• Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr Kitchen - 1
  • Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr Kitchen - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKitchen

Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr

Το Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με τη λάμψη του χρυσού συρματάκι και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το σφουγγαράκι θα κάνει τον καθαρισμό της κουζίνας σας παιχνιδάκι. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για έναν πιο εύκολο και γρήγορο καθαρισμό!
15064
5203642116558
0,42 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sanitas ανοξείδωτο σύρμα 2τεμ

Το ανοξείδωτο σύρμα 2 τεμάχια της Sanitas είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και ακρίβεια. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Ανακαλύψτε την άνεση και την αξιοπιστία του Sanitas ανοξείδωτου σύρματος και απογειώστε την εμπειρία σας στο εργασιακό πεδίο!
Τιμή 1,74 €

Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ της εταιρίας Scotch-Brite είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες με ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
Τιμή 1,89 €

Vellis σφουγγάρια κουζίνας Νο1005

Τα Vellis σφουγγάρια κουζίνας Νο1005 είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την αποτελεσματική απορρόφηση των υγρών και των λιπών, τα Vellis σφουγγάρια θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Μην αφήνετε τις λεκέδες και τη βρωμιά να σας ενοχλούν, επενδύστε στα Vellis σφουγγάρια κουζίνας Νο1005 και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 0,28 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ της εταιρίας Scotch-Brite είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και υγιεινή. Με την αντιβακτηριδιακή του προστασία, το Scotch-Brite σφουγγαράκι εξαλείφει τα βακτήρια και τις μικροβιακές επιφάνειες, προσφέροντας ένα καθαρό περιβάλλον για την οικογένειά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια καθαρή και υγιή κουζίνα κάθε μέρα!
Τιμή 1,64 €

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας αντιβακτηριδιακά 5τεμ

To αντιβακτηριδιακό σφουγγάρι κουζίνας Sanitas Hygiene Fresh διαθέτει αντιβακτηριδιακή προστασία στο σπόγγο ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις οσμές που οφείλονται στα βακτήρια.

Είναι ιδανικό για το καθημερινό πλύσιμο όλων των σκευών (πιάτα, ποτήρια, κατσαρόλες κ.α) απομακρύνοντας και τους πιο επίμονους λεκέδες.

Τιμή 2,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Svim πατατοκόπτης πλαστικός

Ο Svim πατατοκόπτης πλαστικός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να κόψετε τις πατάτες σας γρήγορα και εύκολα για νόστιμα γεύματα. Αποκτήστε τον Svim πατατοκόπτη πλαστικό σήμερα και απολαύστε την απλότητα και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,57 €

Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ

Το Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ της εταιρίας Multy είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά του, το σφουγγαράκι Multy θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,74 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 46x56cm 25lt 30τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS είναι ανθεκτικές χάρη στην αστεροειδή ραφή στη βάση τους.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανικές για μικρά καλαθάκια WC.

Τιμή 1,10 €

AIM οδοντόβουρτσα professional μαλακή

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,90 €