• Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
  • Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
  • Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
  • Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
  • Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
  • Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
  • Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
  • Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
  • Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
  • Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
  • Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
  • Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMulty

Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ

Το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μεγάλη του διάσταση, μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά μεγάλες επιφάνειες χωρίς πολύ κόπο. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η ειδική σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ?
15068
5201195903397
0,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,92 €

Sanitas σύρμα κουζίνας μεταλλικό με λαβή 2τεμ

Το Sanitas σύρμα κουζίνας είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με τη μεταλλική του κατασκευή και τις λαβές του, σας προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε το Sanitas σύρμα κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 3,29 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ

Το D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα. Με τη μεγάλη του απορροφητικότητα και αντοχή, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε γρήγορα και εύκολα κάθε λεκάνη ή επιφάνεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογη καθαριότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,36 €

Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr

Το Kitchen tools σφουγγαράκι siro χρυσό συρματάκι 18gr είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με τη λάμψη του χρυσού συρματάκι και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το σφουγγαράκι θα κάνει τον καθαρισμό της κουζίνας σας παιχνιδάκι. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για έναν πιο εύκολο και γρήγορο καθαρισμό!
Τιμή 0,42 €

Vileda gltzi inox συρματάκι κουζίνας 2τεμ

Ανακαλύψτε τη λύση για ένα καθαρότερο και λαμπερότερο σπίτι με το Vileda glitzi inox συρματάκι κουζίνας 2τεμ! Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της εταιρίας Vileda, αυτά τα συρματάκια κουζίνας θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε αποτελεσματικά τις επιφάνειες και τα σκεύη σας. Μην αφήνετε τους λεκέδες να σας ενοχλούν πια - αποκτήστε τα Vileda glitzi inox συρματάκια κουζίνας τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στο σπίτι σας!

Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh spray θαλασσινή φρεσκάδα 500ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Dettol Σπρέι Μπάνιου Power & Pure είναι ιδανικό για τον δύσκολο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι καλύτερο από το λευκαντικό στην αφαίρεση των καταλοίπων του σαπουνιού αλλά σε αντίθεση με το λευκαντικό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

Τιμή 2,12 €
Παπαδοπούλου μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη 250gr Παπαδοπούλου μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη 250gr
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη 250gr

Τα Μπισκότα Μιράντα είναι τα αγαπημένα μπισκότα κάθε ηλικίας που συνδυάζουν την απόλαυση με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Αγαπημένη γεύση των παιδιών για το πρωινό αλλά και το κολατσιό τους στο σχολείο αλλά και των μεγάλων για όλες τις ώρες.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,57 €
  • -0,35 €
  • -0,35 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί

Ο Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας. Με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ξεχάστε το χέρι-με-χέρι στύψιμο των λεμονιών και απολαύστε τον χυμό τους με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τον Κύκλωψ λεμονοστίφτη με καρφί τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο γευστική και εύκολη!
Τιμή 2,52 €

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare με βανίλια 600ml

Το Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare 600ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία λουσίματος. Η αρωματική του σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και χαλάρωσης, ενώ η μαλακτική του φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare 600ml τώρα και απολαύστε μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία λουσίματος.
Τιμή 3,02 €

Ο μπαξές φασόλια γίγαντες γιαχνί 280gr

Φασόλια της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης, ενώ περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.

Τιμή 1,59 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού