👶Βρεφικά

Ενεργά φίλτρα

Agnotis baby μαλακτικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό μαλακτικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 98% φυσική προέλευση προϊόντος είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Το απαλό μαλακτικό υφασμάτων είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρήσει την απαλότητα των ρούχων του μωρού σας. Η φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και βιολογικού χαμομηλιού. 

Τιμή 3,63 €

Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό απορρυπαντικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 93% φυσική προέλευση προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Καταπολεμήστε τους λεκέδες από τα ρούχα του μωρού σας με το φυσικό απορρυπαντικό ρούχων Agnotis. Η  φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και οργανικού χαμομηλιού. 

Τιμή 4,98 €

Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml

Η Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml είναι η ιδανική λύση για την αλλαγή της πάνας του μωρού σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού, ενώ παράλληλα το αφήνει με απαλή αίσθηση. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 7,06 €

Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, τα μωρομάντηλα Agnotis θα κάνουν την αλλαγή της πάνας εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, η μεγάλη συσκευασία 3x50τεμ θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Agnotis μωρομάντηλα.
Τιμή 2,19 €

Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 12x70τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα είναι ιδανικά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Χωρίς parabens και οινόπνευμα, παρέχουν απαλή φροντίδα και προστασία. Με την ποιότητα και την εγγύηση της εταιρίας Agnotis, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα!
Τιμή 11,02 €
  • Πακέτο

Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 24x70τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Χωρίς parabens και οινόπνευμα, είναι υποαλλεργικά και φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας με ασφάλεια. Με το μέγεθος 24x70τεμ, προσφέρουν μακράς διαρκείας απορροφητικότητα και απαλότητα. Αποκτήστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 22,05 €
  • Πακέτο

Agnotis παιδικές πάνες No3 4-9kg 24τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες No3 24τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτές οι πάνες θα διατηρήσουν το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μωρό σας από το να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Αποκτήστε τώρα τις Agnotis παιδικές πάνες και αφήστε το μωρό σας να αισθανθεί ελεύθερο και προστατευμένο όλη την ημέρα.

Τιμή 3,82 €

Agnotis παιδικές πάνες No4 7-18kg 22τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες No4 22τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, οι πάνες αυτές εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία και άνεση για το μωρό σας. Αποκτήστε τις Agnotis παιδικές πάνες τώρα και βεβαιωθείτε για την ποιότητα και αξιοπιστία τους.

Τιμή 3,82 €

Agnotis παιδικές πάνες No4 7-18kg 44τεμ

  • Υψηλής ποιότητας υποαλλεργικά υλικά
  • Δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητα δέρματα
  • Εξωτερικό στρώμα βαμβακερής υφής που αναπνέει
  • Ελαστικά πλαϊνά drywalls για εξαιρετική εφαρμογή και αποφυγή διαρροών
  • Ισχυρός απορροφητικός πυρήνας που κρατάει την υγρασία έως και 12 ώρες
  • Τεχνολογία Δείκτη Υγρασίας: Λωρίδα που αλλάζει χρώμα όταν η πάνα χρειάζεται αλλαγή
Τιμή 9,40 €

Agnotis παιδικές πάνες No4+ 9-20kg 20τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες No4 20τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτές οι πάνες θα κρατήσουν το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μωρό σας από την ευτυχία και την άνεση που του αξίζει. Αγοράστε τώρα τις Agnotis πάνες No4 20τεμ και απολαύστε την ευκολία και την αξιοπιστία που προσφέρουν.

Τιμή 4,63 €

Agnotis παιδικές πάνες no4+ 9-20kg 40τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες no4 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτές οι πάνες θα κρατήσουν το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη την ημέρα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τις Agnotis παιδικές πάνες τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει.

Τιμή 9,24 €

Agnotis παιδικές πάνες No6 16-30kg 20τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες No6 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτές οι πάνες θα κρατήσουν το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μικρό σας από το να απολαμβάνει κάθε στιγμή της μέρας. Αποκτήστε τώρα τις Agnotis παιδικές πάνες No6 20τεμ και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει.

Τιμή 5,71 €

Agnotis παιδικές πάνες βρακάκι νο4 9-15kg 40τεμ

Οι Agnotis παιδικές πάνες βρακάκι νο4 9-15kg 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτές οι πάνες είναι απαραίτητες για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το καλύτερο προϊόν για το μωρό σας!
Τιμή 10,21 €

Agnotis παιδικές πάνες βρακάκι Νο5 13-17kg 36τεμ

Εξωτερικό στρώμα βαμβακερής υφής που αναπνέει

Ελαστικά πλαϊνά drywalls για εξαιρετική εφαρμογή και αποφυγή διαρροών

Ισχυρός απορροφητικός πυρήνας που κρατάει την υγρασία έως και 12 ώρες

Δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα

Υψηλής ποιότητας υποαλλεργικά υλικά

Τιμή 10,12 €

Babycare calming μωρομάντηλα 3x63τεμ

Τα Babycare calming μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη φροντίδα του μωρού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που περιέχει φυσικά συστατικά, αυτά τα μωρομάντηλα προσφέρουν απαλή και αποτελεσματική φροντίδα για το δέρμα του μωρού σας. Εξασφαλίζουν ότι το μωρό σας θα αισθάνεται άνετο και καθαρό κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αγοράσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και το μωρό σας
Τιμή 2,88 €

Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ

Τα Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε γονιό που θέλει να προσφέρει την απόλυτη φροντίδα στο μωρό του. Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει ήρεμη και απαλή αίσθηση στο δέρμα, αυτά τα μωρομάντηλα είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαύσει την απαλότητα και τη φρεσκάδα που του προσφέρουν τα Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ!
Τιμή 7,72 €
  • Πακέτο

Babycare μωρομάντηλα calming 2x20τεμ

Μωρομάντηλα, των οποίων η σύνθεση περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας), φυτικά εκχυλίσματα βαμβακιού και οργανικής λεβάντας. Φροντίζουν το δέρμα του μωρού, ενώ προσφέρουν μια μοναδικά χαλαρωτική αίσθηση. Επιπλέον, καθαρίζουν απαλά και βοηθούν στην προστασία από τυχόν ερεθισμούς και συγκάματα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι απαλά και καθαρίζουν αποτελεσματικά.

Τιμή 1,36 €

Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ

Τα Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κρατήσουν το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε φορά. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα με τα Babycare μωρομάντηλα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την ευχαρίστηση της φροντίδας του μωρού σας!
Τιμή 2,33 €

Babycare μωρομάντηλα sensitive plus 3x54τεμ

Τα Babycare μωρομαντηλα 3x54τεμ sensitive plus 2 1 δωρο είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και ευαισθησία στο δέρμα, αυτά τα μωρομαντηλα θα κρατήσουν το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για μια προσιτή και ποιοτική λύση περιποίησης για το μωρό σας.
Τιμή 2,47 €

Babycare μωρομάντηλα με 0% αρωμα 3x54τεμ

Οι Babycare μωρομαντηλα 0% αρωμα 3x54τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Μην χάσετε αυτή την προσφορά, αγοράστε τώρα και λάβετε 2 τεμάχια δώρο από την εταιρία. Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη με τα Babycare μωρομάντηλα!
Τιμή 3,43 €

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 2x20τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Mε οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν και περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ενώ βοηθούν στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Τιμή 1,36 €

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 3x72τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile Pure Water σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας) και εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν απαλά και περιποιούνται το βρεφικό δέρμα, συμβάλλοντας στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Χωρίς παραβένες, οινόπνευμα, χρωστικές, φθαλυκούς εστέρες, προπυλενογλυκόλη και σιλικόνες.

Δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα.

Σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία, με 100% ανακυκλώσιμο καπάκι.

Τιμή 3,38 €

Babylino sensitive πάνες extra large no6 13-18kg 38τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες extra large no6 13-18kg 38τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό σχεδιασμό για την προστασία του δέρματος, οι πάνες Babylino sensitive εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη προστασία και φροντίδα με τις πάνες Babylino sensitive!
Τιμή 11,74 €

Babylino sensitive πάνες extra large No6 15-30kg 40τεμ

Οι Babylino Sensitive, διαθέτουν έναν υπερ-απορροφητικό πυρήνα που φυλακίζει αποτελεσματικά την υγρασία στο εσωτερικό, extra κυψέλες απαλότητας στο κάλυμμα και είναι εμπλουτισμένες με εκχύλισμα χαμομηλιού. 

Τιμή 8,99 €

Babylino sensitive πάνες extra large plus no7 15+kg 36τεμ

Οι πάνες Babylino sensitive extra large plus no7 είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά με βάρος έως 15 κιλά. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα που προσφέρουν, εξασφαλίζουν άνεση και προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει με τις πάνες Babylino!
Τιμή 11,74 €

Babylino sensitive πάνες junior No5 11-25kg 44τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,44 €

Babylino sensitive πάνες junior plus No5+ 13-27kg 42τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,44 €

Babylino sensitive πάνες maxi No4 8-13kg 50τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,44 €

Babylino sensitive πάνες maxi plus No4+ 10-15kg 46τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,44 €

Babylino sensitive πάνες midi No3 4-9kg 56τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,44 €

Babylino sensitive πάνες mini No2 3-6kg 50τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 7,33 €

Babylino sensitive πάνες no1 2-5kg 26τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες no1 2-5kg 26τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος να προστατεύσετε το μωρό σας με άνεση και ασφάλεια. Με την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική απορροφητικότητα τους, οι πάνες Babylino είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε μικρό πρίγκιπα ή πριγκίπισσα. Αποκτήστε τις σήμερα και αφήστε το μωρό σας να απολαύσει την άνεση που του αξίζει!
Τιμή 4,85 €

Babylino sensitive πάνες no2 3-6kg 23τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες no2 3-6kg 23τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, οι πάνες αυτές προσφέρουν άνεση και προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, η εταιρία Babylino είναι γνωστή για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων της. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη περιποίηση με τις Babylino sensitive πάνες!
Τιμή 4,62 €

Babylino sensitive πάνες no2 8-13kg 20τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες no2 8-13kg 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μαλακότητα που προστατεύει το δέρμα, αυτές οι πάνες θα κρατήσουν το μωράκι σας ξηρό και άνετο κάθε στιγμή της ημέρας. Μην αφήσετε το μωρό σας να αισθάνεται δυσάρεστα, επιλέξτε Babylino sensitive για μέγιστη προστασία και άνεση.
Τιμή 6,93 €

Babylino sensitive πάνες no3 4-9kg 22τεμ

Οι πάνες Babylino sensitive no3 είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με μέγεθος 4-9kg και ποσότητα 22 τεμάχια, προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση. Η υψηλή ποιότητα υλικών και η ειδική τεχνολογία που προσφέρει ελαφρύτητα και ελαστικότητα, κάνουν αυτές τις πάνες απαραίτητες για κάθε μωρό. Αποκτήστε τώρα τις πάνες Babylino sensitive no3 και δώστε στο μωρό σας την προστασία που χρειάζεται!
Τιμή 6,93 €

Babylino sensitive πάνες no4+ 10-15kg 19τεμ

Οι πάνες Babylino sensitive no4 είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά σας, με βάρος από 10 έως 15 κιλά. Με την προηγμένη τεχνολογία που προσφέρουν, εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία και άνεση για το μωρό σας. Απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της ευκολίας με τις πάνες Babylino sensitive no4!
Τιμή 6,93 €

Babylino sensitive πάνες no5 11-16kg 18τεμ

Οι πάνες Babylino sensitive no5 είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με μέγεθος 11-16kg και 18 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση. Η υψηλή ποιότητα των υλικών και η ειδική τεχνολογία που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους, εξασφαλίζουν ότι το μωρό σας θα παραμείνει στεγνό και άνετο όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τις πάνες Babylino sensitive no5 για να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη περίθαλψη που μπορεί να λάβε
Τιμή 6,93 €

Babylino sensitive πάνες no5+ 12-17kg 16τεμ

Οι πάνες Babylino sensitive no5 είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με μέγεθος 12-17kg και 16 τεμάχια, προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση. Η υψηλή ποιότητα και η εξαιρετική απορροφητικότητα τους τις κάνει ιδανικές για κάθε ώρα της ημέρας. Αποκτήστε τις τώρα και δώστε στο μωρό σας την προστασία που χρειάζεται.
Τιμή 6,93 €

Babylino sensitive πάνες no6 13-18kg 14τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες no6 13-18kg 14τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτές οι πάνες θα κρατήσουν το μωρό σας στεγνό και άνετο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τις Babylino sensitive πάνες τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει την άνεση που του αξίζει!
Τιμή 6,93 €

Babylino sensitive πάνες no7 +15kg 14τεμ

Οι πάνες Babylino sensitive no7 είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά άνω των 15 κιλών. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα που προσφέρουν, το μωρό σας θα νιώθει άνετα και προστατευμένο κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις Babylino sensitive no7 πάνες και χαρίστε στο μωρό σας την προστασία που του αξίζει!
Τιμή 6,93 €

Babylino sensitive πάνες αντσ Νο4 7-13kg 22τεμ

Το Babylino πανάκι sensitive no 4 7-13kg 22τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, είναι απαλό και φιλικό προς το δέρμα, προσφέροντας άνεση και προστασία. Μη διστάσετε να το δοκιμάσετε και να δώσετε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 6,34 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού