• Cisne σφουγγάρι inox
  • Cisne σφουγγάρι inox
  • Cisne σφουγγάρι inox
  • Cisne σφουγγάρι inox
  • Cisne σφουγγάρι inox
  • Cisne σφουγγάρι inox
  • Cisne σφουγγάρι inox
  • Cisne σφουγγάρι inox
  • Cisne σφουγγάρι inox
  • Cisne σφουγγάρι inox
  • Cisne σφουγγάρι inox
  • Cisne σφουγγάρι inox
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σφουγγάρι inox

Το Cisne σφουγγάρι inox είναι το απόλυτο εργαλείο καθαρισμού για κάθε νοικοκυριό. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, εγγυάται μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει την αποτελεσματικότητά του. Ξεχάστε τα ανθυγιεινά σφουγγάρια και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει λαμπερά αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε το Cisne σφουγγάρι inox τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που κάνετε τον καθαρισμό στο σπίτι σας!
15062
8410347606537
0,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €

Sidirela σπόγγος ασημί siro 60gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης της εταιρείας Sidirela, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Είναι συρμάτινο κάτι που το καθιστά ιδανικό για εντατικό τρίψιμο δύσκολων λεκέδων, ώστε να μπορέσετε να τους απομακρύνετε με τον λιγότερο δυνατό κόπο.

Χρώμα: Ασημί

Τεμάχια: 1τμχ

Τιμή 0,60 €

D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού που προσφέρει, θα εντυπωσιάσετε κάθε επισκέπτη σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε το καθημερινό καθάρισμα της κουζίνας σας εύκολο και γρήγορο!

Τιμή 0,68 €
Sanitas ανοξείδωτο σύρμα 2τεμ Sanitas ανοξείδωτο σύρμα 2τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas ανοξείδωτο σύρμα 2τεμ

Το ανοξείδωτο σύρμα 2 τεμάχια της Sanitas είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και ακρίβεια. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Ανακαλύψτε την άνεση και την αξιοπιστία του Sanitas ανοξείδωτου σύρματος και απογειώστε την εμπειρία σας στο εργασιακό πεδίο!
Κανονική τιμή 1,35 € Τιμή 1,27 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr

Το Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με τη λάμψη του χρυσού συρματάκι και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το σφουγγαράκι θα κάνει τον καθαρισμό της κουζίνας σας παιχνιδάκι. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για έναν πιο εύκολο και γρήγορο καθαρισμό!
Τιμή 0,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food συμπυκνωμένος χυμός βύσσινο 1lt

Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση της φρεσκάδας με τον συμπυκνωμένο χυμό βύσσινο 1lt της Arion food. Απολαύστε την αυθεντική γεύση των φρέσκων βύσσινων σε κάθε γουλιά και αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας. Αποκτήστε τον Arion food συμπυκνωμένο χυμό βύσσινο 1lt τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 3,89 €

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,94 €

Farcom HD keratin amino acids leave in conditioner για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Αναζωογονητική φόρμουλα με αμινοξέα κερατίνης για μαλλιά εντυπωσιακά απαλά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά με το Farcom hd keratin amino acids leave in conditioner.
Τιμή 4,34 €

Vellis σιδερόπανο 140x50cm

Σιδερόπανο από την εταιρία Vellis, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα.

Διαστάσεις σιδερόπανου:

Μήκος: 140cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 4,19 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού