Οδοντογλυφίδες - Ξυλάκια σουβλάκια

Ενεργά φίλτρα

Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ

Οι Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε οικιακό ιατρείο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την υγιεινή του στόματός σας με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ σήμερα και ανακαλύψτε την διαφορά στην ποιότητα και την απόδοση!
Τιμή 1,74 €

Cover οδοντογλυφιδες σε ατομικη συσκευασια 200τεμ

Οι Cover οδοντογλυφίδες σε ατομική συσκευασία 200 τεμαχίων είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας παρέχουν την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις Cover οδοντογλυφίδες τώρα και αναδείξτε το χαμόγελό σας!
Τιμή 0,77 €

Vienna βάση οδοντογλυφίδας

Η Vienna βάση οδοντογλυφίδας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία οδοντιάτρο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, η Vienna βάση οδοντογλυφίδας εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή κάθε διαδικασίας οδοντιατρικής εργασίας. Αποκτήστε την τώρα και εξασφαλίστε την καλύτερη ποιότητα στην εργασία σας!
Τιμή 1,67 €

Ξυλάκι γκολφ καφέ 12cm 100τεμ

Το Ξυλάκι γκολφ καφέ 12cm 100τεμ είναι ένα προϊόν που θα βελτιώσει το παιχνίδι σας στο γήπεδο. Με την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά του, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας και να απολαύσετε ακόμη περισσότερο το παιχνίδι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη διαφορά!
Τιμή 0,58 €

Ξυλάκι γκολφ καφέ 15cm 100τεμ

Το Ξυλάκι γκολφ καφέ 15cm 100τεμ είναι το τέλειο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του γκολφ. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να ξεχωρίσετε στο γήπεδο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα ξυλάκια γκολφ στην αγορά και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο γκολφ.
Τιμή 0,96 €

Ξυλάκι γκολφ καφέ 15cm 200τεμ

Το Ξυλάκι γκολφ καφέ 15cm 200τεμ είναι το τέλειο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του γκολφ. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική αντοχή, αυτό το προϊόν θα βελτιώσει το παιχνίδι σας και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα ξυλάκια γκολφ στην αγορά και εντυπωσιάστε τους φίλους σας στο γήπεδο.
Τιμή 1,64 €

Ξυλάκι γκολφ καφέ 7cm 100τεμ

Το Ξυλάκι γκολφ καφέ 7cm 100τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για το γκολφ σας! Με υψηλής ποιότητας υλικά και μοναδικό σχεδιασμό, αυτό το προϊόν θα βελτιώσει την εμπειρία σας στο γήπεδο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το παιχνίδι σας!
Τιμή 0,50 €

Ξυλάκι γκολφ καφέ 9cm 100τεμ

Το Ξυλάκι γκολφ καφέ 9cm 100τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του γκολφ. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα ξυλάκια γκολφ στην αγορά!
Τιμή 0,50 €

Ξυλακι κομπος/φιογκος 15cm 100τεμ 01-532

Ανανεώστε τον χώρο σας με τον Ξυλάκι Κόμπο/Φιόγκο 15cm 100τεμ 01-532! Με υψηλή ποιότητα και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το προϊόν θα δώσει μια φρέσκια νότα στη διακόσμησή σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας!
Τιμή 1,60 €

Ξυλακι κομπος/φιογκος 18cm 100τεμ 01-533

Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με τον όμορφο Ξυλάκι Κόμπος/Φιόγκος 18cm 100τεμ 01-533. Ιδανικός για διακόσμηση σε πολλές περιστάσεις, αυτός ο κόμπος/φιόγκος θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα αίσθηση στον χώρο σας!
Τιμή 1,76 €

Ξυλάκια για σουβλάκια 24x4cm 200τεμ

Τα ξυλάκια για σουβλάκια με διαστάσεις 24x4cm και συσκευασία 200 τεμαχίων είναι ιδανικά για την προετοιμασία και τη σερβιρισμα σουβλακιών και άλλων λαχταριστών φαγητών. Αυτά τα ξυλάκια είναι κομψά, λειτουργικά και προσφέρουν τη δυνατότητα να σερβίρετε τα τρόφιμα με άνεση.

Τιμή 1,32 €

Ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά 21,5x3,2cm 200τεμ

Τα ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά με διαστάσεις 21,5x3,2cm και συσκευασία 200 τεμαχίων είναι ιδανικά για την προετοιμασία και τη σερβιρισματα σουβλακιών και άλλων λαχταριστών φαγητών. Αυτά τα ξυλάκια είναι κομψά, λειτουργικά και προσφέρουν τη δυνατότητα να σερβίρετε τα τρόφιμα με άνεση.

Τιμή 0,80 €

Οδοντογλυφιδες club sandwich 100mm 1000τεμ

Οδοντογλυφίδες club sandwich 100mm 1000τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα δόντια σας υγιή και καθαρά. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, αυτές οι οδοντογλυφίδες είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη οδοντίατρο. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας οδοντογλυφίδες club sandwich και αναβαθμίστε την καθημερινή σας περίθαλψη των δοντιών σας!
Τιμή 1,69 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού