• -0,06 €
  • Sanitas inox pro ανοξείδωτο σύρμα κουζίνας με λαβή
  • Sanitas inox pro ανοξείδωτο σύρμα κουζίνας με λαβή
  • Sanitas inox pro ανοξείδωτο σύρμα κουζίνας με λαβή
  • Sanitas inox pro ανοξείδωτο σύρμα κουζίνας με λαβή
  • Sanitas inox pro ανοξείδωτο σύρμα κουζίνας με λαβή
  • Sanitas inox pro ανοξείδωτο σύρμα κουζίνας με λαβή
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas inox pro ανοξείδωτο σύρμα κουζίνας με λαβή

To ανοξείδωτο σύρμα Sanitas Inox Pro είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο μεταλλικό σύρμα ώστε να μην σκουριάζει και να διαρκεί πολύ.

Διαθέτει πρακτική λαβή για να προστατεύετε τα χέρια σας αλλά και να διευκολύνει την κίνηση ενώ καθαρίζετε.

Ιδανικό για πολύ δύσκολες βρωμιές σε σχάρες, ταψιά, νεροχύτες.

11854
5201314013624
0,68 €
0,74 €
Έκπτωση -0,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
Κατάλληλο για χρήση σε κατσαρόλες και τηγάνια.
Ξεβγάλτε το με νερό πριν τη χρήση.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην το χρησιμοποιείτε στεγνό.
Μην το χρησιμοποιείτε σε αντικολλητικές επιφάνειες.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΡ. A.B.E.E., Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Αττική - Τηλ.: 210 617 3000, Email: group-info@sarantisgroup.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητά του, το σφουγγάρι D&D θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε τις λεκέδες και τη βρωμιά να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,39 €

Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ της εταιρίας Scotch-Brite είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες με ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
Τιμή 1,89 €

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας extra large 1τεμ

Το Σφουγγαράκι Για Όλες Τις Δουλειές Της Vileda Σε Xl Μέγεθος Είναι Πολύ Ισχυρό Και Ανθεκτικό. Διαθέτει Υψηλής Ποιότητας Φίμπρα Για Μέγιστη Καθαριστική Απόδοση Και Υδρόφιλο Σπόγγο Για Μέγιστη Απορροφητικότητα. Χάρη Στην Αντιβακτηριδιακή Δράση, Προλαμβάνεται Η Ανάπτυξη Των Βακτηριδίων Στην Φίμπρα. Ελεγμένο Από Εξωτερικό Ινστιτούτο.

Τιμή 0,61 €

Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των κεραμικών εστιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική δράση του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα αφήσει τις εστίες σας λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad!
Τιμή 4,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Lupo υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μαύρα ρούχα 3lt

Αποκτήστε την απόλυτη λάμψη για τα μαύρα σας ρούχα με το Lupo υγρό απορρυπαντικό ρούχων 3lt. Η ειδική φόρμουλα του εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα και φρέσκα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα. Με το Lupo, τα μαύρα σας ρούχα θα δείχνουν σαν καινούργια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αφήνοντας το άρωμά τους να μαγνητίζει κάθε όντα στο πέρασμά σας.
Τιμή 3,14 €

Melissa σπαγγέτι No6 500gr

Το Σπαγγέτι Νο6 Melissa είναι ένα κλασικό ζυμαρικό από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Δένει ιδανικά με ελληνικές κλασικές συνταγές όπως τα μακαρόνια με κιμά, αλλά και με μοντέρνες συνταγές γι’ αυτό και αποτελεί το αγαπημένο ζυμαρικό μικρών και μεγάλων.

Χρόνος βρασμού: 10-12 λεπτά. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,04 €

My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ

Μωρομάντηλα ασφαλή για τον καθαρισμό και την αποφυγή των ερεθισμών της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Προσφέρουν φυσική φροντίδα και μια αίσθηση φρεσκάδας, ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση από την 1η μέρα.

Μπορείτε να τα έχετε μαζί σας στη βόλτα ή την εκδρομή προσφέροντας άμεση φρεσκάδα στο μωρό σας αλλά και σε εσάς, χάρη στην πρακτική τους συσκευασία.

Τιμή 0,90 €

Logo tape eco μονωτική ταινία γκρι 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία γκρι 19mm x 18,3m είναι η ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τη Logo tape eco μονωτική ταινία σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 0,89 €