• Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ Scotch-Brite - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςScotch-Brite

Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των κεραμικών εστιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική δράση του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα αφήσει τις εστίες σας λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad!
36834
8410001135304
4,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,95 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 60gr

Το Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 60gr είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα φαγητά με ευκολία και ακρίβεια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,86 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματικότητά του, το Practic σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που παρέχει το Practic!
Τιμή 0,46 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία μείγμα για μπιφτέκια 50gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του μείγματος για μπιφτέκια 50gr από την εταιρία Ινδία. Με τα πλούσια αρώματα και την αυθεντική γεύση που προσφέρει, θα ταξιδέψετε στις γεύσεις της Ινδίας με κάθε μπουκιά. Δοκιμάστε το τώρα και αφεθείτε στη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 1,43 €

Καγιά grillo μείγμα για κοτόπουλο 50gr

Το μείγμα Καγιά grillo για κοτόπουλο 50gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε νόστιμη γεύση στα φαγητά σας. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά, αυτό το μείγμα θα κάνει το κοτόπουλό σας ακόμα πιο νόστιμο και γευστικό. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το μείγμα Καγιά grillo για κοτόπουλο 50gr!
Τιμή 1,40 €

Nektar ice tea ροδάκινο με στέβια 1,5lt

Το έντονο άρωμα ροδάκινου σε συνεπαίρνει από την πρώτη στιγμή, ενώ η πλούσια γεύση του αναψυκτικού θα σε τονώσει, θα σε δροσίσει και θα σε ξεδιψάσει.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

Τιμή 1,25 €