Στοματική υγιεινή

Ενεργά φίλτρα

Agnella οδοντόβουρτσα medium e606

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e606 είναι μια μεσαία σκληρότητα οδοντόβουρτσας που παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Η σχεδίασή της είναι εργονομική και προσφέρει άνετη χρήση κατά το βούρτσισμα. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τιμή 0,40 €

Agnella οδοντόβουρτσα medium e608

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e608 είναι μια μεσαία σκληρότητα οδοντόβουρτσας που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει εργονομική λαβή για άνετη χρήση και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Η Agnella είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής σας.
Τιμή 0,40 €

Agnella οδοντόβουρτσα medium e917

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e917 είναι μια μεσαίας σκληρότητας οδοντόβουρτσα που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει σχεδιασμό που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε δύσκολα σημεία και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Η Agnella είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής σας.
Τιμή 0,40 €

Agnella οδοντόβουρτσα medium e919

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e919 είναι μια μεσαίας σκληρότητας οδοντόβουρτσα που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει σχεδιασμό που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της στόματος και διευκολύνει το βούρτσισμα. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρει μακροχρόνια αντοχή. Η Agnella medium e919 είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και διατίθεται σε διάφορα χρώματα.
Τιμή 0,40 €

AIM οδοντόβουρτσα 2-6 ετών

Η Aim οδοντόβουρτσα 2-6 ετών είναι η ιδανική επιλογή για τα μικρά παιδιά σας. Με μοναδικό σχεδιασμό που τραβάει την προσοχή τους και μαλακές τρίχες που φροντίζουν τα παιδικά δόντια, η Aim οδοντόβουρτσα είναι ο σύμμαχος που χρειάζεστε για να διασφαλίσετε την υγιεινή στο στόμα του παιδιού σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο παιδί σας την καλύτερη περιποίηση που του αξίζει!
Τιμή 2,02 €

AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια

Μια οδοντόβουρτσα σχεδιασμένη να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό που βοηθά στην προστασία από την τερηδόνα, τη συσσώρευση λεκέδων και τη δυσάρεστη αναπνοή. Έχει θυσάνους πολλαπλών γωνιών για να καθαρίζει ανάμεσα στα δόντια απομακρύνοντας την πλάκα και προστατεύοντας από την τερηδόνα. Επίσης, βοηθά στη στίλβωση των δοντιών και τη πρόληψη των λεκέδων.

Τιμή 0,68 €

AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια 2τεμ

Η AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την στοματική υγιεινή σας. Με ειδικό σχεδιασμό για να αφαιρεί την πλάκα αποτελεσματικά και απαλά, αυτή η οδοντόβουρτσα θα σας προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την πλάκα να καταστρέψει την υγεία των δοντιών σας. Επιλέξτε AIM οδοντόβουρτσα antiplaque και απολαύστε υγιή και λαμπερά δόντια κάθε μέρα.
Τιμή 1,16 €

AIM οδοντόβουρτσα classic fresh μέτρια

Οδοντόβουρτσα με στρογγυλεμένες ίνες, ανισοϋψές προφίλ για καλύτερο μεσοδόντιο καθαρισμό και εύχρηστη επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας.

Είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από τη γλώσσα βακτήρια, που αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες κακοσμίας του στόματος.

Τιμή 1,90 €

AIM οδοντόβουρτσα comfort plus μαλακή 3τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Τιμή 1,85 €

AIM οδοντόβουρτσα gentle care μαλακή

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε μαύρο χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,26 €

AIM οδοντόβουρτσα natural bamboo eco μαλακή 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Aim natural bamboo eco μαλακή είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον και την υγεία των δοντιών τους. Κατασκευασμένη από φυσικό μπαμπού, η οδοντόβουρτσα Aim προσφέρει μια μαλακή και αποτελεσματική καθαριότητα, ενώ παράλληλα σέβεται το περιβάλλον. Αποκτήστε τη δική σας Aim οδοντόβουρτσα σήμερα και απολαύστε ένα φυσικό και αποτελεσματικό βούρτσισμα για τα δόντια σας.
Τιμή 2,98 €

AIM οδοντόβουρτσα natural elements baking soda μαλακή 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα natural elements baking soda μαλακή 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και φυσικών συστατικών. Η μαλακή υφή της θα σας προσφέρει μια απαλή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αφήστε την Aim να φροντίσει για την υγεία των δοντιών σας και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα.
Τιμή 2,47 €

AIM οδοντόβουρτσα professional μαλακή

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,90 €

AIM οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1 τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη λευκότητα και την υγεία των δοντιών σας. Με την ειδική της σύνθεση από ασημένιο ενεργό κάρβουνο, αφαιρεί αποτελεσματικά τις πλάκες και τους λεκέδες, προσφέροντας σας ένα λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χαμογελάτε!
Τιμή 2,50 €

AIM οδοντόβουρτσα ultra reach white now μέτρια

Χάρη στον πολύ λεπτό μακρύ λαιμό με μεταλλικό πυρήνα και τη συμπαγή κεφαλή, η AIM White Now Ultra Reach προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση για τον καθαρισμό ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας και την εναπόθεση της οδοντόκρεμας White Now σε όλα τα δόντια, ακόμα και στα πιο πίσω.

Τιμή 2,72 €

AIM οδοντόβουρτσα ultra reach μέτρια

H οδοντόβουρτσα ΑΙΜ Ultra Reach προσφέρει βαθύ καθαρισμό ακόμη και στα πίσω δόντια χάρη στο εργονομικού της σχήμα. Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, συμπαγές σώμα θυσάνων και μικρή κεφαλή, για αποτελεσματικό καθαρισμό ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία. Επώνυμο Design υπογραφή του οίκου Pininfarina.

Σκληρότητα: μαλακή, μέτρια. 4 διαθέσιμα χρώματα (μαύρο, μπλε, ροζ, λευκό).

Τιμή 3,14 €

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή 1τεμ

Για όσους επιθυμούν μια κλασική & ευέλικτη οδοντόβουρτσα με "εξερευνητική" δράση. Οι στρογγυλεμένες ίνες και το προφίλ θυσάνων προσφέρουν καλύτερη πρόσβαση ανάμεσα στα δόντια. Επιπλέον, η "εξυπνη” επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας, είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από αυτή βακτήρια, μία από τις βασικές αιτίες της κακοσμίας του στόματος

Τιμή 2,39 €

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή

Η ΑΙΜ Vertical Expert είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες.

Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

*Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

Τιμή 2,29 €

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μέτρια

Οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες. Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

* Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

Τιμή 2,29 €

AIM οδοντόβουρτσα white now antibacterial μέτρια

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας AIM σε γαλάζιο χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 2,62 €

AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή

Η οδοντόβουρτσα White Now Shiny μαλακή σας βοηθά να διατηρήσετε λαμπερά και λευκά δόντια. Η μαλακή της υφή προστατεύει τα ούλα σας και παρέχει άνετο βούρτσισμα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και προσφέρει αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.
Τιμή 2,62 €

AIM οδοντόβουρτσα white now smile detox μαλακή 1τεμ

Η νέα οδοντόβουρτσα AIM WHITE NOW SMILE DETOX (SOFT) θα σας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Με μαλακές τρίχες που προσφέρουν απαλό καθαρισμό και αφαίρεση των λεκέδων, αυτή η οδοντόβουρτσα είναι ιδανική για την καθημερινή σας φροντίδα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του στόματος!
Τιμή 2,82 €

AIM οδοντόβουρτσα white system μέτρια

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* Αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Τιμή 2,29 €

AIM οδοντόβουρτσα white system σκληρή

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Τιμή 2,29 €

AIM οδοντόκρεμα expert protection sensitivity & gum 75ml

Οδοντόκρεμα της AIM με δράση που ανακουφίζει από την ευαισθησία των δοντιών, η οποία προκαλείται από τη φθορά του σμάλτου που περιβάλλει τα δόντια, με αποτέλεσμα την έκθεση του ευαίσθητου εσωτερικού μέρους τους.

Δράση: Ευαίσθητα Δόντια

Τιμή 2,50 €

AIM οδοντόκρεμα family protection white 75ml

Η AIM Family Protection White βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών. Η λευκαντική της σύνθεση με Sodium Bicarbonate βοηθά στην απαλή αναζωογόνηση του όμορφου φυσικού λευκού χαμόγελού σας.

Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην επανόρθωση του σμάλτου από τις μικρές ενδείξεις της τερηδόνας, που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων* για πιο δυνατά δόντια μέρα με τη μέρα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

AIM οδοντόκρεμα fresh & white crystal gel 75ml

Η οδοντόκρεμα AIM Fresh & White Crystal Gel 75ml δίνει λάμψη στα δόντια σας και σας χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί. Με τη μοναδική της σύνθεση, αυτή η οδοντόκρεμα θα σας κάνει να αισθανθείτε σίγουροι για τη λάμψη του χαμόγελό σας κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 1,76 €

AIM οδοντόκρεμα herbal 75ml

Η ΑΙΜ Family Protection Herbal περιέχει φθόριο, ασβέστιο και φυσικό εκχύλισμα μέντας, για δυνατά δόντια και φρεσκάδα που διαρκεί. Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην ενδυνάμωση των δοντιών επανορθώνοντας ακόμα και τις μικρές αόρατες ενδείξεις της τερηδόνας που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων*, πριν μετατραπούν σε τερηδόνα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

AIM οδοντόκρεμα natural elements με σόδα μαγειρικής 75ml

Η AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML NATURE ELEMENTS BAKING SODA προσφέρει φυσική φρεσκάδα και προστασία στα δόντια σας. Απολαύστε την αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτή την οδοντόκρεμα. Αφήστε τη φόρμουλα με μαγευτικό μπέικινγκ σόδα να περιποιηθεί τα δόντια και τα ούλα σας με φυσικό τρόπο. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο και αίσθηση φρεσκάδας κάθε μέρα με την AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML NATURE ELEMENTS BAKING SODA.
Τιμή 2,56 €

AIM οδοντόκρεμα nature elements charcoal 75ml

96% Συστατικά φυσικής προέλευσης*.

Για ολοκληρωμένη προστασία που διαρκεί, εμπνευσμένη από τη φύση, επιλέξτε την AIM Expert Protection ΝATURE ELEMENTS για εσάς και την οικογένειά σας.

Εμπλουτισμένη με ενεργό άνθρακα που βοηθά στην λεύκανση των δοντιων.

Γεύση με εκχύλισμα μέντας για δροσερή αναπνοή.

Mε Zinc Μineral φυσικής προέλευσης που βοηθά στον βαθύ καθαρισμό του στόματος.

To αποτέλεσμα: 2X μεγαλύτερη προστασία κατά της πλάκας*. Καθαρίζει το στόμα και λευκαίνει τα δόντια.

*Κλινική μελέτη για την αξιολόγηση της πλάκας σε σύγκριση με απλή φθοριούχο οδοντόκρεμα βουρτσίζοντας 2 φορές την ημέρα.

Τιμή 2,56 €

AIM οδοντόκρεμα nature elements coco white 75ml

Για ολοκληρωμένη προστασία που διαρκεί, εμπνευσμένη από τη φύση, επιλέξτε την AIM Expert Protection ΝATURE ELEMENTS για εσάς και την οικογένειά σας. Η απαλή σύνθεσή της συνδυάζει φυσικό εκχύλισμα καρύδας με την ήπια φόρμουλα του Zinc Mineral και βοηθά στην προστασία κατά της πλάκας για 12 ώρες. Κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση για ολοκληρωμένη προστασία. Βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καρύδας, γνωστό για τις φυσικές καθαριστικές του ιδιότητες. Αποτέλεσμα: Ολοκληρωμένη προστασία εμπνευσμένη από τη φύση.

Τιμή 2,18 €

AIM οδοντόκρεμα white now + protect για άμεση λεύκανση 75ml

Η λευκάνση που πάντα ονειρευόσασταν τώρα είναι εδώ! Η AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML WHITE NOW PROTECT προσφέρει άμεση λεύκανση και προστασία για λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη λάμψη των δοντιών σας!
Τιμή 2,56 €

AIM οδοντόκρεμα white now 75ml

Η AIM White NOW με τη White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας. Άμεσα, 1 τόνος λευκότερα δόντια*.

Με φθόριο, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,31 €

AIM οδοντόκρεμα white now activated charcoal 75ml

Οδοντόκρεμα με κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση που συνδυάζει mineral clay με activated charcoal. Απομακρύνει φυσικά τους λεκέδες, ενώ είναι απαλή με το σμάλτο. Ενισχυμένη με την τεχνολογία White correct της White Now για ένα ΑΜΕΣΑ* λευκότερο χαμόγελο.

* Το αποτέλεσμα της λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. 96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

100% ανακυκλώσιμη συσκευασία - Το σωληνάριο** περιέχει 31% ανακυκλωμένο πλαστικό.

**Με εξαίρεση το καπάκι.

Τιμή 2,96 €

AIM οδοντόκρεμα white now gold 2x75ml

Η AIM White NOW με τη White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας. Άμεσα 3 φορές λευκότερα δόντια*. Προσφέρει σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες. Περιέχει φθόριο και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

Τιμή 5,93 €
  • Πακέτο

AIM οδοντόκρεμα white now gold 75ml

Η Aim οδοντόκρεμα white now gold 75ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο! Η μοναδική της φόρμουλα προσφέρει άμεση λεύκανση και φρεσκάδα, κάνοντας τα δόντια σας να λάμπουν σαν χρυσό. Με το Aim white now gold, κάθε χαμόγελο γίνεται αξεπέραστο. Αγοράστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 2,96 €

AIM οδοντόκρεμα white now ice cool 75ml

Η AIM White NOW Ice Cool με τη White Correct technology σας χαρίζει άμεσα, 1 τόνο λευκότερα δόντια*. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

Με φθόριο και με δροσερή γεύση φρεσκάδας, κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,27 €

AIM οδοντόκρεμα white now sensitive 75ml

Οδοντόκρεμα της AIM με λευκαντική δράση, ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει από την ευαισθησία των δοντιών. Τα ειδικά συστατικά που περιέχει, εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών. Παράλληλα, δρα κατά της φθοράς του σμάλτου που περιβάλλει τα δόντια και έχει ως αποτέλεσμα την έκθεση του εσωτερικού τους, που προκαλεί το αίσθημα της ευαισθησίας.

Δράση: Ευαίσθητα Δόντια, Λεύκανση

Τιμή 2,96 €

AIM οδοντόκρεμα white now time correct 75ml

Η Aim White Now 75ml Time Correct οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο μυστικό για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Η μοναδική της φόρμουλα εξασφαλίζει άμεση λεύκανση και προστασία από την πρωτεΐνη που προκαλεί την κηλίδα των δοντιών. Αφήνει το στόμα σας φρέσκο και δροσερό για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε με το υπέροχο χαμόγελό σας!
Τιμή 3,00 €

AIM οδοντόκρεμα white system 2x75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η σύνθεση της καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στην προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί. Μέρα με τη μέρα αναδυκνύει ένα φυσικό υγιές, λευκότερο χαμόγελο.

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα για τη φθορά του σμάλτου, σε σύγκριση με χρήση κοινής οδοντόκρεμας που περιέχει χαλαζία. Κλινική μελέτη για την αφαίρεση οδοντικών λεκέδων που πραγματοποιήθηκε σε 76 άτομα.

Τιμή 2,58 €

AIM οδοντόκρεμα white system 75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η ήπια σύνθεση της AIM White System καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στη προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί.

Τιμή 1,97 €

AIM οδοντόκρεμα white system enamel 75ml

H AIM White System Enamel προσφέρει πιο λευκά δόντια και συμβάλλει στην επανόρθωση του σμάλτου. Χαρίζει λαμπερό χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών. Η ήπια σύνθεσή της καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες, βοηθώντας στην επανόρθωση της φυσικής λευκότητας των δοντιών. Επιπλέον, περιέχει φθόριο και ασβέστιο που συμβάλλουν στην επανόρθωση του σμάλτου και στην καθημερινή προστασία του λευκότερου χαμόγελού σας.

Τιμή 1,97 €

AIM οδοντόκρεμα παιδική +7 ετών 75ml

Η ΑΙΜ Οδοντόκρεμα 7-13 ετών είναι ειδική για την προστασία των δοντιών. Περιέχει ενεργό φθόριο που συμβάλλει στην προστασία από τις επιθέσεις των οξέων που μπορούν να προκαλέσουν τερηδόνα και βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών. Έχει απαλή γεύση μέντας που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Τιμή 1,84 €

AIM παιδική οδοντόβουρτσα 7-13 ετών μαλακή

Οδοντόβουρτσα για παιδιά 7-13 ετών με μικρή κεφαλή, πολύ μαλακές ίνες και στρογγυλεμένες άκρες για τα ευαίσθητα παιδικά ούλα. Έχει βάση στήριξης με βεντούζα, για να στέκεται μόνη της στο μπάνιο και προστατευτικό κάλυμμα.

Τιμή 2,02 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών του. Με την μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία από την τερηδόνα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,85 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα dynamic μέτρια

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Aquafresh σε μπλε χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Τιμή 1,41 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα every day care flex zone μέτρια 1τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Everyday Clean (Flex Zone) είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των δοντιών σας. Με τη μεσαία σκληρότητα των τριχών της, καθαρίζει αποτελεσματικά την επιφάνεια των δοντιών σας, ενώ η Flex Zone της παρέχει ευελιξία και άνεση κατά τη χρήση. Αποκτήστε την Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Everyday Clean (Flex Zone) τώρα και απολαύστε καθαρά και υγιή δόντια κάθε μέρα!

Τιμή 1,53 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα every day clean μέτρια

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα everyday clean μέτρια προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και φρεσκάδα για καθημερινή χρήση. Με εργονομική λαβή και μεσαίου μεγέθους κεφάλι, η οδοντόβουρτσα αυτή εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων σας. Αποκτήστε τώρα την Aquafresh οδοντόβουρτσα everyday clean μέτρια για ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,51 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6+ χρονών

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6 χρονών είναι η ιδανική επιλογή για τα μικρά παιδιά που ανακαλύπτουν την περιπέτεια του βουρτσίσματος. Με τη μοναδική της ελαστική κεφαλή και τα απαλά χτενίσματα, προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία καθαρισμού χωρίς να τραυματίζει τα ευαίσθητα παιδικά ούλα. Αποκτήστε τώρα την Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6 χρονών και δώστε στα παιδιά σας έναν λόγο παραπάνω να χαμογελάνε κάθε μέρα!
Τιμή 1,98 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα intensive clean μέτρια

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Aquafresh σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 2,92 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα sin between clean flex zone λευκή μέτρια 1τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Sin Between Clean (Flex Zone) είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Με την ειδική τεχνολογία Flex Zone, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία καθαρισμοϔ, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας και των υπολειμμάτων τροφών από τα δόντια σας. Αποκτήστε τώρα την Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Sin Between Clean και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 1,53 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού