0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα

Ο αποφλοιωτής για φρούτα & λαχανικά της εταιρείας Estia είναι κατάλληλος να αφαιρεί τον εξωτερικό φλοιό ενός λαχανικού ή φρούτου, όπως πατάτα, ντομάτα, καρότα και άλλα. Πιέζετε απαλά τον αποφλοιωτή και σέρνετε κατά μήκος, αφαιρώντας τη φλούδα από τον καρπό με ασφάλεια.

Διαθεσιμότητα: 22 Σε απόθεμα

Διαστάσεις: 21x7x2.5cm

Βάρος: 0.08kg

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων

Ανοξείδωτη ρόδα κοπής πίτσας με εργονομική λαβή σιλικόνης. Διαθέτει αντιολισθητική soft touch λαβή και θηλιά για να κρεμιέται.

Διαθεσιμότητα: 8 Σε απόθεμα

Η πρέσσα σκόρδου με τον κωδικό "1179-ΕΜ" της εταιρείας Geor είναι ένα εργαλείο κουζίνας που σχεδιάστηκε ειδικά για το κόψιμο και το συντριβάνισμα σκόρδου. Η πρέσσα σκόρδου σας επιτρέπει να τρίβετε το σκόρδο εύκολα και γρήγορα, εξάγοντας τη γεύση και τα αρώματά του.

Διαθεσιμότητα: 13 Σε απόθεμα

Ο αποφλοιωτής για φρούτα & λαχανικά της εταιρείας Nava είναι κατάλληλος να αφαιρεί τον εξωτερικό φλοιό ενός λαχανικού ή φρούτου, όπως πατάτα, ντομάτα, καρότα και άλλα. Πιέζετε απαλά τον αποφλοιωτή και σέρνετε κατά μήκος, αφαιρώντας τη φλούδα από τον καρπό με ασφάλεια.

Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Το μαχαίρι γενικής χρήσης της εταιρείας Nava με μήκος λεπίδας 13.5cm, είναι για όλες τις χρήσεις μέσα σε μία κουζίνα και είναι εύκολο στη χρήση του. Είναι ένα μαχαίρι που μπορείτε να κάνετε όλες τις μικρές εργασίες κοπής, όπως η κοπή κρεμμυδιών, αρωματικών και ο καθαρισμός και η κοπή των λαχανικών σας. Είναι ιδανικό για παρασκευές όπου χρειάζεται λεπτομέρεια και ακρίβεια. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα

Με τον κόπτη αβοκάντο της εταιρείας Nava μπορείτε να κόψετε και να χωρίσετε το φρούτο σας στα δύο. Είναι εύκολος στη χρήση, κόβετε περιμετρικά το αβοκάντο, αφαιρείτε το κουκούτσι του και διαχωρίζετε με μία κίνηση τον πυρήνα από την φλούδα.

Διαθεσιμότητα: 8 Σε απόθεμα

Εργαλείο κοπής ζύμης της σειράς Misty με ροδέλα από ανοξείδωτο ατσάλι και εργονομική, αντιολισθητική soft touch λαβή, για σταθερό και ασφαλή χειρισμό. Διαθέτει κάλυμμα ασφαλείας στη μία άκρη της λαβής για να προστατεύει τα δάχτυλά σας από την ροδέλα κοπής και πρακτική οπή στην άλλη άκρη για να τον κρεμάτε.

Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Κόπτης πατάτας και λαχανικών της σειράς Misty, με εργονομική λαβή και ανοξείδωτη λάμα που δημιουργεί κυματιστά σχήματα ώστε να απολαμβάνετε ευφάνταστα γεύματα. Κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων.

Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα

Ο καθαριστής μήλου της εταιρείας Svim είναι κατάλληλος να αφαιρεί εύκολα τη φλούδα και τον πυρήνα του μήλου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παρόμοια φρούτα όπως αχλάδια η κυδώνι ή λαχανικά, όπως είναι η πατάτα.

Διαθεσιμότητα: 40 Σε απόθεμα

Ο πλαστικός αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών Tns είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει τη φλούδα ή την εξωτερική επικάλυψη από φρούτα και λαχανικά. Αυτός ο αποφλοιωτής και καθαριστής είναι κατασκευασμένος από πλαστικό υλικό.

Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας