0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Στερεωτική κρέμα για ολικές και μερικές τεχνητές οδοντοστοιχίες που προσφέρει άνεση, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα μεταξύ ούλων και οδοντοστοιχίας.

Βοηθά να κρατηθεί η οδοντοστοιχία ασφαλής όλη μέρα.

Συμβάλλει στο να μην παγιδεύονται ερεθιστικά υπολείμματα φαγητού ανάμεσα στην οδοντοστοιχία και τα ούλα.

Με ήπια γεύση μέντας.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Για ολοκληρωμένη προστασία που διαρκεί, εμπνευσμένη από τη φύση, επιλέξτε την AIM Expert Protection ΝATURE ELEMENTS για εσάς και την οικογένειά σας. Η απαλή σύνθεσή της συνδυάζει φυσικό εκχύλισμα καρύδας με την ήπια φόρμουλα του Zinc Mineral και βοηθά στην προστασία κατά της πλάκας για 12 ώρες. Κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση για ολοκληρωμένη προστασία. Βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καρύδας, γνωστό για τις φυσικές καθαριστικές του ιδιότητες. Αποτέλεσμα: Ολοκληρωμένη προστασία εμπνευσμένη από τη φύση.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Προστατευτική οδοντόκρεμα με πρόπολη, φθόριο και ασβέστιο. Σχεδιασμένη για να φτάσει ακόμα και στα δυσπρόσιτα σημεία ώστε να παρέχει κορυφαία προστασία από την τερηδόνα.

Διαθεσιμότητα: 249 Σε απόθεμα

Η ΑΙΜ Οδοντόκρεμα 7-13 ετών είναι ειδική για την προστασία των δοντιών. Περιέχει ενεργό φθόριο που συμβάλλει στην προστασία από τις επιθέσεις των οξέων που μπορούν να προκαλέσουν τερηδόνα και βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών. Έχει απαλή γεύση μέντας που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Διαθεσιμότητα: 365 Σε απόθεμα

Η AIM White NOW με τη White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας. Άμεσα, 1 τόνος λευκότερα δόντια*.

Με φθόριο, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Διαθεσιμότητα: 70 Σε απόθεμα

Η AIM White NOW Ice Cool με τη White Correct technology σας χαρίζει άμεσα, 1 τόνο λευκότερα δόντια*. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

Με φθόριο και με δροσερή γεύση φρεσκάδας, κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Διαθεσιμότητα: 129 Σε απόθεμα

H AIM Οδοντόκρεμα 2-6 ετών είναι ειδική για την προστασία των δοντιών. Περιέχει ενεργό φθόριο που συμβάλλει στην προστασία από τις επιθέσεις των οξέων που μπορούν να προκαλέσουν τερηδόνα και βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών. 'Έχει ευχάριστη γεύση φρούτων, που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Διαθεσιμότητα: 34 Σε απόθεμα

Nature Elements Charcoal White & Detox

96% Συστατικά φυσικής προέλευσης*.

Για ολοκληρωμένη προστασία που διαρκεί, εμπνευσμένη από τη φύση, επιλέξτε την AIM Expert Protection ΝATURE ELEMENTS για εσάς και την οικογένειά σας.

Εμπλουτισμένη με ενεργό άνθρακα που βοηθά στην λεύκανση των δοντιων.

Γεύση με εκχύλισμα μέντας για δροσερή αναπνοή.

Mε Zinc Μineral φυσικής προέλευσης που βοηθά στον βαθύ καθαρισμό του στόματος.

To αποτέλεσμα: 2X μεγαλύτερη προστασία κατά της πλάκας*. Καθαρίζει το στόμα και λευκαίνει τα δόντια.

8 δράσεις:

1. Κατά της τερηδόνας.

2. Κατά της πέτρας.

3. Γερά δόντια.

4. Δυνατά ούλα.

5. Ενδυνάμωση του σμάλτου.

6. Λεύκανση.

7. Δροσερή αναπνοή.

8. Αντιβακτηριδιακή προστασία. 

*συμπεριλαμβανομένου του νερού.

*Κλινική μελέτη για την αξιολόγηση της πλάκας σε σύγκριση με απλή φθοριούχο οδοντόκρεμα βουρτσίζοντας 2 φορές την ημέρα.

Διαθεσιμότητα: 60 Σε απόθεμα

Η AIM White NOW με τη White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας. Άμεσα 3 φορές λευκότερα δόντια*. Προσφέρει σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες. Περιέχει φθόριο και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

Διαθεσιμότητα: 75 Σε απόθεμα

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η ήπια σύνθεση της AIM White System καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στη προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί.

Διαθεσιμότητα: 881 Σε απόθεμα

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η σύνθεση της καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στην προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί. Μέρα με τη μέρα αναδυκνύει ένα φυσικό υγιές, λευκότερο χαμόγελο.

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα για τη φθορά του σμάλτου, σε σύγκριση με χρήση κοινής οδοντόκρεμας που περιέχει χαλαζία. Κλινική μελέτη για την αφαίρεση οδοντικών λεκέδων που πραγματοποιήθηκε σε 76 άτομα.

Διαθεσιμότητα: 181 Σε απόθεμα

Οδοντόκρεμα της AIM με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Διαθεσιμότητα: 135 Σε απόθεμα

Οδοντόκρεμα της Aquafresh με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Διαθεσιμότητα: 1683 Σε απόθεμα

Οδοντόκρεμα της Aquafresh με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Διαθεσιμότητα: 519 Σε απόθεμα

Ήπια οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά από 6 ετών και πάνω, με τεχνολογία Sugar Acid Protection 24ωρης δράσης, που παρέχεται με το φθόριο, βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου και προστατεύει τα δόντια από τη φθορά.

Διαθεσιμότητα: 2230 Σε απόθεμα

Η aquafresh Fresh & Minty είναι μια οδοντόκρεμα για όλη την οικογένεια με υπέροχη γεύση, που προσφέρει τριπλή προστασία. Με sugar acid protection 24ωρης δράσης, που παρέχεται από το φθόριο, προστατεύει από τα οξέα της πλάκας που παράγονται από τη διάσπαση των σακχάρων, την βασική αιτία της τερηδόνας.

Colgate οδοντόκρεμα baking soda 75ml

1,50 € 1,12 € -0,38 €
Διαθεσιμότητα: 23966 Σε απόθεμα

Η σύνθεση της Colgate Baking Soda με διττανθρακική σόδα έχει καθαριστική αφρώδη δράση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντας σε ολόκληρο το στόμα μια αναζωογονητική αίσθηση βαθιάς καθαριότητας.

Βοηθά στην καταπολέμηση της τερηδόνας, αφήνει τα δόντια λευκότερα με φυσική γεύση μέντας.

Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Οδοντόκρεμα της Colgate, η οποία βοηθά στην πρόληψη της τερηδόνας. Προστατεύει τα δόντια από τα οξέα της οδοντικής πλάκας. Ενισχύει το σμάλτο των δοντιών εσωτερικά, αυξάνοντας την αντοχή τους ενάντια στα οξέα της οδοντικής πλάκας.

Διαθεσιμότητα: 2724 Σε απόθεμα

H AIM Οδοντόκρεμα 2-5 ετών είναι ειδική για την προστασία των δοντιών. Περιέχει ενεργό φθόριο που συμβάλλει στην προστασία από τις επιθέσεις των οξέων που μπορούν να προκαλέσουν τερηδόνα και βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών. 'Έχει ευχάριστη γεύση φρούτων, που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Διαθεσιμότητα: 1105 Σε απόθεμα

Οδοντόκρεμα Maxfresh με γεύση μέντα από τη Colgate, που προσφέρει διαρκή προστασία ενάντια στη συσσώρευση βακτηρίων, για ένα πιο υγιές στόμα. Δροσίζει το στόμα και καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή.

Διαθεσιμότητα: 34 Σε απόθεμα

Οδοντόκρεμα της Colgate με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας