• D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ D&D - 1
  • D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ D&D - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςD&D

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
20228
5200103140176
0,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x40gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Practic, αυτό το σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με άνεση και άριστα αποτελέσματα.
Τιμή 10,11 €

Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1025/2m της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη λίπανση, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας στον καθαρισμό του σκεύους σας.
Τιμή 0,13 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 60gr

Το Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 60gr είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα φαγητά με ευκολία και ακρίβεια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,86 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,93 €

Cisne σφουγγάρι ειδών υγιεινής 9x14cm 12τεμ

Αποκτήστε το ροζ σφουγγάρι είδων υγιεινής 9x14cm από την εταιρία CISNE και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Με τη μοναδική του απαλότητα και απορροφητικότητα, θα αισθανθείτε φρεσκάδα και καθαριότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Mamut φρυγανιά τριμμένη 180gr

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Τιμή 0,69 €

Tesori αφρόλουτρο thalasso therapy 500ml

Αναζωογονητικό αφρόλουτρο με τις μοναδικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού στο σώμα και το μυαλό προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας και φρεσκάδας. Πλούσιο σε εκχυλίσματα από φύκια, μέταλλα και ιχνοστοιχεία περιποιείται και θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και αφήνει απαλό το δέρμα σου.

Τιμή 4,12 €

Rice up τσιπς ολικης 60gr, sour cream & onion

Οι Rice up τσιπς ολικής 60gr, με γεύση sour cream & onion, είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Η τέλεια συνδυαστική γεύση του ξινόκρεμα και του κρεμμύδιου θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα χωρίς ενοχές, καθώς είναι φτιαγμένα από ολικής άλεσης ρύζι, χωρίς ΓΜΟ και τεχνητές χημικές ουσίες. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,88 €