0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 2103 Σε απόθεμα

Παραφινέλαιο υγρό ελαιώδες, άχρωμο κι άοσμο, αδιάλυτο στο νερό και το οινόπνευμα, Είναι διαλυτό στους περισσότερους οργανικούς διαλύτες. Αναφλέγεται με τη βοήθεια φιτιλιού.

Διαθεσιμότητα: 230 Σε απόθεμα

Σκοροαπωθητικό, 12 τεμαχίων, για ρούχα σε ντουλάπα και συρτάρια με άρωμα λεβάντας.

  • Προστατεύει τα ρούχα (μάλλινα, κοστούμια, κουβέρτες, χαλιά κλπ.)
  • Δεν λεκιάζει
  • Διαρκεί 6 μήνες
  • Περιέχει 12 τεμάχια
Διαθεσιμότητα: 288 Σε απόθεμα

Αρωματικό ντουλάπας το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Διαθεσιμότητα: 1285 Σε απόθεμα

Παραφινέλαιο υγρό ελαιώδες, άχρωμο κι άοσμο, αδιάλυτο στο νερό και το οινόπνευμα, Είναι διαλυτό στους περισσότερους οργανικούς διαλύτες. Αναφλέγεται με τη βοήθεια φιτιλιού.

Διαθεσιμότητα: 1498 Σε απόθεμα

To φωτιστικό οινόπνευμα 93 βαθμών: πρόκειται για το γνωστό μπλε οινόπνευμα, κατάλληλο για καθαρισμό επιφανειών και απολύμανση.

Απομακρύνει τα λίπη και τη βρομιά στη στιγμή δίνοντας απόλυτη καθαριότητα και λάμψη σε εμαγιέ επιφάνειες όπως της ηλεκτρικής κουζίνας και πάγκους ιατρείων.

Με ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα μαλακό πανί με οινόπνευμα μπορείτε να τρίψετε τον πάγκο σας επιμένοντας περισσότερο στα δύσκολα σημεία.

Απολύτως κατάλληλο και για τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου.

Είναι αποτελεσματικό ακόμα και για τις πρίζες, τις τηλεφωνικές συσκευές και τις ανοξείδωτες επιφάνειες.

Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια, γεννητικά όργανα και βλενογόνους. Το δοχείο να διατηρείται ερμητικά κλειστό και σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και γενικά πηγές θερμότητας. Απαγορεύται το κάπνισμα.

Διαθεσιμότητα: 2777 Σε απόθεμα

Οινόπνευμα φωτιστικό μπλε 93 βαθμών κατάλληλο για φωτιστικές λάμπες.Το προϊόν είναι ένα ισχυρό καθαριστικό για πάγκους, ντουλάπια, ντουλάπες , τοίχους , εστίες μόλυνσης και γενικά για δύσκολους λεκέδες.

Διαθεσιμότητα: 138 Σε απόθεμα

Το "River white spirit νέφτις 400ml" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιέχει λευκή πνευματοειδή ουσία γνωστή ως "white spirit," και προορίζεται για χρήση σε καθαρισμό, αραίωση ή άλλες βιομηχανικές και εργασιακές εφαρμογές.

Διαθεσιμότητα: 92 Σε απόθεμα

Το "River white spirit νέφτις 800ml" αναφέρεται σε μια ποσότητα 800ml του λευκού πνευματοειδούς ουσίας που ονομάζεται "white spirit." Αυτή η ουσία χρησιμοποιείται κυρίως ως διαλυτικό, αραίωση χρωμάτων και βερνικιών, καθαρισμό επιφανειών και για άλλες βιομηχανικές και εργασιακές εφαρμογές.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας