• Madona rubber cleaner σφουγγάρι κουζίνας θαυματουργό 2τεμ Madona - 1
  • Madona rubber cleaner σφουγγάρι κουζίνας θαυματουργό 2τεμ Madona - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMadona

Madona rubber cleaner σφουγγάρι κουζίνας θαυματουργό 2τεμ

Το Madona rubber cleaner σφουγγάρι κουζίνας θαυματουργό 2τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, το σφουγγάρι Madona θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες λεκέδες με ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
26335
5201678094246
1,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sanitas ανοξείδωτο σύρμα 2τεμ

Το ανοξείδωτο σύρμα 2 τεμάχια της Sanitas είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και ακρίβεια. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Ανακαλύψτε την άνεση και την αξιοπιστία του Sanitas ανοξείδωτου σύρματος και απογειώστε την εμπειρία σας στο εργασιακό πεδίο!
Τιμή 1,74 €

Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ της εταιρίας Scotch-Brite είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες με ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
Τιμή 1,89 €
Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας extra large 1τεμ Vileda - 1 Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας extra large 1τεμ Vileda - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας extra large 1τεμ

Το Σφουγγαράκι Για Όλες Τις Δουλειές Της Vileda Σε Xl Μέγεθος Είναι Πολύ Ισχυρό Και Ανθεκτικό. Διαθέτει Υψηλής Ποιότητας Φίμπρα Για Μέγιστη Καθαριστική Απόδοση Και Υδρόφιλο Σπόγγο Για Μέγιστη Απορροφητικότητα. Χάρη Στην Αντιβακτηριδιακή Δράση, Προλαμβάνεται Η Ανάπτυξη Των Βακτηριδίων Στην Φίμπρα. Ελεγμένο Από Εξωτερικό Ινστιτούτο.

Κανονική τιμή 0,61 € Τιμή 0,53 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ

Ο Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ της εταιρίας Sidirela είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η εργονομική σχεδίαση του σπογγίου θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες!
Τιμή 0,47 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 40gr

Το Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 40gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία των αγαπημένων σας φαγητών με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για την κουζίνα σας!
Τιμή 0,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα άνοιξης 53μεζ 2,385lt

Το Dixan υγρό gel 2,385lt 53μεζ, με τη φρεσκάδα της άνοιξης, είναι η ιδανική επιλογή για άψογα καθαρά ρούχα. Με μοναδική σύνθεση που απομακρύνει αποτελεσματικά και τους πιο δύσκολους λεκέδες, δίνει στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν με το δώρο της εταιρίας που θα σας εντυπωσιάσει. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 7,98 €

Colgate οδοντόκρεμα max white whitening crystals 100ml

Η Colgate οδοντόκρεμα max white whitening crystals 100ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο. Με τη σύνθεσή της που περιέχει λευκαντικά κρύσταλλα, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα για λευκές δόντια. Αποκτήστε τώρα την Colgate max white whitening crystals και ανανεώστε το χαμόγελό σας!
Τιμή 1,68 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,44 €