• Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 1
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 2
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 3
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 4
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 5
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 6
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 1
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 2
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 3
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 4
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 5
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ Multy - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMulty

Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1026/2μ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, θα μπορείτε να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα τα πιάτα σας χωρίς να χρειάζεται να τα τρίψετε πολύ. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα με κάθε πλύση!
20624
5201195902086
0,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr

Το Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με τη λάμψη του χρυσού συρματάκι και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το σφουγγαράκι θα κάνει τον καθαρισμό της κουζίνας σας παιχνιδάκι. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για έναν πιο εύκολο και γρήγορο καθαρισμό!
Τιμή 0,42 €

Practic σπόγγος ασημί inox 25gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,27 €

Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ

Το μεταλλικό σφουγγάρι καθαρισμού είναι πολύ πιο υγιεινό και πέντε φορές πιο ανθεκτικό από ένα ανοξείδωτο ατσάλινο σύρμα. Χάρη στο εσωτερικό σφουγγάρι είναι μαλακό και ξεβγάζεται πολύ εύκολα. Καθαρίστε τέλεια και αποτελεσματικά τα σκεύη και τα ταψιά σας!

Τιμή 1,39 €

Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακό 6τεμ

Τα Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακά 6τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την αντιβακτηριδιακή τους προστασία, εξασφαλίζουν ότι η κουζίνα σας θα παραμείνει καθαρή και υγιής. Είναι απαλά στην επιφάνεια και αποτελεσματικά στην απορρόφηση των υγρών και των λιπών. Με τα Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο μαγειρέματο
Τιμή 1,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Labico σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ

Ένα σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ είναι ένα είδος σφουγγαριού που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολέπιση του δέρματος κατά το μπάνιο ή το ντους. Έχει μια υφή διχτυού που μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων δέρματος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει τον καθαρισμό και την αίσθηση της επιδερμίδας σας.

Τιμή 0,89 €

Aim οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή

Η ΑΙΜ Vertical Expert είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες.

Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

*Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

Τιμή 2,29 €

Amstel μπύρα 6x330ml

Αυθεντική μπίρα Lager που παράγεται από 100% Ελληνικό κριθάρι, με γεμάτο σώμα και χαρακτηριστική μεστή γεύση, αποτέλεσμα του συνδυασμού ανοιχτόχρωμης και σκουρόχρωμης βύνης κριθαριού.

Τιμή 7,78 €

Uniglass everest beverage σετ ποτήρια γυάλινα νερού 34cl 12τεμ 51700

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Everest Beverage είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με χωρητικότητα 34cl και ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Uniglass, θα σας παρέχουν μια εκλεπτυσμένη εμπειρία πόσης κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα με στυλ και κομψότητα, κάνοντας την κάθε στιγμή απόλαυσης ακόμα πιο ξεχωριστή.
Τιμή 14,86 €