• Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ Lime - 1
  • Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ Lime - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLime

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
29117
5204170300495
1,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1025/2m της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη λίπανση, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας στον καθαρισμό του σκεύους σας.
Τιμή 0,13 €

Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης

Το Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης της εταιρίας Tns είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτό το σφουγγάρι θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,80 €

Cisne σφουγγάρι inox

Το Cisne σφουγγάρι inox είναι το απόλυτο εργαλείο καθαρισμού για κάθε νοικοκυριό. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, εγγυάται μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει την αποτελεσματικότητά του. Ξεχάστε τα ανθυγιεινά σφουγγάρια και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει λαμπερά αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε το Cisne σφουγγάρι inox τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που κάνετε τον καθαρισμό στο σπίτι σας!
Τιμή 0,73 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματικότητά του, το Practic σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που παρέχει το Practic!
Τιμή 0,46 €

Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ

Το Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ της εταιρίας Multy είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά του, το σφουγγαράκι Multy θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός 8 φρούτα 1lt

Ένας φυσικός χυμός από 8 φρούτα από την Agros,μ με πορτοκάλι, μήλο, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιο, πουρές ροδάκινο, βερίκοκο, μπανάνα από συμπυκνωμένους φυσικούς χυμούς.

Τιμή 1,39 €

Agros χυμός ροδάκινο 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από ροδάκινο το οποίο συνδυάζει μεγάλη ποσότητα βιταμινών C και Ε, μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών, πρωτεΐνες, σάκχαρα, φυτικές ίνες, φώσφορο και σίδηρο κ.α. 

Τιμή 1,12 €