Είδη μιας χρήσεως

Ενεργά φίλτρα

Alufix biologic βιοδιασπώμενο κουτί για μενού 47x24,5x48mm 25τεμ

Το Alufix biologic είναι το τέλειο κουτί για τα μενού σας, με διαστάσεις 47x24,5x48mm και ποσότητα 25 τεμάχια. Η βιοδιασπώμενη κατασκευή του το κάνει φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ η ποιότητα της εταιρίας Alufix εγγυάται την αντοχή και την αξιοπιστία του. Αποκτήστε το Alufix biologic τώρα και αναβαθμίστε την παρουσίαση των προϊόντων σας με στυλ και προστασία.
Τιμή 6,42 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 200ml 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 200ml 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθημερινό σας χρήση. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και πρακτικά. Με την εγγύηση της εταιρίας Alufix, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και βολική!
Τιμή 2,24 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 12τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 12τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε το φαγητό σας με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ιδανικά για κάθε είδους γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,80 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την προηγμένη τεχνολογία της Alufix, αυτά τα μπωλ προσφέρουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικά προς το περιβάλλον χάρη στη βιοδιασπώμενη τους φύση. Με το συνδυασμό αυτών των χαρακτηριστικών, τα Alufix μπωλ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας γεύμα, και θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε αμέσως.
Τιμή 3,21 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Τιμή 0,95 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ πολυγωνικά 340ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 340ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Τιμή 0,79 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ πολυγωνικά 340ml 50τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 340ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 50 τεμάχια.

Τιμή 3,19 €

Alufix βιοδιασπώμενα πιάτα πολυγωνικά 15x15cm 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα πιάτα πολυγωνικά 15x15cm 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και πρακτικά. Με το μοντέρνο πολυγωνικό τους σχήμα, θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο τραπέζι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία φαγητού σας με τα Alufix πιάτα!
Τιμή 3,19 €

Alufix μπωλ μικρά 73x31mm 24τεμ

Το Alufix μπωλ μικρά 73x31mm 24τεμ είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν πρακτικότητα και λειτουργικότητα στην κουζίνα τους. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Alufix, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτά τα μπωλ θα σας υπηρετήσουν για πολλά χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας στην κουζίνα!
Τιμή 3,59 €

Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στο κάθε event! Με το μοναδικό τους design και την ποιότητα της εταιρίας Alufix, θα κάνουν κάθε σας γεύμα μια μοναδική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,40 €

Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας finger food με στυλ και ευκολία. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό, αυτά τα πιάτα είναι ιδανικά για κάθε είδος εκδήλωσης ή πάρτυ. Με το μοντέρνο τους σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά τους, τα Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα θα κλέψουν την παράσταση και θα κάνουν κάθε σας εκδήλωση αξέχαστη.
Τιμή 1,60 €

Alufix πλαστικά finger food τριγωνικά πιάτα 9x7cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food τριγωνικά πιάτα 9x7cm 24τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας finger food με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό, τα πιάτα Alufix είναι ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση. Με το μοναδικό τους τριγωνικό σχήμα, θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο γεύμα σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στυλ σας σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 1,60 €

Alufix σκεύος αλουμινίου βαθύ με καπάκι 871cc 3τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου βαθύ με καπάκι 871cc είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την μεταφορά τροφίμων. Αυτό το βαθύ σκεύος αλουμινίου προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και είναι κατάλληλο για διάφορες χρήσεις.

Τιμή 0,85 €

Alufix σκεύος αλουμινίου για muffins 10τεμ

Το σκεύος αλουμινίου για muffins είναι ιδανικό για την παρασκευή νόστιμων μάφινς. Ανάλογα με τον τύπο του σκεύους, μπορεί να έχει χώρο για 10 μάφινς. Αυτά τα σκεύη είναι κατάλληλα για τον ψήσιμο των μάφινς στο φούρνο.

Τιμή 0,81 €

Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας πίτσες με φρεσκότατη γεύση και τέλεια ψημένη βάση. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σκεύος είναι ο σύμμαχός σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες λύσεις. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένεια σας με τις υπέροχες πίτσες που θα ετοιμάζετε κάθε φορά!

Τιμή 1,27 €

Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεσαίο 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεσαίο 2τεμ είναι η ιδανική λύση για να φτιάξετε την τέλεια πίτσα στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σας εξασφαλίζει ότι η πίτσα σας θα ψήνεται ομοιόμορφα και θα έχει τέλειο χρυσαφί χρώμα. Αποκτήστε το Alufix σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία στο ψήσιμο της πίτσας!
Τιμή 0,79 €

Alufix σκεύος αλουμινίου με καπάκι μικρό 475cc 4τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου με καπάκι μικρό 475cc 4τεμ της εταιρίας Alufix είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σκεύος είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Μην αφήνετε τα τρόφιμα σας να χάνουν τη φρεσκάδα τους, αγοράστε τώρα το Alufix σκεύος αλουμινίου και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα στην αποθήκευση τροφίμων.

Τιμή 0,88 €

Alufix σκεύος αλουμινίου στρόγγυλο μεσαίο 1350cc 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου στρόγγυλο μεσαίο 1350cc 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις κουζίνες. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Alufix σκεύος θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα σκεύη αλουμινίου στην αγορά.
Τιμή 0,96 €

Barista ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ

Το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ποιότητα και την αντοχή του χάρτινου double wall design, αυτά τα ποτήρια είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,76 €

Barista ποτήρι χάρτινο double wall 16oz 20τεμ

Το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 16oz 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καφέ σας! Με την ποιότητα και την αντοχή των χάρτινων ποτηριών double wall, θα απολαύσετε τον καφέ σας στην τέλεια θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 2,13 €

Barista ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ

Το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του, θα απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και στυλ. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε την τέλεια κούπα καφέ με το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ!
Τιμή 1,56 €

Best in town κουτί πίτσας 20x20x4cm 100τεμ

Η Pizza Kraft best in town 20x20x4cm 100τεμ microwelle είναι η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε την αγαπημένη σας πίτσα στο άνετο του σπιτιού σας. Με την ποιότητα και τη γεύση που προσφέρει η Pizza Kraft, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε μια αυθεντική ιταλική πιτσαρία. Απολαύστε την με την παρέα σας ή μόνοι σας και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 9,64 €

Best in town κουτί πίτσας 22x22x4cm 100τεμ

Η Pizza Kraft είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτική πίτσα σε μεγάλη ποσότητα. Με μέγεθος 22x22x4cm και 100 τεμάχια, αυτή η πίτσα είναι ιδανική για κάθε περίσταση. Απολαύστε τη γρήγορα και εύκολα χάρη στη δυνατότητα μαγειρέματος στο φούρνο μικροκυμάτων. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της Pizza Kraft!
Τιμή 10,75 €

Best in town κουτί πίτσας 26x26x4cm 100τεμ

Η Pizza kraft best in town 26x26x4cm 100τεμ microwelle είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση της καλύτερης πίτσας στην πόλη. Με τις ιδανικές διαστάσεις 26x26x4cm και τη δυνατότητα μαγειρέματος στο φούρνο μικροκυμάτων, αυτή η πίτσα θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε μια πλούσια γευστική εμπειρία με την Pizza kraft best in town!
Τιμή 16,78 €

Best in town κουτί πίτσας 28x28x4cm 100τεμ

Η Pizza Kraft best in town 28x28x4cm 100τεμ microwelle είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε την αγαπημένη σας πίτσα στον πιο τέλειο τρόπο. Με την ποιότητα και τη γεύση της Pizza Kraft, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γεύμα. Αποκτήστε τώρα τα 100 τεμάχια microwelle και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση που σας προσφέρει η Pizza Kraft.
Τιμή 15,27 €

Best in town κουτί πίτσας 30x30x4cm 100τεμ

Η Pizza Kraft Best in Town είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη πίτσα στον χώρο σας. Με διαστάσεις 30x30x4cm και ποσότητα 100 τεμάχια, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας γεύση όποτε το επιθυμείτε. Ιδανική για χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων, η Pizza Kraft Best in Town θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες πίτσες που έχετε δοκιμάσει. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη γεύση της καλύτερης πίτσας στην πόλη!
Τιμή 17,39 €

Best in town κουτί πίτσας 33x33x4cm 100τεμ

Η Pizza Kraft best in town είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμη πίτσα στο σπίτι τους. Με διαστάσεις 33x33x4cm και ποσότητα 100 τεμάχια, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας γεύση όποτε το επιθυμείτε. Επιπλέον, μπορείτε να τη ζεστάνετε γρήγορα και εύκολα στο φούρνο μικροκυμάτων. Απολαύστε την και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με την απίστευτη γεύση και ποιότητα της Pizza Kraft best in town!
Τιμή 20,92 €

Best in town κουτί πίτσας 36x36x4cm 100τεμ

Η Pizza Kraft Best in Town είναι η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις της πίτσας! Με μέγεθος 36x36x4cm και 100 τεμάχια, αυτή η πίτσα είναι ιδανική για όλες τις περιστάσεις. Με δυνατότητα μαγειρέματος στο φούρνο μικροκυμάτων, θα απολαύσετε γρήγορα και εύκολα μια νόστιμη γεύση πίτσας. Αποκτήστε τώρα την Pizza Kraft Best in Town και απολαύστε την καλύτερη πίτσα στην πόλη!
Τιμή 24,00 €

Best in town κουτί πίτσας 40x40x4cm 50τεμ

Η Pizza Kraft Best in Town είναι η καλύτερη επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτσας. Με διαστάσεις 40x40x4cm και συσκευασία 50 τεμαχίων, αυτή η πίτσα είναι ιδανική για τις οικογενειακές σας συγκεντρώσεις. Επιπλέον, μπορεί να ψηθεί γρήγορα και εύκολα στο φούρνο μικροκυμάτων. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την νόστιμη πίτσα και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 15,04 €

Best in town κουτί πίτσας 45x45x4cm 50τεμ

Η Pizza Kraft είναι η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε την αγαπημένη σας πίτσα στο σπίτι. Με μέγεθος 45x45x4 εκατοστά και ποιότητα microwelle, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τώρα τα 50 τεμάχια και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία στο σπίτι σας.
Τιμή 18,78 €

Bio paper jumbo big βιοδιασπώμενο καλαμάκι σπαστό πολύχρωμο 22cm 25τεμ

Το βιοδιασπώμενο χαρτόκαλαμο jumbo big είναι ιδανικό για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων και την προστασία του περιβάλλοντος. Το σπαστό χαρτόκαλαμο έχει μήκος 22cm και παρέχει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων. Είναι πολύχρωμο και περιλαμβάνει 25 τεμάχια, κάνοντάς το ιδανικό για πάρτυ, εκδηλώσεις και χρήση στο σπίτι.

Τιμή 0,47 €

Bio paper plus βιοδιασπώμενο καλαμάκι ντυμένο σπαστό 22cm μαύρο 250τεμ

Το βιοδιασπώμενο καλαμάκι είναι ένα περιβαλλοντικά φιλικό εναλλακτικό προϊόν στα πλαστικά καλαμάκια. Αυτό το συγκεκριμένο καλαμάκι έχει μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένο με μαύρο βιοδιασπώμενο χαρτί. Είναι σπαστό, δηλαδή μπορεί να διπλώνεται για εύκολη μεταφορά και χρήση. Κάθε πακέτο περιέχει 250 τεμάχια και είναι κατάλληλο για χρήση σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και άλλα καταστήματα εστίασης.

Τιμή 4,18 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo 19cm 500τεμ

Χάρτινα καλαμάκια ιδανικά για freddo με μήκος 19 εκατοστά, σε συσκευασία 500 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 4,03 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ίσια μαύρα 20cm 40τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό βιοδιασπώμενο χαρτί και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 20cm και είναι σε μαύρο χρώμα, με ίσια σχεδίαση. Το πακέτο περιέχει 40 τεμάχια και είναι κατάλληλα για χρήση σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα εστίασης. Επιπλέον, τα χάρτινα καλαμάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βοηθούν στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Τιμή 0,47 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ

Τα μαύρα χάρτινα καλαμάκια freddo της εταιρίας Bio paper είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας ρουτίνα. Με μήκος 19cm και ποιότητα που ξεχωρίζει, αυτά τα καλαμάκια είναι ιδανικά για κάθε είδους ρόφημα. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και περιβαλλοντική συνείδηση χρησιμοποιώντας αυτά τα eco-friendly χάρτινα καλαμάκια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας με τα Bio paper καλαμάκια!
Τιμή 2,40 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα μαύρα 18cm 500τεμ

Χάρτινα καλαμάκια ιδανικά για freddo με μήκος 18 εκατοστά, σε συσκευασία 500 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 2,40 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 175cm και είναι ντυμένα με πολύχρωμα σχέδια, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στα ποτά σας. Κάθε συσκευασία περιέχει 500 καλαμάκια, κάνοντάς τα ιδανικά για εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και άλλα επαγγελματικά καταστήματα. Απολαύστε τα ποτά σας με στυλ και υπευθυνότητα προς

Τιμή 2,40 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια ντυμένα σπαστά 22cm μαύρα 250τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια είναι ιδανικά για τις ανάγκες σας σε πάρτι, εκδηλώσεις και εστιατόρια. Τα καλαμάκια έχουν μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένα σπαστά για εύκολη χρήση. Έρχονται σε συσκευασία των 250 τεμαχίων και είναι χρώματος μαύρου, προσθέτοντας στυλ και κομψότητα στο ποτό σας. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και άνεση χρησιμοποιώντας αυτά τα ποιοτικά χάρτινα καλαμάκια.
Τιμή 2,40 €

Coffee roasters ποτήρι χάρτινο 16oz 50τεμ

Ζεστός καφές, φρεσκοκομμένος και αρωματικός, απολαυστικός και θρεπτικός. Αυτό το ποτήρι χάρτινο 16oz 50τεμ θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τον καφέ σας όπου και αν βρίσκεστε. Άνετο και βολικό, ιδανικό για το γραφείο, το σχολείο, το ταξίδι ή ακόμη και για το σπίτι. Απολαύστε την εμπειρία του καλύτερου καφέ με τα Coffee Roasters!
Τιμή 2,57 €

Coffee roasters ποτήρι χάρτινο 8oz 50τεμ

Το Coffee Roasters ποτήρι χάρτινο 8oz 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον αγαπημένο σας καφέ. Με την υψηλή ποιότητα και την κομψή σχεδίαση του, θα απολαύσετε κάθε τελευταίο σταγόνα του καφέ σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καφετέρια εμπειρία!
Τιμή 1,37 €

Coffee roasters ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ

Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με το ποτήρι χάρτινο double wall 8oz της Coffee Roasters. Με μοναδικό design και ποιότητα κατασκευής, αυτό το ποτήρι θα σας προσφέρει μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,27 €

Coffee speciality ποτήρι χάρτινο double wall 8οz 25τεμ

Απολαύστε τον καφέ σας στο πιο στιλάτο ποτήρι! Το Coffee Speciality ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με την ποιότητα και την αντοχή του, θα απολαύσετε κάθε σταγόνα καφέ σας σαν ποτέ πριν. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καφετιέρα!
Τιμή 1,27 €

Coffee speciality ποτηροθήκη χάρτινη 4 θέσεων 50τεμ

Η coffee speciality ποτηροθήκη χάρτινη 4 θέσεων 50τεμ είναι ο τέλειος τρόπος να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ στον δρόμο. Κομψή, λειτουργική και πρακτική, αυτή η ποτηροθήκη σας επιτρέπει να πάρετε τον καφέ σας μαζί σας όπου κι αν πηγαίνετε. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, η coffee speciality ποτηροθήκη είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 3,77 €

Coffee Time χάρτινα ποτήρια double wall 12-14οz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 414ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 414ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,76 €

Coffee time χάρτινα ποτήρια double wall 16οz 20τεμ

Τα Coffee Time χάρτινα ποτήρια double wall 16οz 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθημερινό σας καφέ. Κρατάνε τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο και προσφέρουν άνεση και ευκολία στη χρήση. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και ποιότητα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαρροή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον καφέ σας όπου και αν βρίσκεστε.
Τιμή 1,61 €

Coffee Time χάρτινα ποτήρια double wall 8οz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 235ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 235ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,27 €

Colorato ξύλινα κουτάλια φαγητού συσκευασμένα 1/1 16cm 100τεμ

Ανανεωτικά, οικολογικά κουτάλια φαγητού από βιοδιασπώμενο υλικό, ιδανικά για την προστασία του περιβάλλοντος. Με μήκος 16cm και πιστοποίηση FSC, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα σε συσκευασία 100 τεμαχίων και απολαύστε την βιώσιμη εμπειρία φαγητού!
Τιμή 4,45 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Το πακέτο περιέχει 50 βιοδιασπώμενα καλαμάκια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως το φυτικό πλαστικό ή το χαρτί. Αυτά τα καλαμάκια είναι ιδανικά για χρήση σε
Τιμή 1,26 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo της Cover είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πιο βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική λύση. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα τους, αυτά τα καλαμάκια θα σας συνοδεύσουν σε κάθε δροσιστική σας απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε το ποτό σας με στυλ και υπευθυνότητα!
Τιμή 1,16 €

Cover βιοδιασπώμενα κουταλάκια 16cm 10τεμ

Τα βιοδιασπώμενα κουταλάκια 16cm της εταιρίας Cover είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικολογικό νοικοκυριό. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτά τα κουταλάκια προσφέρουν μια βιώσιμη επιλογή για τον καθημερινό σας χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα υπέροχα κουταλάκια και να συμβάλετε στη διατήρηση του περιβάλλοντος.
Τιμή 1,13 €

Cover βιοδιασπώμενα μαχαίρια 17,5cm 10τεμ

Οι βιοδιασπώμενες μαχαίρια Cover διαθέτουν μήκος 17,5 εκατοστά και προσφέρουν μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον λύση για την κουζίνα σας. Με ένα πακέτο των 10 τεμαχίων, αυτά τα μαχαίρια είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή ακόμα και σε επαγγελματικό περιβάλλον. Αποκτήστε τώρα τα Cover βιοδιασπώμενα μαχαίρια και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και υπεύθυνο προς το περιβάλλον.
Τιμή 1,13 €

Cover βιοδιασπώμενα πιρούνια 16,5cm 10τεμ

Τα βιοδιασπώμενα πιρούνια της Cover είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικολογικό νοικοκυριό. Με μήκος 16,5cm και ποσότητα 10 τεμάχια, αυτά τα πιρούνια συνδυάζουν την ποιότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Αποκτήστε τα τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο βιώσιμη!
Τιμή 1,13 €

Cup n go ποτηροθήκη 2 θέσεων με ανοιχτό κάτω μέρος 500τεμ

Η Cup n go ποτηροθήκη 2 θέσεων με ανοιχτό κάτω μέρος 500τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε τον καφέ σας στο δρόμο. Με την πρακτική της σχεδίαση, μπορείτε να έχετε τον αγαπημένο σας ρόφημα πάντα μαζί σας, χωρίς φόβο απώλειας. Απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα της Cup n go ποτηροθήκης και κάντε κάθε μέρα σας πιο εύκολη και γεμάτη γεύση! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή!
Τιμή 23,17 €

Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ

Αναβαθμίστε την οργάνωση του καταστήματός σας με την Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ. Κρατήστε τις σακούλες σας τακτοποιημένες και εύκολα προσβάσιμες για τους πελάτες σας. Με αυτήν την ποτηροθήκη, η εξυπηρέτηση των πελατών σας θα είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Αποκτήστε την τώρα και βελτιώστε την εμπειρία αγορών στο κατάστημά σας!
Τιμή 27,81 €

Dk καπακι για μπωλ δακρυ 130cc 40τεμ διαφανεσ 1714

Το Dk καπάκι για μπωλ δακρυ 130cc 40τεμ διαφανές 1714 της εταιρίας Dk είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν. Με την υψηλή ποιότητα και την πρακτικότητα που προσφέρει αυτό το καπάκι, δεν θα μπορείτε παρά να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων σας με αυτό το εκπληκτικό καπάκι!
Τιμή 3,72 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού