• Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ
  • Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ
  • Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ
  • Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ
  • Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ
  • Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ

Τα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική τους κυματιστή υφή, αυτά τα σφουγγαράκια εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και απορρόφηση των υγρών, κάνοντας την κουζίνα σας λαμπερή και αψεγάδιαστη. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν πια - επενδύστε στα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας και απολαύστε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο μαγειρέματος.
18740
5201314114444
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ της εταιρίας Scotch-Brite είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες με ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
Τιμή 1,89 €

Vileda gltzi inox συρματάκι κουζίνας 2τεμ

Ανακαλύψτε τη λύση για ένα καθαρότερο και λαμπερότερο σπίτι με το Vileda glitzi inox συρματάκι κουζίνας 2τεμ! Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της εταιρίας Vileda, αυτά τα συρματάκια κουζίνας θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε αποτελεσματικά τις επιφάνειες και τα σκεύη σας. Μην αφήνετε τους λεκέδες να σας ενοχλούν πια - αποκτήστε τα Vileda glitzi inox συρματάκια κουζίνας τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στο σπίτι σας!

Τιμή 1,53 €

Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο 3τεμ

Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση. Πολύ δυνατό, πολύ ανθεκτικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Τιμή 1,11 €

Sanitas σύρμα κουζίνας μεταλλικό με λαβή 2τεμ

Το Sanitas σύρμα κουζίνας είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με τη μεταλλική του κατασκευή και τις λαβές του, σας προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε το Sanitas σύρμα κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 3,29 €

Sidirela σπόγγος ασημί siro 40gr

Ο Sidirela σπόγγος ασημί siro 40gr είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Η μοναδική σύνθεσή του εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό και αίσθηση απαλότητας στο δέρμα, ενώ η ασημί απόχρωσή του προσδίδει λάμψη και κομψότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τον Sidirela σπόγγο ασημί siro 40gr τώρα και αναβαθμίστε την καθημεριν
Τιμή 0,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml

Γεύση λεμονιού σε μορφή γλάσου. Με συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, ιδανικό για κρέας, ψάρι αλλά και για ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 2,13 €

Σφουγγάρι μπάνιου πλάτης με λαβή

Το σφουγγάρι μπάνιου πλάτης με λαβή είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο σφουγγάρι που σας επιτρέπει να καθαρίσετε και να απαλύνετε την πλάτη σας με ευκολία. Η κύρια χαρακτηριστική διαφορά του από άλλα σφουγγάρια είναι η παρουσία μιας επέκτασης ή λαβής που σας βοηθά να φτάσετε στις πιο δύσκολα προσβάσιμες περιοχές της πλάτης σας.

Τιμή 2,69 €

Fissan κρέμα συγκάματος 100ml

Κρέμα για συγκάματα 5 σε 1 πολλαπλής δράσης Η Κρέμα για Συγκάματα 5 σε 1 έχει προστατευτική, καταπραϋντική, αναπλαστική, αντιενζυματική και αντιβακτηριδιακή δράση. Περιέχει πανθενόλη, καλεντούλα και οξείδιο του ψευδαργύρου. Προσφέρει άμεση ανακούφιση και χάρη στις δευτερεύουσες έμμεσες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του οξειδίου του ψευδαργύρου, κρατά τους μικροοργανισμούς μακριά από το δέρμα, προστατεύοντάς το.

Τιμή 5,39 €

Luxe γατοτροφή πατέ με κοτόπουλο 100gr

Η Luxe γατοτροφή πατέ με κοτόπουλο 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτό το πατέ προσφέρει στη γάτα σας μια γευστική και θρεπτική εμπειρία. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπουκιά και να αποκτήσει την απαραίτητη δόση ενέργειας και θρεπτικών ουσιών που χρειάζεται για να παραμείνει υγιής και ευτυχισμένη. Αγοράστε τώρα τη Luxe γατοτροφή πατέ με κοτόπουλο 100gr και δείξτε στη γάτα σας πόσο την αγαπάτε!
Τιμή 0,45 €