• Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 6
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας Scotch-Brite - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςScotch-Brite

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite σε μέγεθος γίγας. Μοναδικό σε ποιότητα, υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

7067
5201124054213
0,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

3M HELLAS MEPE Τμήμα Καταναλωτικών Προϊόντων, Κηφισίας 20, 12125 Μαρούσι, Τηλ: 210 6885300, www.3M.com/gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγάρι inox

Το Cisne σφουγγάρι inox είναι το απόλυτο εργαλείο καθαρισμού για κάθε νοικοκυριό. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, εγγυάται μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει την αποτελεσματικότητά του. Ξεχάστε τα ανθυγιεινά σφουγγάρια και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει λαμπερά αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε το Cisne σφουγγάρι inox τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που κάνετε τον καθαρισμό στο σπίτι σας!
Τιμή 0,73 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x40gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Practic, αυτό το σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με άνεση και άριστα αποτελέσματα.
Τιμή 10,11 €

Vieltex σφουγγάρια κουζίνας 5τεμ

Τα Vieltex σφουγγάρια κουζίνας 5τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τη μοναδική τους απορροφητικότητα, τα Vieltex σφουγγάρια θα κάνουν τον καθαρισμό της κουζίνας σας πιο εύκολο από ποτέ. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τα Vieltex σφουγγάρια και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος.
Τιμή 0,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών διαφανές 4lt

Το Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό και την λάμψη των τζαμιών. Έχει διαφανή σύνθεση και προσφέρει αποτελεσματική αφαίρεση των ρύπων και των λεκέδων από τα τζάμια. Η συσκευασία του είναι 4lt, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια καθαρισμο

Τιμή 4,51 €

Lacta σοκολάτα γάλακτος 85gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα και γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή.

Τιμή 1,60 €

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,17 €

Friskies σκυλοτροφή picnic sticks βοδινό 42gr

Συμπληρωματική τροφή για ενήλικους σκύλους. Τα FRISKIES Picnic με Βοδινό είναι λαχταριστές λιχουδιές με πλούσια γεύση κρέατος.

Δώστε τα ολόκληρα στον σκύλο σας ή κόψτε τα σε μπουκίτσες. Είναι ιδανικά για να εκπαιδεύσετε ή να ανταμείψετε τον σκύλο σας.

Τιμή 1,05 €