Απορρυπαντικά πιάτων

Ενεργά φίλτρα

Ava Aceto υγρό πιάτων με πράσινο μήλο 425ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων Ava με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με λευκό ξύδι και έντονο άρωμα βατόμουρο. Χάρη στην σύνθεση του, δρα ενάντια στα λίπη. Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 1,37 €

Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt

Το Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική σύνθεσή του με λευκό ξύδι και πράσινο μήλο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τους υπολείμματα φαγητού. Κάντε την καθημερινή σας διαδικασία πλύσης πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία με το Ava action υγρό πιάτων.
Τιμή 11,64 €

Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt

Το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά πιάτα και άρωμα λεμονιού που ξυπνά τις αισθήσεις. Με την προηγμένη του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία πλύσης πιάτων με το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt.
Τιμή 4,27 €

Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας. Με τη σύνθεσή του που διαλύει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας.
Τιμή 1,27 €
Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml
Περιορισμένη προσφορά!

Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml

Το Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα ανανεώσει την κουζίνα σας ενώ η ισχυρή σύνθεσή του θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε μέρα!
Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,06 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι & λεμόνι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή και άρωμα λεμονιού είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €
Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
Περιορισμένη προσφορά!

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,06 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €

Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι & λεμόνι 430ml

Τα πιάτα AVA PERLE 430ml με γεύση χαμομήλι και λεμόνι θα σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε τον καφέ σας ή το τσάι σας σε ένα πιάτο που ξεχωρίζει για το μοναδικό του design και την ποιότητά του. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 1,26 €

Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά πιάτα με φυσική φρεσκάδα χαμομηλιού. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα πιάτα λαμπερά και αρωματικά, κάνοντας το πλύσιμο των πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία. Ανακαλύψτε τη δύναμη του χαμομηλιού με το Ava perle και αφήστε τη μαγεία να μπει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,24 €

Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 430ml

Το Ava perle πιατων 430ml χαμομηλι είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και το μοναδικό του design. Με την λεπτομερή χαμομηλέια υφή του, αυτό το πιάτο θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στην τραπεζαρία σας. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση ή για ξεχωριστές περιστάσεις και θα κάνει το δείπνο σας ακόμα πιο ευχάριστο. Αποκτήστε το Ava perle πιατων 430ml χαμομηλι τώρα και ανανεώστε το στυλ της κουζίνας σας!
Τιμή 1,26 €

Ava Plus υγρό πιάτων με ενεργό άνθρακα & φρεσκάδα ωκεανού 430ml

Τo Ava Plus+ διαθέτει έξτρα συμπυκνωμένη σύνθεση, ενεργό άνθρακα και άρωμα λεμονιού με τεχνολογία ελέγχου των οσμών. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά. Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 1,98 €

Axion στεγνωτικό - λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Axion απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 8,53 €

Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 4lt

Το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων με άρωμα λεμονανθούλας έχει χωρητικότητα 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και τον απολογισμό των πιάτων σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεμονανθούλας. Χάρη στη σύνθεσή του, το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες από τα πιάτα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας.

Τιμή 4,11 €

Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 750ml

Το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και απολύτως καθαρά πιάτα. Η μοναδική του σύνθεση με λεμόνι και ανθός θα αναζωογονήσει την κουζίνα σας και θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα. Μην αφήνετε κανένα υπολείμματα, αφού το Axion διαλύεται άμεσα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το Axion σήμερα και απολαύστε άψογη καθαριότητα με κάθε πλύσιμο πιάτων.

Τιμή 1,27 €

Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων ξύδι 750ml

Το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων ξύδι 750ml είναι η ιδανική λύση για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και απόλυτα καθαρά. Αποκτήστε το Axion σήμερα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμού με κάθε χρήση!
Τιμή 1,27 €

Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα πιάτα της λαμπερά και καθαρά. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα από την φθορά. Αποκτήστε το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 8,09 €

Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων για σκληρά νερά 4lt

Η Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων για σκληρά νερά 4lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη λίπανση από τα πιάτα σας, δίνοντάς τους λάμψη και φρεσκάδα. Η ισχυρή του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει τα σκληρά νερά, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα κάθε φορά. Αγοράστε το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπ?
Τιμή 11,05 €

Berill υγρό πλυντήριου σε μορφή gel 50μεζ 1lt

Το Berill υγρό πλυντηρίου gel 50ml, 1lt είναι η τέλεια επιλογή για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα των ρούχων σας. Με τη συνδυασμένη δύναμη του Berill και της τεχνολογίας gel, το προϊόν μας εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με φρέσκο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Berill υγρό πλυντηρίου gel σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας!
Τιμή 6,03 €

Cif boost λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 450ml

* Προσφέρει έξτρα εκπληκτική λάμψη* Ενισχύει τη διαδικασία στεγνώματος* Έως και 3x λιγότερα στίγματα μετά το στέγνωμα της πλύσης* Με μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικόΤο Λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων Cif Shine & Dry Boost περιέχει ενεργά συστατικά για αστραφτερή λάμψη και εξαιρετική απόδοση στο στέγνωμα. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος, ώστε να απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα που μένουν μετά το στέγνωμα της πλύσης, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει εκπληκτική λάμψη στα πιάτα και τα ποτήρια σας!

Τιμή 3,21 €

Endless λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Endless απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 11,17 €

Endless ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων brilliant με λεμόνι 30τεμ

Οι νέες ταμπλέτες πλυντηρίου Endless Brilliant, χάρη στην ειδική τους σύνθεση με τεχνολογία Stream Tab διαλύονται γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια ισχυρή δράση καθαρισμού. Αφαιρούν εύκολα υπολείμματα τροφών, λεκέδων και καμένων λαδιών καθώς εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 4,41 €

Endless υγρό καθαριστικό πιάτων με ξύδι 4lt

Υγρό πιάτων για το αποτελεσματικό πλύσιμο των πιάτων και των σκευών με Ultra δύναμη και φυσικό ξύδι για αποτελεσματική απόσμηση από τροφές όπως ψάρι, αυγό κ.ά. Λίγες σταγόνες μόνο αρκούν.

Έχει ουδέτερο Ph και είναι απαλό με τα χέρια.

Τιμή 5,29 €

Endless υγρό καθαριστικό πιάτων με χαμομήλι 4lt

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Endless δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Οδηγίες Χρήσης: Προσθέστε 1-2 σταγόνες υγρού στο σφουγγάρι σας και πλύνετε πιάτα, ποτήρια και άλλα σκεύη. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Τιμή 6,30 €

Endless υγρό καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το καθαριστικό πλυντηρίου της εταιρείας Endless είναι ιδανικό για να διατηρήσετε την υγιεινή του πλυντηρίου σας. Αφαιρεί δυσάρεστες οσμές, βρωμιά και άλατα από τον κάδο και τις σωληνώσεις, καθώς παράλληλα προστατεύει τα μηχανικά μέρη του πλυντηρίου. Επιπλέον, βοηθάει στην καλύτερη δράση του απορρυπαντικού μετά τη χρήση του.

Τιμή 10,99 €
Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml

Το Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της λαμπερή και καθαρή. Με το μοναδικό άρωμα του άγριου βατόμουρου, αφήνει τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματικά. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες με ευκολία, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοϋ στην κουζίνα σας!
Κανονική τιμή 1,19 € Τιμή 0,95 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €
Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml

Ζήστε την εξωτική εμπειρία του Endless υγρού πιάτων εξωτικού νησιού 500ml. Αφήστε τα αισθήματα της φρεσκάδας και της καθαριότητας να σας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι ονειρεμένο σε ένα εξωτικό νησί. Η μοναδική σύνθεση του Endless υγρού πιάτων θα κάνει το πλύσιμο των πιάτων σας μια ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 0,95 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €
Endless υγρό πιάτων λεμόνι & βότανα 500ml Endless υγρό πιάτων λεμόνι & βότανα 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Endless υγρό πιάτων λεμόνι & βότανα 500ml

Υγρό πιάτων της εταιρείας Endless με άρωμα λεμονιού για τέλεια απόσμιση από τροφές. Δημιουργεί πλούσιο αφρό, με εύκολο ξέβγαλμα και ευχάριστο άρωμα. Ουδέτερο Ph 6,8 - 7,2.

Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 0,89 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €
Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml

Το Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά πιάτα που λάμπουν σαν καινούργια. Η ειδική του σύνθεση αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας μια ευχάριστη μυρωδιά μπλε θάλασσας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την εμπειρία του πλυντηρίου πιάτων σας!
Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 0,95 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Endless υγρό πιάτων μυρωδάτο μήλο 750ml

Το Endless υγρό πιάτων με μήλο είναι ένα μυρωδάτο και αποτελεσματικό υγρό πιάτων που καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα σας. Η μυρωδιά του μήλου προσθέτει ένα ευχάριστο άρωμα στα πιάτα σας και κάνει το πλύσιμο των πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία. Με μια συσκευασία 750ml, το Endless υγρό πιάτων με μήλο θα κρατήσει τα πιάτα σας καθαρά και λαμπερά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,41 €

Endless υγρό πιάτων πορτοκάλι & βασιλικός 500ml

Το Endless υγρό πιάτων πορτοκάλι & βασιλικός 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Η μοναδική σύνθεσή του με πορτοκάλι και βασιλικό θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα στην κουζίνα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος πιάτων!
Τιμή 1,00 €

Endless υγρό πλυντηρίου πιάτων prof blue 10lt

Το Endless professional blue είναι το τέλειο υγρό πλυντηρίου πιάτων για επαγγελματική χρήση. Με τη μοναδική του σύνθεση, καθαρίζει αποτελεσματικά και απομακρύνει κάθε λεκέ από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και απόλυτα καθαρά. Αποκτήστε το Endless professional blue τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία πλυσίματος στο επαγγελματικό σας χώρο!
Τιμή 30,13 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum original 140τεμ

Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum παρέχουν προηγμένη καθαριότητα στα πιάτα με ξηρά υπολείμματα τροφών με την πρώτη και καθαρίζουν ακόμη και τα λίπη από το πλυντήριο πιάτων σας.

Τιμή 24,50 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum original 25τεμ

Η Fairy caps 25τεμ all in one platinum λεμόνι είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να κάνει τον καθαρισμό του σπιτιού της εύκολο και γρήγορο. Με τη συνδυασμένη δράση καθαρισμού και λεμονιού, τα Fairy caps προσφέρουν λάμψη και φρεσκάδα που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό σπίτι σαν καινούργιο!
Τιμή 9,49 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού