• Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ Multy - 1
  • Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ Multy - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMulty

Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ

Το Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ της εταιρίας Multy είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά του, το σφουγγαράκι Multy θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
15067
5201195801143
0,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ

Το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μεγάλη του διάσταση, μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά μεγάλες επιφάνειες χωρίς πολύ κόπο. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η ειδική σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ?
Τιμή 0,32 €

Sanitas σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ

Το Sanitas σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική απορρόφηση των υγρών και των λιπών, το Sanitas σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 0,79 €

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας 3τεμ

Το ισχυρό και ανθεκτικό σφουγγαράκι της Vileda είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φίμπρα και υδρόφιλο σπόγγο, ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή επεξεργασία στη φίμπρα, προλαμβάνεται η ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Τιμή 1,03 €

Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακό 6τεμ

Τα Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακά 6τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την αντιβακτηριδιακή τους προστασία, εξασφαλίζουν ότι η κουζίνα σας θα παραμείνει καθαρή και υγιής. Είναι απαλά στην επιφάνεια και αποτελεσματικά στην απορρόφηση των υγρών και των λιπών. Με τα Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο μαγειρέματο
Τιμή 1,48 €

Practic σπόγγος ασημί inox 25gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη silver παχύρρευστη 1200ml

Η ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX ULTRA PLUS µε παχύρευστη σύνθεση αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων έως 3 φορές περισσότερο^ προσφέροντας λάµψη που διαρκεί. Επιπλέον προσκολλάται στο πουρί, τα άλατα και τη σκληρή βρωµιά εξουδετερώνοντας µικρόβια που αναπτύσσονται εκεί.

ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ επιφάνειες σε όλο το σπίτι και

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την οικογένειά σας εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων* όπως:

  • Βακτήρια: Σταφυλόκοκκος, Staphylococcus aureus MRSA, Σαλµονέλα, Εντερόκοκκος, E. Coli, Ψευδοµονάδα αεριογόνος.
  • Ιούς: Αδενοϊός τύπου 5, Πολιομυελίτιδα τύπου 1, Ιός γρίπης Η1Ν1 (τύπου Α), Noροϊός, Κορωνοϊός SARS-CoV-2, βάσει EN 14476.
  • Μύκητες (Μούχλα) και Σπόρια βακτηρίων.

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS-CoV-2*

*βάσει EN 14476, 35ml προιόντος, συμπληρώνοντας με νερό, μέχρι 1λίτρο διαλύματος ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ.

*βάσει εργαστηριακών τεστ ΕΝ

^Αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων έως 3x περισσότερο διάστηµα, αδιάλυτη στην τουαλέτα σε σύγκριση µε την Klinex Ultra

Τιμή 2,90 €

Knorr σάλτσα ζυμαρικών καρμπονάρα 44gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 2,19 €

Μάκβελ πένες ριγέ 675gr

Πένες της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.

Τιμή 1,14 €

Axion υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με άρωμα κεράσι & τσιχλόφουσκα 1lt

Χάρη στην συμπυκνωμένη του σύνθεση καθαρίζει τις επιφάνειες αφήνοντας στον χώρο ένα υπέροχο άρωμα που διαρκεί για ώρες.

Περιέχει διαλύτες ώστε να εξατμίζονται γρήγορα και να διαχέουν το άρωμα στον αέρα.

Τιμή 2,40 €

Tuboflo αποφρακτικό για ζεστό νερό 60gr

Ανακαλύψτε το Tuboflo αποφρακτικό για ζεστό νερό 60gr της εταιρίας Tuboflo και απολαύστε αποτελεσματική απόφραξη με ελάχιστη προσπάθεια. Μην αφήνετε τις αποφράξεις να σας εμποδίζουν, αποκτήστε το Tuboflo τώρα και απολαύστε άμεσα αποτελέσματα.
Τιμή 0,61 €