0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Το θερμό χρώμα που διαθέτει η λάμπα είναι πιο κοντά σε αυτό της φωτιάς το οποίο θα προσδώσει μια ζεστή αίσθηση στο χώρο που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 6 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 50 μέχρι 58 watt ή μια αλογόνου από 30 μέχρι 34 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Ισχύς: 8W

Τάση: 220V

Lumen: 690lm

Χρώμα: Θερμό Λευκό

Εφαρμογή: E27

Σχήμα: G45

Διαθεσιμότητα: 56 Σε απόθεμα

Το ντουί βιδωτό Ε27 είναι ένα είδος βάσης φωτισμού που συνήθως χρησιμοποιείται για να στηρίξει λαμπτήρες με βίδα τύπου Ε27. Οι λαμπτήρες τύπου Ε27 είναι πολύ δημοφιλείς και συναντώνται σε πολλές συσκευές φωτισμού και φωτιστικά.

Διαθεσιμότητα: 28 Σε απόθεμα

Καλώδιο HDMI σε HDMI έκδοσης 1.4, επίχρυσο 1,5 μέτρo μήκος με διπλή μαγνητική θωράκιση στα 1080p

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ανθεκτικό.

Καλώδιο SCART 1,5m

3,14 €
Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα

Ένα καλώδιο SCART 1,5 μέτρων είναι ένα καλώδιο που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση σήματος αναλογικού ήχου και εικόνας μεταξύ διαφόρων συσκευών, όπως τηλεοράσεις, βιντεοκασετόφωνα, DVD players, συσκευές παιχνιδιών, και άλλες συσκευές ήχου και εικόνας.

Μπαλαντέζα 3x1,5m blister 5m

13,55 € 11,61 € -1,95 €
Διαθεσιμότητα: 41 Σε απόθεμα

Προέκταση καλωδίου της Electropack, μήκους 5 μέτρων, σε λευκό χρώμα. Το καλώδιο έχει διατομή 1.5mm² που σημαίνει πως η μέγιστη κατανάλωση των συνδεδεμένων συσκευών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 3600W που ισοδυναμούν, για παράδειγμα, με την ισχύ που απαιτεί ένα στεγνωτήριο ρούχων για να λειτουργήσει.

Διατομή Καλωδίου: 3 x 1.5mm²

Μήκος: 5m

Μπαλαντέζα διπολική οβάλ 5m

5,03 € 4,37 € -0,66 €
Διαθεσιμότητα: 47 Σε απόθεμα

Προέκταση καλωδίου, μήκους 5 μέτρων, σε λευκό χρώμα. Το καλώδιο έχει διατομή 0.75mm² που σημαίνει πως η μέγιστη κατανάλωση των συνδεδεμένων συσκευών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 1800W που ισοδυναμούν, για παράδειγμα, με την κατανάλωση ενός ηλεκτρικού εργαλείου.

Διατομή Καλωδίου: 2 x 0.75mm²

Μήκος: 5m

Μπαλαντέζα σούκο 3x1,5 blister 3m

8,10 € 7,14 € -0,96 €
Διαθεσιμότητα: 61 Σε απόθεμα

Προέκταση καλωδίου της Electropack, μήκους 3 μέτρων, σε λευκό χρώμα. Το καλώδιο έχει διατομή 1.5mm² που σημαίνει πως η μέγιστη κατανάλωση των συνδεδεμένων συσκευών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 3600W που ισοδυναμούν, για παράδειγμα, με την ισχύ που απαιτεί ένα στεγνωτήριο ρούχων για να λειτουργήσει.

Διατομή Καλωδίου: 3 x 1.5mm²

Μήκος: 3m

Διαθεσιμότητα: 42 Σε απόθεμα

Το πολύπριζο της Electropack διαθέτει 3 πρίζες διακόπτη για να μπορείτε να το κλείνετε χωρίς να το βγάζετε από την πρίζα.

Αριθμός Πριζών: 3θέσεις

Διακόπτης

Διαθεσιμότητα: 16 Σε απόθεμα

Το πολύπριζο της Electropack διαθέτει 4 πρίζες, καλώδιο 1.5m και διακόπτη για να μπορείτε να το κλείνετε χωρίς να το βγάζετε από την πρίζα.

Αριθμός Πριζών: 4θέσεις

Διακόπτης

Μήκος Καλωδίου: 1.5m

Διαθεσιμότητα: 41 Σε απόθεμα

Το πολύπριζο της Electropack διαθέτει 4 πρίζες, διακόπτη για να μπορείτε να το κλείνετε χωρίς να το βγάζετε από την πρίζα, και 2 υποδοχές USB για φόρτιση συσκευών

Αριθμός Πριζών: 4θέσεις

Διακόπτης

Υποδοχές USB: 2θέσεις

Electropack σταυρός σούκο KFZ01/03 3 θέσεων

4,51 € 3,95 € -0,55 €
Διαθεσιμότητα: 72 Σε απόθεμα

Ο σταυρός σούκο "KFZ01/03" της Electropack αναφέρεται σε έναν είδος ηλεκτρικού σούκου που διαθέτει τρεις θέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τρία διαφορετικά ηλεκτρικά φις ή συσκευές σε αυτόν τον σταυρό σούκο χρησιμοποιώντας μία πρίζα.

Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα

Η "Eurolamp ασφάλεια neozet lindner 25A 10 τεμ" αναφέρεται σε μια σειρά από ασφάλειες τύπου neozet lindner με αξιολόγηση 25 αμπέρ που παρέχονται σε συσκευασία που περιλαμβάνει 10 τεμάχια.

Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα

Η "Eurolamp ασφάλεια normal lindner 25A 5 τεμ" αναφέρεται σε ασφάλειες τύπου normal lindner με αξιολόγηση 25 αμπέρ, οι οποίες παρέχονται σε συσκευασία που περιλαμβάνει 5 τεμάχια.

Οι ασφάλειες τύπου normal lindner είναι ηλεκτρικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ηλεκτρικών κυκλωμάτων από υπερφόρτωση ή βραχυκυκλώματα. Η αξιολόγηση 25 αμπέρ υποδηλώνει το ρεύμα που μπορεί να ρολάρει μέσω της ασφάλειας προτού αυτή ανοίξει και διακόψει το κύκλωμα για προστασία από υπερφόρτωση.

Ο αριθμός "5 τεμ" υποδηλώνει ότι η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ασφάλειες, προσφέροντας αρκετά ανταλλακτικά για χρήση σε διάφορα ηλεκτρικά κυκλώματα ή συσκευές.

Αυτές οι ασφάλειες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της ασφάλειας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πρέπει να τοποθετούνται με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων κυκλωμάτων ή συσκευών.

Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Η "Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5 τεμ" αναφέρεται σε ασφάλειες τύπου normal lindner με αξιολόγηση 35 αμπέρ, οι οποίες παρέχονται σε συσκευασία που περιλαμβάνει 5 τεμάχια.

Οι ασφάλειες τύπου normal lindner είναι ηλεκτρικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ηλεκτρικών κυκλωμάτων από υπερφόρτωση ή βραχυκυκλώματα. Η αξιολόγηση 35 αμπέρ υποδηλώνει το ρεύμα που μπορεί να ρολάρει μέσω της ασφάλειας προτού αυτή ανοίξει και διακόψει το κύκλωμα για προστασία από υπερφόρτωση.

Ο αριθμός "5 τεμ" υποδηλώνει ότι η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ασφάλειες, προσφέροντας αρκετά ανταλλακτικά για χρήση σε διάφορα ηλεκτρικά κυκλώματα ή συσκευές.

Αυτές οι ασφάλειες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της ασφάλειας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πρέπει να τοποθετούνται με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων κυκλωμάτων ή συσκευών.

Διαθεσιμότητα: 21 Σε απόθεμα

Δεματικά καλωδίων με διαστάσεις 200x2.5mm. Αυτό τo πακέτο των 100 τεμαχίων αντέχει περίπου 8 κιλά, κατάλληλο για μικρά καλώδια γραφείου ή τακτοποίηση αντικειμένων κουζίνας.

Τα δεματικά σχεδιάζονται κυρίως για να δένουν τα καλώδια σε δέσμες. Εκτός απο τα καλώδια όμως χρησιμοποιούνται και για πολλές άλλες διαφορετικές ανάγκες. Χρησιμοποιούν σφιγκτήρες που από τη μία πλευρά υπάρχει μια κεφαλή με ένα σύστημα αυτόκλειστου κλεισίματος και κατά μήκος ολόκληρου του δεματικού υπάρχει μια σειρά δοντιών η οποία κουμπώνει στην κεφαλή στο ύψος που επιλέγουμε για να σφίξουμε όσο επιθυμούμε.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας