• Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
  • Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMulty

Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1025/2m της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη λίπανση, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας στον καθαρισμό του σκεύους σας.
20576
5201195902079
0,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ariet σπόγγος χρυσός 11gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης της εταιρείας Pegasus, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,47 €

Sidirela συρμάτινο μαλλί 30gr

Η Sidirela συρμάτινο μαλλί 30gr είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε τα πιο μοναδικά και stylish χτενίσματα. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Sidirela συρμάτινο μαλλί θα σας χαρίσει το απόλυτο styling αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 0,29 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 60gr

Το Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 60gr είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα φαγητά με ευκολία και ακρίβεια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,86 €

Vellis super corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακό 6τεμ

Τα Vellis super corina σφουγγάρια κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά ποιότητα και υγιεινή στην καθημερινή της ζωή. Με αντιβακτηριδιακή προστασία και μοναδική απορροφητικότητα, τα σφουγγάρια Vellis θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε χρήση!
Τιμή 2,08 €

Multy συρμάτινο πετσετάκι 2τεμ

Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση. Πολύ δυνατό, πολύ ανθεκτικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Τιμή 0,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού bbq 26cm

Το χρώμα είναι τυχαίο

Ο "Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού BBQ 26cm" φαίνεται να είναι ένα εργαλείο ή αξεσουάρ που χρησιμοποιείται για την ανάφλεξη του γκαζιού σε μια συσκευή BBQ (barbecue) ή ψησταριά, προκειμένου να ξεκινήσετε τη μαγειρική στον εξωτερικό χώρο.

Τιμή 1,26 €
Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml
Περιορισμένη προσφορά!

Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml

Το ροζέ κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ημίγλυκο αρωματικό, χαρακτηρίζεται από γήινες, μπαχαρένιες νότες και φιλική προς το φαγητό οξύτητα. Ταιρίαζει με πιάτα που έχουν ως βάση τη ντομάτα, σάλτσες με βάση το ξύδι (καπνιστό μπάρμπεκιου) ή πλούσια όσπρια όπως μαύρες φακές beluga. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Κανονική τιμή 1,61 € Τιμή 1,42 €
  • -0,19 €
  • -0,19 €

Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι / μήλο / καρότο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται.

Τιμή 0,54 €