• Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 1
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 2
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 3
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 4
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 5
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 6
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 1
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 2
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 3
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 4
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 5
  • Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε Scotch-Brite - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςScotch-Brite

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate σε μπλε χρώμα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε νοικοκυρά! Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά από την κουζίνα σας, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική του σχεδίαση και η ανθεκτικότητά του το καθιστούν ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να έχετε την τέλεια κουζίνα που πάντα ονειρευόσασταν, με
20032
4054596804333
1,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας ultra fresh 3τεμ

Σφουγγαράκι Vileda Ultra Fresh με ολοκληρωμένη υγιεινή και προστασία. Το μόνο με αντιβακτηριδιακή δράση τόσο στη φίμπρα όσο και στον σπόγγο που προλαμβάνει την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Τιμή 1,03 €

Wettex σφουγγαράκι κουζίνας 4τεμ

Το σφουγγαράκι Wettex χάρη στην απορροφητικότητα και ανθεκτικότητά του, είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές της κουζίνας.

Ξεβγάζεται πολύ εύκολα και στεγνώνει γρήγορα.

Τιμή 1,11 €

Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ

Το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μεγάλη του διάσταση, μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά μεγάλες επιφάνειες χωρίς πολύ κόπο. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η ειδική σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ?
Τιμή 0,32 €

Multy σφουγγάρι κουζίνας πολύχρωμο 3τεμ

Το πολύχρωμο σφουγάρι κουζίνας 3 τεμαχίων της εταιρίας Multy είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με ποικιλία χρωμάτων για κάθε διακόσμηση και τρία διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάγκη, το σφουγάρι Multy θα σας βοηθήσει να κάνετε την καθημερινή κουζίνα σας πιο εύκολη και γρήγορη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία κουζίνας στην καλύτε
Τιμή 0,59 €

Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ

Σφουγγαράκι κουζίνας που καθαρίζει αποτελεσματικά με πράσινο συρματάκι. Δημιουργεί αφρό χάρη στο μεσαίο στρώμα που απορροφά πόσοτητα νερου λόγω του αφρώδους υλικού.

Τιμή 0,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt

Το Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση του σπιτιού σας. Με άρωμα λεμονιού που αναζωογονεί το περιβάλλον, αφήνει τα επιφανειακά καθαρά και απαλά. Αποκτήστε το τώρα και δώστε λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον!
Τιμή 3,12 €

Every Day σερβιετάκια all cotton large 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια 15% μεγαλύτερα σε μήκος και πλάτος, σε σχέση με τα σερβιετάκια EveryDay Normal, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,21 €

Vanish oxi action ροζ 1kg

Η Vanish oxi action ροζ 1kg είναι η ιδανική λύση για τις δύσκολες λεκέδες στα ρούχα σας. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Μην αφήνετε τους λεκέδες να σας ενοχλούν πια. Αποκτήστε το Vanish oxi action ροζ 1kg και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά.
Τιμή 20,12 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 400ml

Το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας καθαρά και ασφαλή. Η αρωματική νότα του λουλουδιού της όρχινας θα σας χαλαρώσει και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα σε κάθε δωμάτιο. Με την αποτελεσματική φόρμουλα του DETTOL, προστατεύετε την υγεία και την υγιεινή σας με κάθε ψεκασμό. Αποκτήστε το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 4,22 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα θαλασσινή φρεσκάδα 1,5lt

FLOS PLOFFY με άρωμα θαλασσινής φρεσκάδας σε γαλάζιο χρώμα, πρώτο σταθερά στις προτιμήσεις.

Το πιο αγαπημένο προϊόν της Flos , τα Μαλακτικά Ρούχων Flos Ploffy, σας καλωσορίζουν σ’ ένα κόσμο απαλότητας μοναδικά αρωματισμένο.

Με την πλούσια σύνθεσή τους, περιποιούνται σαν «καλλυντικό» τις ίνες των ρούχων για να μην μπερδεύονται, και τους χαρίζουν απαλότητα και ελαστικότητα, διατηρώντας τα καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα.

Μετά τη χρήση του Ploffy το νερό γλιστρά πιο εύκολα και γρήγορα στα ρούχα και έτσι στεγνώνουν πιο γρήγορα.

Με το Ploffy μειώνεται επίσης και ο ενοχλητικός στατικός ηλεκτρισμός, ιδιαίτερα στα συνθετικά και γίνεται πιο ευχάριστη η υφή των ρούχων.

Τιμή 3,11 €