• Sidirela σπόγγος ασημί siro 40gr Sidirela - 1
  • Sidirela σπόγγος ασημί siro 40gr Sidirela - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSidirela

Sidirela σπόγγος ασημί siro 40gr

Ο Sidirela σπόγγος ασημί siro 40gr είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Η μοναδική σύνθεσή του εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό και αίσθηση απαλότητας στο δέρμα, ενώ η ασημί απόχρωσή του προσδίδει λάμψη και κομψότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τον Sidirela σπόγγο ασημί siro 40gr τώρα και αναβαθμίστε την καθημεριν
15087
5201711756565
0,34 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lime σφουγγάρι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 10x15x2,5cm

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες, εξασφαλίζει ότι η κουζίνα σας θα παραμένει καθαρή και υγιής. Η διάστασή του 10x15x2,5cm το καθιστά ιδανικό για κάθε χρήση, ενώ η ποιότητά του δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Αποκτήστε το Lime σφουγγάρι κουζίνας τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ!
Τιμή 0,40 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate σε μπλε χρώμα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε νοικοκυρά! Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά από την κουζίνα σας, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική του σχεδίαση και η ανθεκτικότητά του το καθιστούν ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να έχετε την τέλεια κουζίνα που πάντα ονειρευόσασταν, με
Τιμή 1,06 €

Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης

Το Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης της εταιρίας Tns είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτό το σφουγγάρι θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,80 €

Multy σφουγγάρι κουζίνας πολύχρωμο 3τεμ

Το πολύχρωμο σφουγάρι κουζίνας 3 τεμαχίων της εταιρίας Multy είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με ποικιλία χρωμάτων για κάθε διακόσμηση και τρία διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάγκη, το σφουγάρι Multy θα σας βοηθήσει να κάνετε την καθημερινή κουζίνα σας πιο εύκολη και γρήγορη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία κουζίνας στην καλύτε
Τιμή 0,59 €

Wettex σφουγγαράκι κουζίνας 4τεμ

Το σφουγγαράκι Wettex χάρη στην απορροφητικότητα και ανθεκτικότητά του, είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές της κουζίνας.

Ξεβγάζεται πολύ εύκολα και στεγνώνει γρήγορα.

Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

STR8 αποσμητικό σώματος spray ahead 150ml

Το STR8 Ahead Deo Spray εξασφαλίζει αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί 48 ώρες και χάρη στα αρωματικά του συστατικά, ένα ισχυρό, ενεργητικό άρωμα. Απομακρύνει τη δυσάρεστη μυρωδιά.

Τιμή 2,29 €

Fairy υγρό πιάτων original 5lt

Το Fairy υγρό πιάτων original 5lt είναι το ιδανικό προϊόν για το πλύσιμο των πιάτων σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Fairy υγρό πιάτων original 5lt!
Τιμή 15,30 €

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων μαλαισιανή ορχιδέα 45μεζ 2,025lt

Η Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων με μαλαισιανή ορχιδέα 45μεζ 2,025lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να είναι καθαρά και φρέσκα. Η μοναδική σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα απαλό άρωμα μαλαισιανής ορχιδέας που διαρκεί. Αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και απαλότητα με το Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων!
Τιμή 6,02 €