0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Αλεσμένος καφές φίλτρου, της εταιρείας Melitta, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας. Για το ιδανικό αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο παίζει σωστή η αναλογία καφέ και νερού.

Διαθεσιμότητα: 99 Σε απόθεμα

Αρωματικός ντεκαφεϊνέ καφές φίλτρου για εκείνους που επιθυμούν να απολαμβάνουν τη μοναδική γευστική εμπειρία ενός αρωματικού καφέ Coffeeway, χωρίς καφεΐνη. Εκλεκτές ποικιλίες καφέ 100% Arabica, συνδυάζονται με το μοναδικό μείγμα αρωμάτων Βανίλιας και Καραμέλας. Η ιδανική επιλογή για χαλάρωση, συντροφιά με μία κούπα υπέροχου καφέ, στο τέλος μιας απαιτητικής ημέρας.

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Ένας συναρπαστικός αρωματικός καφές φίλτρου Coffeeway, με το μοναδικό άρωμα Αλατισμένη Καραμέλα. Ανώτερης ποιότητας χαρμάνι καφέ, 100% Arabica, συνδυασμένο με ένα πρωτότυπο άρωμα που θα ενθουσιάσει τους «ψαγμένους» λάτρεις του αρωματικού καφέ φίλτρου. Αφήστε το άρωμά του να σας ξαφνιάσει ευχάριστα με τη διαφορετικότητα του.

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Ανώτερης ποιότητας καφές φίλτρου Coffeeway. Εξαιρετικές ποικιλίες καφέ, 100% Arabica, συνδυασμένες σε ένα ξεχωριστό χαρμάνι, με ισορροπημένη γεύση και πλούσιο άρωμα. Ο ιδανικός καφές για να ξεκινήσει η μέρα σας, με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Εξαιρετικής ποιότητας αρωματικός καφές φίλτρου Coffeeway, με το αγαπημένο άρωμα Μπισκότο-Κρέμα. Χαρμάνι από ποικιλίες καφέ 100% Arabica, συνδυασμένο με το «γλυκό» άρωμα των παιδικών μας αναμνήσεων. Απολαύστε μια αχνιστή κούπα καφέ φίλτρου Cookies & Cream και αφήστε το άρωμά του να σας «ξυπνήσει» γλυκές αναμνήσεις και να σας γυρίσει πίσω στο χρόνο.

Διαθεσιμότητα: 60 Σε απόθεμα

Ο καφές φίλτρου Premium Strong της Eduscho αποτελείται από υψηλής ποιότητας κόκκους που επιλέγονται από δίνουν ευγενικά αρωματική γεύση στον γαλλικό καφέ. Έχει τονωτική γεύση και πλούσιο άρωμα.

Διαθεσιμότητα: 317 Σε απόθεμα

Κορυφαίας ποιότητας καφές φίλτρου με αξεπέραστο άρωμα. Το ιδανικό καβούρδισμα και η προσεκτική επιλογή των κόκκων Arabica προσφέρουν ένα μοναδικό χαρμάνι.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας