0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Το Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ αναφέρεται σε πακέτο χαρτικού υγείας το οποίο περιέχει 10 ρολλά χαρτικού υγείας. Το κάθε ρολλό έχει 4 φύλλα και το βάρος του χαρτικού υγείας είναι 95 γραμμάρια.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 2587 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Zebra χαρτί υγείας soft absorbent green 3φυλλο...

2,73 € 2,52 € -0,21 €
Διαθεσιμότητα: 551 Σε απόθεμα

Απαλό και απορροφητικό χαρτί υγείας. 

Συσκευασία λιανικής των 10 τεμαχίων.

Φύλλα: 140 τριών φύλλων

Σύνθεση: 100% Κυτταρίνη

Διάσταση: 9.8 Χ 11.5 εκατοστά

Μήκος Ρολού: 16 μέτρα

Διαθεσιμότητα: 284 Σε απόθεμα

Κλασική αγαπημένη επιλογή για όσους θέλουν ένα λευκό, απαλό χαρτί υγείας. Χωρίς άρωμα, το τρίφυλλο Zewa Deluxe Delicate Care είναι απαλό κι ανθεκτικό στη χρήση. Φέρει ανάγλυφα το λογότυπο της Zewa που σας εγγυάται τη φημισμένη ποιότητά μας. Τώρα σε νέα συσκευασία που αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο φροντίδας Zewa.

Διαθεσιμότητα: 281 Σε απόθεμα

Αυτό το λευκό, τρίφυλλο χαρτί υγείας με το αυθεντικό άρωμα χαμομηλιού είναι δικαιολογημένα πλέον ένα κλασικό αγαπημένο προϊόν σε χιλιάδες νοικοκυριά. Φέρει ανάγλυφα το λογότυπο της Zewa που σας εγγυάται τη φημισμένη ποιότητα Zewa.

Χαρτί υγείας super 40x130gr

14,99 €
Διαθεσιμότητα: 64 Σε απόθεμα

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 130 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 130 γραμμάρια χαρτιού.

Διαθεσιμότητα: 19 Σε απόθεμα

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 80 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 80 γραμμάρια χαρτιού.

Διαθεσιμότητα: 465 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας της εταιρίας Anil, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 17 Σε απόθεμα

Επαγγελματικά ρολά υγείας 670gr για χρήση σε συσκευές συστημάτων υγιεινής Center Pull.

Από λευκασμένο χημικό πολτό.

140m/ρολό – 2φυλλο – Ύψος ρολού 13,7 εκ. 6 ρολά ανά συσκευασία.

Διαθεσιμότητα: 377 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 90 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας Hotel Line από την Endless. Απαλό, λευκό, ανθεκτικό, απορροφητικό.  Ιδανικό για ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους.

44m ανά ρολό

100% Υδατοδιαλυτό

Διαθεσιμότητα: 700 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 286 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 91 Σε απόθεμα

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Διαθεσιμότητα: 51 Σε απόθεμα

Το μοναδικό Kleenex Capitonne είναι εξαιρετικά απαλό & απορροφητικό χαρτί υγείας με θήκες αφράτου πάχους σε σχήμα διαμαντιού.

Διαθέτει 155 διπλά φύλλα ανά ρολό.

Διαθεσιμότητα: 636 Σε απόθεμα

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας