• D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 1
  • D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 2
  • D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 3
  • D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 4
  • D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 5
  • D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 6
  • D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 1
  • D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 2
  • D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 3
  • D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 4
  • D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 5
  • D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ D&D - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςD&D

D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού που προσφέρει, θα εντυπωσιάσετε κάθε επισκέπτη σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε το καθημερινό καθάρισμα της κουζίνας σας εύκολο και γρήγορο!

13590
5203692200689
0,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm

Το σύρμα Cisne 15x15cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο και πρακτικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το σύρμα Cisne 15x15cm τώρα και κάντε την κουζίνα σας πιο λειτουργική από ποτέ!
Τιμή 0,68 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,95 €

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας διαφορετικών χρήσεων 3τεμ

Τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό της κουζίνας σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην αφήσετε τις λεκέδες να κυριαρχήσουν στον χώρο σας, αποκτήστε τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας για άμεση δράση!
Τιμή 2,64 €

Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ

Ανακαλύψτε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού και φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθαριότητα του σπιτιού σας εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,84 €

Tns βούρτσα σχάρας barbeque με ξύστρα μαύρη 20,5cm

Η Tns βούρτσα σχάρας barbeque με ξύστρα μαύρη 20,5cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη του μπάρμπεκιου. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την ευκολία στη χρήση της, αυτή η βούρτσα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα γεύματα στη σχάρα σας. Μην αφήνετε κανένα υπολείμματα να κολλήσουν στη σχάρα σας, αφού η Tns βούρτσα θα τα αφαιρέσει εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε το μπάρμπεκιου σας χωρίς κανέναν κόπ
Τιμή 1,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Jumbo chips κυματιστά με αλάτι 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με αλάτι σε συσκευασία 280γρ είναι μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ για όσους αγαπούν την κλασική γεύση του αλατιού στα πατατάκια. Το κυματιστό σχέδιο προσθέτει έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα σε αυτό το νόστιμο σνακ.

Τιμή 2,16 €

Macao φρυγανιά τριμμένη 500gr

Η φρυγανιά τριμμένη της εταιρείας Macao σε συσκευασία 500γρ είναι ένα είδος τροφής που παράγεται από φρυγανιές, δηλαδή από το ψωμί που έχει καβαληθεί και έπειτα έχει ψηθεί και στεγνώσει. Οι φρυγανιές αυτές σπάζονται και τριμμένες δημιουργούν μικρά κομμάτια που μοιάζουν με κομμάτια ψωμιού.

Τιμή 1,85 €

Syoss βαφή μαλλιών classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6

Η βαφή μαλλιών Syoss classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6 είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν ένα λαμπερό και φυσικό χρώμα στα μαλλιά τους. Η συγκεκριμένη βαφή δίνει ένα έντονο και διακριτικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά. Με τη Syoss classic σειρά, το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό και διαχρονικό. Αποκτήστε τη δική σας βαθιά ξανθή απόχρωση και ξεχωρίστε!
Τιμή 4,27 €

BRUT SPLASH ON LOTION 200ml

Η BRUT SPLASH ON LOTION 200ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε σύγχρονο άντρα που θέλει να δείχνει πάντα φρέσκος και αρρενωπός. Με το δροσερό άρωμά της, θα νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Απλά απλώστε λίγη ποσότητα στο πρόσωπό σας και αφήστε το άρωμα να σας περιβάλλει και να σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το BRUT SPLASH ON LOTION 200ml σήμερα και απογειώστε το στυλ και την εμφάνισή σας!
Τιμή 4,18 €