμότητα: 99 Σε απόθεμα

Η Ματίνα τροφή πουλιών παπαγαλίνη 200gr είναι μια τροφή που σχεδιάστηκε ειδικά για τις διατροφικές ανάγκες των παπαγαλιών. Περιλαμβάνει συστατικά που είναι σημαντικά για την υγεία και την ευεξία των παπαγαλιών, όπως σπόρους, δημητριακά, φυτικά συστατικά και βιταμίνες. 

Διαθεσιμότητα: 83 Σε απόθεμα

Η Ματίνα τροφή πουλιών καναβούρι 200γρ είναι μια πλούσια και θρεπτική τροφή που σχεδιάστηκε ειδικά για τη διατροφή των πουλιών σας. Το καναβούρι, που αποτελεί έναν από τους βασικούς συστατικούς, παρέχει φυσικές διατροφικές επιλογές για τα πουλιά.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας