• Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 1τεμ Sanitas - 1
  • Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 1τεμ Sanitas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 1τεμ

Το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 1 τεμάχιο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική απορρόφηση της υγρασίας, θα κάνει το καθημερινό σας μαγείρεμα ακόμα πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας τώρα!
15076
5201314013532
0,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lime σφουγγάρι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 10x15x2,5cm

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες, εξασφαλίζει ότι η κουζίνα σας θα παραμένει καθαρή και υγιής. Η διάστασή του 10x15x2,5cm το καθιστά ιδανικό για κάθε χρήση, ενώ η ποιότητά του δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Αποκτήστε το Lime σφουγγάρι κουζίνας τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ!
Τιμή 0,40 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,77 €

D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού που προσφέρει, θα εντυπωσιάσετε κάθε επισκέπτη σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε το καθημερινό καθάρισμα της κουζίνας σας εύκολο και γρήγορο!

Τιμή 0,68 €

Sanitas σύρμα κουζίνας μεταλλικό με λαβή 2τεμ

Το Sanitas σύρμα κουζίνας είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με τη μεταλλική του κατασκευή και τις λαβές του, σας προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε το Sanitas σύρμα κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 3,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Galaxy ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας Galaxy, το οποίο είναι ένα σκουρόχρωμο, συμπυκνωμένο και αρωματικό ξίδι και παρασκευάζεται από μούστο σταφυλιών. Διαθέτει έντονη οξύτητα και χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντας τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,43 €

Bolsom παχύρρευστο χλώριο με άρωμα λεμόνι 4lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 3,91 €

My popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr

Το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr είναι ένα απολαυστικό σνακ που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μπάρμπεκιου και την τραγανή υφή του καλαμποκιού, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 3,16 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό κόκκινα φρούτα & γιασεμί 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτικό άρωμα και μεταξένια απαλότητα σε κάθε πλύσιμο με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό κόκκινα φρούτα & γιασεμί! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την μακρά διάρκεια της φρεσκάδας στα ρούχα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία για μια αίσθηση απαλότητας που διαρκεί.
Τιμή 3,77 €