Φροντίδα σπιτιού

Ενεργά φίλτρα

Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml

Το Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml είναι η ιδανική λύση για ένα φρέσκο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές και δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Air freshe σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο κάθε μέρα.
Τιμή 1,05 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό manoglia & cherry blossom 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 8,04 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml

Η Air Wick Fresh Matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml είναι ο απόλυτος τρόπος για να δώσετε ένα φρέσκο, ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Με την εύκολη χρήση και την αποτελεσματική δράση της, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο από φρεσκάδα και φρούτα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της φρεσκάδας και δημιουργήστε ένα άρωμα που θα κάνει τον χώρο σας αξέχαστο.

Τιμή 7,50 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 11,06 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με λεβάντα & χαμομήλι 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 10,91 €

Air Wick pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml

Το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο από φρεσκάδα και ευωδιά. Αφήστε το άρωμα του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ομορφιάς. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου χώρου με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml.

Τιμή 2,98 €

Air Wick pure αποσμητικό χώρου spring 250ml

Με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου Spring 250ml, θα νιώσετε τη φρεσκάδα της άνοιξης στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του να σας αναζωογονήσει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Air Wick, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της άνοιξης με το Air Wick Pure!

Τιμή 2,98 €

Air Wick ανταλλακτικό cinamon spice 250ml

Το Air Wick ανταλλακτικό cinamon spice 250ml θα δώσει μια φρέσκια, αναζωογονητική αίσθηση κανέλας στο χώρο σας. Απολαύστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αυτό το ανταλλακτικό Air Wick. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,22 €

Air Wick ανταλλακτικό soft cotton 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 3,16 €

Air Wick ανταλλακτικό white vanilla bean 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

Τιμή 3,16 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου cool linen 250ml

Η ανταλλακτική λύση Air Wick 250ml Cool Linen θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και ηρεμίας. Αφήστε το δροσερό άρωμα του Cool Linen να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ευεξίας και ηρεμίας. Απολαύστε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

Τιμή 3,16 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου mystical garden 19ml

Η ανταλλακτική μύτη Air Wick 19ml Mystical Garden θα σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κήπο γεμάτο αρώματα φρεσκάδας και ευεξίας. Αφήστε το άρωμα να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο ονειρικών στιγμών και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία να μπει στον χώρο σας!

Τιμή 3,00 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου pink sweet pea 19ml

Ανανεώστε τον χώρο σας με το αποσμητικό χώρου Air Wick σε απαλό άρωμα ροζ γλυκή μπιζέλια. Κάντε το χώρο σας να μυρίζει φρέσκο και ευχάριστο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα άνεσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας.

Τιμή 3,30 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου smooth pink sweet pea 250ml

Air Wick. Η αρωματική ανταλλακτική λύση που θα ανανεώσει τον αέρα του χώρου σας με το γλυκό άρωμα του ροζ γλυκού μπιζελιού. Αφήστε το άρωμα της ανθούλας να σας αγκαλιάσει και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας στον χώρο σας. Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο των αρωμάτων με το Air Wick ανταλλακτικό 250ml pink sweet pea και απολαύστε μια εμπειρία αισθήσεων που θα σας καθηλώσει.

Τιμή 3,15 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου smooth satin & moon lily 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick 250ml Moonlilly. Η φρέσκια μυρωδιά του Moonlilly θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών νύχτων και ρομαντικών στιγμών. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει τη μαγεία των αρωμάτων στον χώρο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,16 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου white flowers 19ml

Ανανεωτικό ανταλλακτικό Air Wick 19ml με αρώματα freesia & jasmine/white flowers, για μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στο χώρο σας. Αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,00 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου white flowers 250ml

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στον χώρο σας με το ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου Air Wick σε άρωμα λευκών λουλουδιών. Αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ομορφιά, κάνοντας τον χώρο σας ακόμα πιο ελκυστικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία των λουλουδιών στο σπίτι σας!

Τιμή 3,14 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml

Το Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml θα δώσει ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της βανίλιας που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει άμεσα σε μια ευχάριστη διάθεση. Με το Air Wick, η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του.

Τιμή 3,53 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου λεβάντα 19ml

Η αντικατάσταση αρώματος λεβάντας στον χώρο σας με το ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου της Air Wick θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και χαλάρωση. Αφήστε τη λεβάντα να χαλαρώσει τις αισθήσεις σας και να δημιουργήσει ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και χαρούμενοι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία της λεβάντας στον χώρο σας!

Τιμή 3,30 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικού χώρου essentials mist βανίλια & κεράσι 20ml

Αρωματικό λάδι της εταιρείας Airwick, το οποίο είναι κατάλληλο για αρωματοθεραπεία, η οποία είναι μία πρακτική που παρέχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Το λάδι προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού, όπου και περιέχονται όλες οι δραστικές του ουσίες σε πολύ υψηλή πυκνότητα, με αποτέλεσμα να μπορεί να επιδρά με ποικίλους τρόπους. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή αρωματοθεραπείας και να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν πρέπει καταπίνεται ούτε να εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα.

Το άρωμα του είναι βανίλια και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την νευρικότητα, τις αϋπνίες, το στρες, την ένταση και την κατάθλιψη. Θεωρείται ότι προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας παρόμοιο με την κατανάλωση σοκολάτας.

Άρωμα: Βανίλια

Όγκος: 20ml

Τιμή 5,77 €

Air Wick ανταλλακτικό λεβάντα 250ml

Ανανεώστε τον χώρο σας με το ανταλλακτικό λεβάντα 250ml της Air Wick. Μια απαλή, φρέσκια μυρωδιά που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήστε το άρωμα της λεβάντας να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία άρωματος στο σπίτι σας.

Τιμή 3,16 €

Air Wick αποσμητικό χώρου cherry blossom 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα της φύσης στον χώρο σας με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου 250ml cherry blossom. Μια αναζωογονητική αίσθηση κερασιάς που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και δημιουργήστε μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και χαλαρωμένοι. Αφήστε το Air Wick Pure να φροντίσει για την αίσθηση του χώρου σας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας.

Τιμή 2,98 €

Air Wick αποσμητικό χώρου pure med sun 250ml

Το Air Wick αποσμητικό χώρου Pure Med Sun 250ml θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία. Αφήστε το άρωμά του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου περιβάλλοντος με το Air Wick Pure Med Sun 250ml.

Τιμή 3,21 €

Air Wick αποσμητικό χώρου λεβάντα 250ml

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας στο χώρο σας με το αποσμητικό χώρου Air Wick Pure 250ml Levander. Η εκλεπτυσμένη μυρωδιά της λεβάντας θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και χαλάρωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων στον χώρο σας!

Τιμή 2,98 €

Air Wick συσκευή αρωματοθεραπείας χώρου με ανταλλακτικό essentials mist βανίλια & καστανή ζάχαρη 20ml

Συσκευή αρωματοθεραπείας της εταιρείας Airwick, η οποία είναι στην ουσία ένας διαχύτης λαδιού που διασπά τα αιθέρια έλαια σε μικρότερα μόρια, σκορπίζοντας τα στον αέρα για ένα ευχάριστο ή ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται για να γεμίσει τον αέρα σε ένα δωμάτιο με μικροσκοπικά, αναπνεύσιμα σωματίδια ευεργετικών αιθέριων ελαίων, δίνοντας στο δωμάτιο μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα με πιο ευχάριστη οσμή.

Ο φωτισμός led που διαθέτει θα συμβάλλει στη μέγιστη αρμονία διαμορφώνοντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Το δοχείο νερού έχει χωρητικότητα 20 ml, στο οποίο προσθέτετε τις σταγόνες του αιθέριου ελαίου, ενώ λειτουργεί με ρεύμα.

Το άρωμα του είναι βανίλια και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την νευρικότητα, τις αϋπνίες, το στρες, την ένταση και την κατάθλιψη. Θεωρείται ότι προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας παρόμοιο με την κατανάλωση σοκολάτας.

Άρωμα: Βανίλια

Όγκος: 20ml

Τιμή 7,45 €

Air Wick υγρό ανταλλακτικό αρωματικό χώρου spray pure meditteranean sun 250ml

Απογειώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN! Αυτό το ανταλλακτικό θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του μυρωδιά στις ακτές της Μεσογείου, δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεμάτο φως και ενέργεια με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN!

Τιμή 3,14 €

Ajax 4 σε 1 καθαριστικό spray γενικής χρήσης 500ml

Το Ajax 4 ΣΕ 1 Καθαριστικό Spray έχει 100% καθαριστική δύναμη για την αντιμετώπιση κάθε είδους βρωμιάς. Το spray καθαρισμού για όλες τις χρήσεις καθαρίζει άμεσα και σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη στις επιφάνειες. Μπουκάλι από 100% ακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 4,45 €

Ajax 4 σε 1 καθαριστικό γενικής χρήσης ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax 4 ΣΕ 1 Καθαριστικό Spray έχει 100% καθαριστική δύναμη για την αντιμετώπιση κάθε είδους βρωμιάς. Το spray καθαρισμού για όλες τις χρήσεις καθαρίζει άμεσα και σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη στις επιφάνειες. Μπουκάλι από 100% ακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €

Ajax boost γενικής χρήσης με ξύδι και μήλο 1lt

Η Ajax boost γενικής χρήσης με ξύδι και μήλο 1lt της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του σύνθεση που συνδυάζει το ξύδι και το μήλο, καθαρίζει αποτελεσματικά και απολυμαίνει επιφάνειες, αφήνοντάς τες λαμπερές και φρέσκες. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 1,85 €

Ajax expert spray υγρό καθαριστικό μπάνιου 500ml

Το Ajax Expert Καθαριστικό Spray διευκολύνει τον καθαρισμό του μπάνιου σας με 100% καθαριστική δύναμη κατά των αλάτων. Σκοτώνει το 99,99% των βακτηρίων.

Σε μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 2,45 €

Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax Expert Καθαριστικό Spray διευκολύνει τον καθαρισμό του μπάνιου σας με 100% καθαριστική δύναμη κατά των αλάτων. Σκοτώνει το 99,99% των βακτηρίων.

Σε μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης άνθη πασχαλιάς 1lt

Το AJAX Fete des Fleurs με έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Επιπλέον, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερά καθαρές, χωρίς ξέβγαλμα. Με άρωμα άνθη πασχαλιάς.

Από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης λουλούδια της λίμνης 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων. Vegan.

Τιμή 1,69 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με γιασεμί 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων.

Τιμή 1,71 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με αγριολούλουδα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 93% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με λουλούδια άνοιξης 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 93% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με ρόδο της αυγής 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων.

Τιμή 1,69 €

Ajax kloron υγρό καθαριστικό spray 750ml

Το Ajax Kloron με χλωρίνη, συνδυάζει τη γνωστή καθαριστική σύνθεση του Ajax και την απολυμαντική δράση της χλωρίνης, χαρίζοντας αστραφτερή καθαριότητα σε όλο το σπίτι, χωρίς μικρόβια, βακτηρίδια και μύκητες.

Τιμή 4,99 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεβάντα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 96% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεμόνι 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,72 €

Ajax WC expert spray υγρό καθαριστικό και απολυμαντικό επιφανειών 500ml

Το Ajax WC expert καθαρίζει τη λεκάνη μέσα, έξω και ανάποδα. Καθαρίζει σε βάθος κάτω από το χείλος της λεκάνης, αφαιρεί τα άλατα και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Απολυμαίνει σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριδίων σέβοντας τις επιφάνειες.

Τιμή 4,02 €

Ajax απολυμαντικό spray υγρό καθαριστικό επιφανειών χωρίς χλώριο 500ml

Το Ajax Απολυμαντικό χωρίς χλώριο με την ισχυρή του σύνθεση καθαρίζει άμεσα, σε βάθος και ξεπλένεται έυκολα. Απολυμαίνει σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηρίων σέβοντας τις επιφάνειές χαρίζοντας λάμψη.

Τιμή 2,52 €

Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml

Το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά την μούχλα και τα βακτήρια, παρέχοντας σας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 4,12 €

Ajax άσπρος σίφουνας υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με φρεσκάδα λεμονιού 1lt

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με διπλάσιο αμμονιαζόλ, το Ajax άσπρος σίφουνας με άρωμα λεμόνι, προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα σαν τον ήλιο.

Τιμή 1,84 €

Ajax καθαριστικό τζαμιών με αντλία floral fiesta 500ml

Το Ajax καθαριστικό τζαμιών με αντλία floral fiesta 500ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά τζάμια. Η φρέσκια floral fiesta μυρωδιά θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και φρεσκάδα. Με τη βοήθεια της αντλίας, η εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα. Αποκτήστε το Ajax καθαριστικό τζαμιών για να απολαύσετε καθαρά τζάμια με λαμπερή λάμψη και ευχάριστο άρωμα.
Τιμή 2,50 €

Ajax καθαριστικό τζαμιών με αντλία floral fiesta bouquet 500ml

Το Ajax καθαριστικό τζαμιών με αντλία floral fiesta bouquet 500ml της εταιρίας Ajax θα φέρει ένα άρωμα φρεσκάδας και λουλουδιών στο σπίτι σας. Με την αποτελεσματική του σύνθεση, τα τζάμια σας θα λάμψουν χωρίς να αφήσουν ίχνη και υπολείμματα. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό του σπιτιού σας!
Τιμή 2,50 €

Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό κλασικός 2lt

Με το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό κλασικός 2lt, η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι! Αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα λαμπερά και καθαρά. Με ένα μόνο χτύπημα, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Αγοράστε τώρα το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 3,40 €

Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό με λεμόνι 2lt

Το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό με λεμόνι 2lt είναι η ιδανική επιλογή για άψογη καθαριότητα και φρεσκάδα στο μπάνιο σας. Η ισχυρή σύνθεσή του αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ το αρωματικό λεμόνι αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό μπάνιο κάθε φορά.
Τιμή 3,40 €

Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού pant based 50τεμ

Τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με φυτική σύνθεση και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, αυτά τα υγρά πανάκια είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας με τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ!
Τιμή 4,37 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού