• Sanitas σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ Sanitas - 1
  • Sanitas σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ Sanitas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ

Το Sanitas σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική απορρόφηση των υγρών και των λιπών, το Sanitas σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
15077
5201314013563
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 1τεμ

Το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 1 τεμάχιο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική απορρόφηση της υγρασίας, θα κάνει το καθημερινό σας μαγείρεμα ακόμα πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας τώρα!
Τιμή 0,89 €

Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ

Ανακαλύψτε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού και φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθαριότητα του σπιτιού σας εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,84 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας extreme 1τεμ

2 φορές μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για πιο γρήγορο καθάρισμα! Μεγαλύτερη διάρκεια! Πολύ δυνατό και πολύ απορροφητικό! Κατάλληλο για τις δύσκολες εργασίες του νοικοκυριού, σε έντονο μωβ χρώμα!

Τιμή 1,05 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ της εταιρίας Scotch-Brite είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και υγιεινή. Με την αντιβακτηριδιακή του προστασία, το Scotch-Brite σφουγγαράκι εξαλείφει τα βακτήρια και τις μικροβιακές επιφάνειες, προσφέροντας ένα καθαρό περιβάλλον για την οικογένειά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια καθαρή και υγιή κουζίνα κάθε μέρα!
Τιμή 1,64 €

Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των κεραμικών εστιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική δράση του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα αφήσει τις εστίες σας λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad!
Τιμή 4,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Viva χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt

Ανανεωτικός, φρέσκος και γεμάτος ζωντάνια, ο Viva χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση. Με τη φρεσκάδα του φυσικού πορτοκαλιού και την υψηλή ποιότητα της μάρκας Viva, αυτός ο χυμός θα σας κερδίσει με την απλότητα και τη γεύση του. Ανακαλύψτε τη γευστική απόλαυση του Viva χυμού νέκταρ πορτοκάλι και αφεθείτε σε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης και αναζωογόνησης.
Τιμή 1,23 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus extra long 18τεμ

Πολύ λεπτές σερβιέτες, 40% μεγαλύτερες σε μήκος από τις σερβιέτες EveryDay Normal, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Με διπλά φτερά προστασίας: τα “κεντρικά” φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα “πίσω” φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος.

Κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 3,11 €

Axion παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό με άρωμα φρεσκάδας 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 33ml σε 3L νερό.

Συμπυκνωμένη και παχύρευστη σύνθεση. Απολυμαίνει (χωρίς ΕΟΦ), λευκαίνει, καθαρίζει την μούχλα, μαυρίλες κλπ. Εξουδετερώνει μυρωδιές. 4% ενεργό χλώριο

Περιέχει υψηλό ποσοστό χλωρίου και είναι πιο παχύρευστη από άλλες χλωρίνες.

Τιμή 3,16 €