• Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας διαφορετικών χρήσεων 3τεμ Sanitas - 1
  • Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας διαφορετικών χρήσεων 3τεμ Sanitas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας διαφορετικών χρήσεων 3τεμ

Τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό της κουζίνας σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην αφήσετε τις λεκέδες να κυριαρχήσουν στον χώρο σας, αποκτήστε τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας για άμεση δράση!
20877
5201314095378
2,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic σπόγγος ασημί inox 25gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,27 €

Vileda gltzi inox συρματάκι κουζίνας 2τεμ

Ανακαλύψτε τη λύση για ένα καθαρότερο και λαμπερότερο σπίτι με το Vileda glitzi inox συρματάκι κουζίνας 2τεμ! Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της εταιρίας Vileda, αυτά τα συρματάκια κουζίνας θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε αποτελεσματικά τις επιφάνειες και τα σκεύη σας. Μην αφήνετε τους λεκέδες να σας ενοχλούν πια - αποκτήστε τα Vileda glitzi inox συρματάκια κουζίνας τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στο σπίτι σας!

Τιμή 1,66 €

Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1026/2μ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, θα μπορείτε να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα τα πιάτα σας χωρίς να χρειάζεται να τα τρίψετε πολύ. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα με κάθε πλύση!
Τιμή 0,19 €

Vellis super corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακό 6τεμ

Τα Vellis super corina σφουγγάρια κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά ποιότητα και υγιεινή στην καθημερινή της ζωή. Με αντιβακτηριδιακή προστασία και μοναδική απορροφητικότητα, τα σφουγγάρια Vellis θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε χρήση!
Τιμή 2,08 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, θα αφήσει τις επιφάνειες λείες και λαμπερές. Αποκτήστε το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που καθαρίζετε τον χώρο σας!
Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Powerade ισοτονικό ποτό citrus 500ml

Τo POWERADE ION4, ενυδατώνει πιο αποτελεσματικά από το νερό* και βοηθάει να δώσεις τον εαυτό σου για περισσότερο. Σχεδιάστηκε από επιστήμονες του αθλητισμού για να βοηθάει στην αναπλήρωση των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων που χάνονται όταν ιδρώνεις. Καταναλώστε στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής και υγειινού τρόπου ζωής. *Τα διαλύματα υδατανθράκων ηλεκτρολυτών ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και συμβάλλουν στην διατήρηση επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων επιδόσεων αντοχής

Τιμή 1,14 €

Paw patrol ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6+ ετών

Η Paw Patrol ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Turbo Max 6 ετών από την εταιρία Firefly είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα των δοντιών των παιδιών. Με τον ενσωματωμένο τουρμπίνα κινητήρα, προσφέρει υψηλή απόδοση καθαρισμού για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Οι μικροί μας φίλοι θα λατρέψουν το σχεδιασμό της Paw Patrol και θα ενθουσιαστούν να βουτήξουν στον κόσμο της φροντίδας των δοντιών με αυτή την εκπληκτική οδοντόβουρτσα. Μην χάσετε α
Τιμή 3,21 €

Pedigree tasty minis junior κοτόπουλο 125gr

Η Pedigree tasty minis junior κοτόπουλο 125gr είναι η ιδανική επιλογή για τον μικρό σας τετράποδο φίλο. Με γεύση κοτόπουλου που θα του κάνει το στομάχι του να χορεύει από χαρά, αυτό το προϊόν της Pedigree είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που θα τον βοηθήσουν να αναπτυχθεί υγιής και δυνατός. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στον αγαπημένο σας φίλο το καλύτερο προϊόν διατροφής που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

Τιμή 2,07 €