• Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 1
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 2
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 3
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 4
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 5
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 6
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 1
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 2
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 3
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 4
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 5
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ Scotch-Brite - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςScotch-Brite

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ της εταιρίας Scotch-Brite είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και υγιεινή. Με την αντιβακτηριδιακή του προστασία, το Scotch-Brite σφουγγαράκι εξαλείφει τα βακτήρια και τις μικροβιακές επιφάνειες, προσφέροντας ένα καθαρό περιβάλλον για την οικογένειά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια καθαρή και υγιή κουζίνα κάθε μέρα!
22918
5201124007394
1,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας 3τεμ

Το ισχυρό και ανθεκτικό σφουγγαράκι της Vileda είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φίμπρα και υδρόφιλο σπόγγο, ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή επεξεργασία στη φίμπρα, προλαμβάνεται η ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Τιμή 1,03 €

Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ

Το μεταλλικό σφουγγάρι καθαρισμού είναι πολύ πιο υγιεινό και πέντε φορές πιο ανθεκτικό από ένα ανοξείδωτο ατσάλινο σύρμα. Χάρη στο εσωτερικό σφουγγάρι είναι μαλακό και ξεβγάζεται πολύ εύκολα. Καθαρίστε τέλεια και αποτελεσματικά τα σκεύη και τα ταψιά σας!

Τιμή 1,39 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματικότητά του, το Practic σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που παρέχει το Practic!
Τιμή 0,46 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,93 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm

Το σύρμα Cisne 15x15cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο και πρακτικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το σύρμα Cisne 15x15cm τώρα και κάντε την κουζίνα σας πιο λειτουργική από ποτέ!
Τιμή 0,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Τριποδάκης ξύδι λευκό με άρωμα 2lt

Το λευκό ξύδι Τριποδάκης με άρωμα 2lt είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε γεύση και άρωμα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την πλούσια γεύση του και το εκλεκτό άρωμά του, θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του ξυδιού Τριποδάκης!

Τιμή 1,82 €

Monster ενεργειακό ποτό lewis hamilton 500ml

Το Monster ενεργειακό ποτό Lewis Hamilton 500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα ποτό που θα τους δώσει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για την καθημερινή τους δραστηριότητα. Με μοναδική γεύση και αναζωογονητικές ιδιότητες, το Monster ενεργειακό ποτό δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ενέργειας!
Τιμή 1,29 €

Thrace group ποτήρι freddo χαμηλό διάφανο 300ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Thrace group κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 300ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 300ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,42 €