• Sanitas teflon protect σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη 1τεμ Sanitas - 1
  • Sanitas teflon protect σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη 1τεμ Sanitas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas teflon protect σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη 1τεμ

Το Sanitas teflon protect σφουγγαράκι είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα των αντικολλητικών σκευών σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, θα κάνει το μαγείρεμα σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
20883
5201314013525
1,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sidirela συρμάτινο μαλλί 30gr

Η Sidirela συρμάτινο μαλλί 30gr είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε τα πιο μοναδικά και stylish χτενίσματα. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Sidirela συρμάτινο μαλλί θα σας χαρίσει το απόλυτο styling αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 0,29 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,77 €

Cisne σφουγγάρι inox

Το Cisne σφουγγάρι inox είναι το απόλυτο εργαλείο καθαρισμού για κάθε νοικοκυριό. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, εγγυάται μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει την αποτελεσματικότητά του. Ξεχάστε τα ανθυγιεινά σφουγγάρια και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει λαμπερά αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε το Cisne σφουγγάρι inox τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που κάνετε τον καθαρισμό στο σπίτι σας!
Τιμή 0,73 €
Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic Vileda - 1 Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic Vileda - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic

Το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, το σφουγγαράκι Vileda classic θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας!
Κανονική τιμή 0,48 € Τιμή 0,44 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Vellis super corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακό 6τεμ

Τα Vellis super corina σφουγγάρια κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά ποιότητα και υγιεινή στην καθημερινή της ζωή. Με αντιβακτηριδιακή προστασία και μοναδική απορροφητικότητα, τα σφουγγάρια Vellis θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε χρήση!
Τιμή 2,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Batiste dry shampoo cherry 200ml

Το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει τα μαλλιά της φρέσκα και λαμπερά όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα αφαιρεί τη λιπαρότητα από τη ρίζα των μαλλιών, προσφέροντας άμεσα αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με το ευχάριστο άρωμα της κεράσι, το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml θα σας κάνει να νιώθετε εντυπωσιασμένες κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα αποτελέσματ?
Τιμή 3,66 €

WIPEST ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72PCS SENSITIVE (ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ)

WIPEST. Τα WIPEST μωρομάντηλα 72 τεμαχίων με καπάκι είναι η ιδανική λύση για την προστασία και τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που περιέχει ειδικά συστατικά για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα, τα WIPEST μωρομάντηλα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μαμά που θέλει το καλύτερο για το μωρό της. Αποκτήστε τα σήμερα και δώστε στο μωρό σας την προστασία που του αξίζει!
Τιμή 0,68 €

Gliss σαμπουάν ultimate repair 400ml

Για πολύ ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά με ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + PEARL SERUM επαναφέρει τη χαμένη κερατίνη και επανορθώνει εντατικά τη δομή της τρίχας.

89% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE

Τιμή 3,10 €