0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα

Σχηματίζοντας λέξεις που συνδυάζονται μεταξύ τους οριζόντια ή κάθετα όπως στα σταυρόλεξα, ο καθένας από τους παίκτες προσπαθεί να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς.

Luna σετ bowling 40x10x37,5cm

13,83 €
Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα

Παιχνίδι εξωτερικού χώρου της εταιρίας Διακάκης, για παιδιά που αγαπούν το bowling και θέλουν να εξασκήσουν τις ικανότητές του σε αυτό! Η ενασχόληση του παιδιού μέσα από το παιχνίδι με το bowling, συμβάλλει στον συντονισμό ματιού-χεριού, στη συγκέντρωση και στον συντονισμό κινήσεων, βοηθώντας το παιδί να αναπτύξει την αντίληψη της απόστασης, της δύναμης και του χώρου.

Ηλικία: 3+

Διαθεσιμότητα: 7 Σε απόθεμα

Παιχνίδι κομμωτικής, της εταιρείας Luna, με διάφορα αξεσουάρ για ατελείωτες ώρες δημιουργίας styling. Τα παιχνίδια ομορφιάς δεν προσφέρουν μόνο αμέτρητες ώρες διασκέδασης, αλλά ενισχύουν ταυτόχρονα τις κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες του παιδιού μέσα από τη διαδικασία της μίμησης, της καλλιέργειας της φαντασίας και της λεπτής κινητικότητας.

Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Επιτραπέζιο παιχνίδι ισορροπίας . Χτίστε τον τοίχο τούβλο - τούβλο, χωρίς να τον γκρεμίσετε. Αν δεν μπορέσετε και πέσει το ξαναχτίζετε και πάλι από την αρχή!

Διαθεσιμότητα: 28 Σε απόθεμα

Παιχνίδι μινιατούρα της εταιρίας Luna που θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού δημιουργώντας ιστορίες, χαρακτήρες και αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον γύρω του. Το παιχνίδι με μινιατούρες έχει αποδειχθεί ότι μαθαίνει το παιδί να αναπτύσσει τη δημιουργικότητά του, τη φαντασία του καθώς και την ενσυναίσθησή του. Επίσης, μπορεί να δημιουργήσει ιστορίες και διαλόγους που το βοηθούν στην ομιλία όταν είναι στα πρώτα στάδια λόγου. Κατανέμει ρόλους και αρμοδιότητες στον κάθε χαρακτήρα και ονομάζει τα αντικείμενα και τις ενέργειες που κάνουν.

Διαθεσιμότητα: 108 Σε απόθεμα
  • Σετ πλαστελίνες σε 11 διαφορετικά χρώματα
  • Μη τοξικές, για το σπίτι ή το σχολείο
  • Δεν απαιτείται ψήσιμο
  • Εξαιρετικά εύπλαστη
  • Συσκευασία 500gr
  • Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3+ ετών
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Η πλαστελίνη βοηθά τα παιδιά στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας. Με αυτό το σετ μαγειρικής της εταιρίας Luna, το παιδί θα απασχοληθεί με δημιουργικό τρόπο, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την εφευρετικότητα, τη φαντασία και τις κινητικές του δεξιότητες.

Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα

Σετ κομμωτηρίου barbershop της Luna για ατελείωτες ώρες περιποίησης. Το σετ περιλαμβάνει σεσουάρ, ψαλίδια, χτένες, ξυριστική μηχανή καθώς και πολλά επιπλέον αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για την εργασία ενός κομμωτή. Είναι κατάλληλο για ηλικία 3+.

Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα

Τουβλάκια της εταιρείας Luna, που χαρίζουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, αναπτύσσουν την δημιουργικότητα, τη φαντασία και τις κινητικές δεξιότητες του παιδιού. Είναι κατασκευασμένα από ασφαλές πλαστικό υλικό. Είναι κατάλληλα για ηλικίες από 3 ετών και άνω.

Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Τουβλάκια της εταιρείας Luna, που χαρίζουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, αναπτύσσουν την δημιουργικότητα, τη φαντασία και τις κινητικές δεξιότητες του παιδιού. Είναι κατασκευασμένα από ασφαλές πλαστικό υλικό. Είναι κατάλληλα για ηλικίες από 3 ετών και άνω.

Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας