0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα

Το Vileda Ultramax Turbo συνδυάζει την καθαριότητα με ακρίβεια μιας επίπεδης σφουγγαρίστρας και το στύψιμο χωρίς κόπο, χάρη στο πεντάλ. Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Διαθεσιμότητα: 71 Σε απόθεμα

Ο κύκλωψ κουβάς σφουγγαρίσματος χωρίς στίφτη No227 χωρητικότητας 16 λίτρων είναι η ιδανική λύση για το σφουγγάρισμα και τον καθαρισμό του χώρου σας. Με αρκετό χώρο για να χωρέσει τα σφουγγάρια, τις σκούπες και άλλα καθαριστικά εργαλεία, αυτός ο κουβάς είναι πρακτικός και λειτουργικός.

Διαθεσιμότητα: 122 Σε απόθεμα

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Διαθεσιμότητα: 126 Σε απόθεμα

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Διαθεσιμότητα: 119 Σε απόθεμα

Κουβάς Vileda με "Βιονικό" στίφτη. Διαθέτει δάκτυλα Power Press που κλείνουν γύρω και πάνω από την σφουγγαρίστρα με αποτέλεσμα να μένει πιο στεγνή από ποτέ! Το πάτωμα στεγνώνει 25% πιο γρήγορα με 40% λιγότερο κόπο.

Διαθεσιμότητα: 64 Σε απόθεμα

Το επίπεδο σύστημα καθαρισμού Vileda Ultramax είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάτε καθαριότητα με ακρίβεια! Το ανταλλακτικό πανί από μικροΐνες καθαρίζει εύκολα την δύσκολη βρωμιά & απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Διαθεσιμότητα: 630 Σε απόθεμα

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση! Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε. Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Διαθεσιμότητα: 177 Σε απόθεμα

Το σύστημα καθαρισμού Vileda Turbo Smart αποτελεί την απλοποιημένη έκδοση του Vileda Turbo. Στύψιμο με το πάτημα ενός πεντάλ και σφουγγαρίστρα από 100% μικροΐνες, καθαρίζει εύκολα και χωρίς κόπο όλα τα πατώματα (ακόμα και παρκέ). Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας