Εργαλεία - Αξεσουάρ κουζίνας

Ενεργά φίλτρα

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, σας εξασφαλίζει την τέλεια εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με τον αγαπημένο σας ρόφημα.
Τιμή 2,79 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και ακρίβεια. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ το μοναδικό σχεδιασμό του θα δώσει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ κάθε φορά με το Atlas group μπρίκι υγραερίου!
Τιμή 3,05 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3

Η Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3 είναι η τέλεια επιλογή για την παρασκευή του αγαπημένου σας εσπρέσο. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στον κόσμο του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον απόλυτο καφέ στον χώρο σας!
Τιμή 3,42 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για το σπίτι τους. Με το μοντέρνο design του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο ατσάλι, το μπρίκι αυτό θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και αντοχή στον χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τέλεια καφετιέρα στο σπίτι σας!
Τιμή 3,79 €

Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml

Η Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και μοναδική εμπειρία στην παρασκευή του αγαπημένου σας καφέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας με τη Colorato γαλατιέρα barista!
Τιμή 8,32 €

Copper λαβίδα πάγου 18cm

Η Copper λαβίδα πάγου 18cm 874c είναι το απόλυτο εργαλείο για την παρασκευή των αγαπημένων σας ποτών. Με την εκπληκτική της ποιότητα και λάμψη, αυτή η λαβίδα πάγου θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε τώρα την Copper λαβίδα πάγου 18cm 874c και αναβαθμίστε τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ποτά!
Τιμή 2,26 €

Estia earth κατσαρόλα γάλακτος αλουμινίου αντικολλητική 1,8lt 18cm

Η κατσαρόλα γάλακτος αλουμινίου αντικολλητική 1,8lt 18cm της Estia είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια ισορροπία μεταξύ ποιότητας και λειτουργικότητας. Με την αντικολλητική επίστρωση της, εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο μαγείρεμα, ενώ ο αλουμινίου υλικό της την καθιστά ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Αποκτήστε την Estia κατσαρόλα γάλακτος και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 14,96 €

Estia earth τηγάνι αλουμινίου με επιστρωση πέτρας 28cm

Το τηγάνι αλουμινίου Estia earth με επιστρωση πέτρας 28cm θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή του και την εξαιρετική διάχυση θερμότητας. Με την ποιότητα της εταιρίας Estia, αυτό το τηγάνι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα για χρόνια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του μαγειρέματος με το Estia earth τηγάνι!
Τιμή 16,67 €

Estia magma γουόκ αλουμινίου με επίστρωση πέτρας 28cm

Η Estia magma γουόκ 28cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Estia, αυτό το μαγειρικό σκεύος είναι ιδανικό για όλες τις μαγειρικές σας ανάγκες. Με την επίστρωση magma, εξασφαλίζετε ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και άριστα αποτελέσματα στο μαγείρεμα. Αποκτήστε την Estia magma γουόκ 28cm τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε μαγειρική διαδικασία.

Τιμή 20,03 €

Estia magma κατσαρόλα βαθιά αλουμινίου 4,3lt 24cm

Η κατσαρόλα Estia magma 24cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της και την επαναστατική τεχνολογία που διαθέτει, θα μετατρέψει το μαγείρεμα σε μια ευχάριστη εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα κάνει το μαγείρεμα πιο διασκεδαστικό από ποτέ!

Τιμή 23,74 €

Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα με επίστρωση πέτρας 40x29x6,8cm

Το Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα είναι ο απόλυτος συνεργάτης στην κουζίνα σας. Με την επίστρωση πέτρας προσφέρει ακαταμάχητη γεύση και τέλειο ψήσιμο σε κάθε πιάτο. Η μεγάλη του διάσταση 40x29x6,8cm σας επιτρέπει να ετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 8,70 €

Estia nickel σουπλά μαγειρικών σκευών μεταλλικό

Το Estia nickel σουπλά μαγειρικών σκευών είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας νικελωμένο μέταλλο, αυτά τα σουπλά είναι ανθεκτικά και λειτουργικά. Με μοντέρνο design και λεπτομερείς φινιρίσματα, θα δώσουν ένα αίσθημα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε τα Estia nickel σουπλά μαγειρικών σκευών τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη μαγειρική!
Τιμή 4,47 €

Estia stone κουτάλα ζυμαρικών 32cm

Η κουτάλα ζυμαρικών Estia stone 32cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και είναι ανθεκτική στη χρήση. Με την κουτάλα ζυμαρικών Estia stone, μπορείτε να σερβίρετε τα αγαπημένα σας πιάτα με στυλ και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με μια πρακτική και κομψή κουτάλα ζυμαρικών από την Estia.
Τιμή 3,04 €

Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml

Το Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία των αγαπημένων σας ροφημάτων. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να φθείρεται. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό, ενώ ο γκρι χρωματισμός του προσδίδει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia stone μπρίκι αλουμινίου κα?
Τιμή 8,04 €

Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm

Το Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm είναι ο τέλειος σύντροφος για τη δημιουργία λαχταριστών ταρτών και γλυκών. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη θερμότητα, θα σας χαρίσει αποτελέσματα επαγγελματικοϋ επιπέδου. Ανακαλύψτε την απόλαυση της μαγειρικής με το Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας.
Τιμή 4,51 €

Estia ανοιχτήρι μπουκαλιών τιρμπουσόν με πτερύγια

Το Estia ανοιχτήρι μπύρας τιρμπουσόν με πτερύγια είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της μπύρας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Estia ανοιχτήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μπύρα σας με στυλ και άνεση.

Τιμή 3,14 €

Estia απολεπιστής ψαριών ανοξείδωτος 21cm

Ο απολεπιστής ψαριών Estia αποτελεί μια ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με τον ανοξείδωτο σχεδιασμό του και το μήκος 21cm, είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 1,89 €

Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ

Το Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ της εταιρίας Estia είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό νικέλιο, αυτή η βάση σκεύους προσφέρει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό, αυτό το προϊόν θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο μαγειρέματος σας!
Τιμή 4,40 €

Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml

Η Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με το μοναδικό της design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, θα απολαύσετε τον καφέ σας με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με έναν ποιοτικό καφέ που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 5,09 €

Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 600ml

Η Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 600ml είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με το μοντέρνο μαύρο design της και την χωρητικότητα 600ml, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας γαλλικό καφέ όποτε επιθυμείτε. Η εύκολη χρήση και η ανθεκτική κατασκευή της την καθιστούν μια μοναδική επιλογή για κάθε σπίτι. Αποκτήστε την Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με έναν ξεχωριστό τρόπο.
Τιμή 6,73 €

Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες

Η Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα και την καθαριότητα των εστιών σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απόδοση, θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει και θα δώσει νέα ζωή στις κεραμικές εστίες σας. Αποκτήστε την Estia ξύστρα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο μαγειρέματος κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 3,48 €

Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm

Η Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μαγειρέματος. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την Estia πρέσα σκόρδου 20cm!
Τιμή 5,08 €

Estia σουπλά μαγειρικών σκευών μεταλλικό

Τα σουπλά μαγειρικών σκευών Estia είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μεταλλικό υλικό, τα σουπλά αυτά θα φέρουν έναν αέρα πολυτέλειας και λειτουργικότητας στην κουζίνα σας. Με την απαράμιλλη αντοχή και ανθεκτικότητά τους, τα σουπλά Estia θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη απόλαυση κάθε μαγειρικής σας δημιουργίας. Αποκτήστε τα σήμερα και αναβαθμίστε την κου
Τιμή 3,52 €

Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm

Ανανεωμένος στιλ και λειτουργικότητα συναντούν την ποιότητα και την αντοχή στο Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm. Με μοντέρνο design και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα δώσει μια πινελιά πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,51 €

Estia τρίφτης για φρούτα και λαχανικά ανοξείδωτος 24cm

Ο τρίφτης φρούτων και λαχανικών Estia ανοξείδωτος 24cm είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε τα υγιεινά γεύματά σας με άνεση και ακρίβεια. Απολαύστε φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε λίγα λεπτά, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του ανοξείδωτου υλικού. Αποκτήστε τον τρίφτη Estia τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων σας.
Τιμή 2,11 €

Estia τρίφτης τυριού ανοξείδωτος 24cm

Βασικά χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 11x8.2x24cm

Βάρος: 0.201kg

Ανοξείδωτος τρίφτης 4 πλευρών με διαφορετικό κόψιμο-τρίψιμο στην καθεμία. Από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό, πολύ πρακτικό εργαλείο και εύκολο στον καθαρισμό.

Τιμή 4,14 €

Estia φόρμα για κέικ στρόγγυλη αλουμινίου 27x27x9,5cm

Φόρμα της Estia από αλουμίνιο, ένα υλικό που θερμαίνεται και ψύχεται γρήγορα γι'αυτό και χρησιμοποιείται για το ψήσιμο τροφίμων που δε θέλουν πολύ ώρα στον φούρνο. Προτείνεται, πριν την πρώτη χρήση, να πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό και να αλείψετε το εσωτερικό του με λάδι ή βούτυρο. Επίσης για να αποφύγετε τις γρατσουνιές στον πάτο και στα τοιχώματα της φόρμας, καλό είναι να μην κόβετε το μείγμα μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία. Είναι κατάλληλη για φούρνο και προτείνεται το πλύσιμο της φόρμας να γίνεται στο χέρι για τη σωστή συντήρησή της.

Εσωτερική Επίστρωση: Αντικολλητική

Τιμή 6,62 €

Estia ψαλίδι βοτάνων ανοξείδωτο 19cm

Το Estia ψαλίδι βοτάνων ανοξείδωτο 19cm της εταιρίας Estia είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματική κουζίνα. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Estia ψαλίδι βοτάνων είναι σχεδιασμένο για να διαρκέσει και να προσφέρει ακρίβεια κοπής κάθε φορά. Αποκτήστε το Estia ψαλίδι βοτάνων σήμερα και ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει στην καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία.
Τιμή 3,75 €

Fackelmann εξωλκέας κουκουτσιών πλαστικός

Ο Fackelmann εξωλκέας κουκουτσιών πλαστικός είναι το ιδανικό εργαλείο για εύκολη και γρήγορη αφαίρεση των κουκουτσιών από φρούτα και λαχανικά. Με τον εξωλκέα αυτό, μπορείτε να απολαύσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο στο ξεφλούδισμα. Αποκτήστε τον Fackelmann εξωλκέα κουκουτσιών πλαστικό και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα πρακτικό και λειτουργικό εργαλείο!
Τιμή 3,58 €

Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου αντικολλητικό 20cm

Το Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου αντικολλητικό 20cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική λύση για το μαγείρεμα σας! Με την προηγμένη τεχνολογία αντικόλλησης, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η εξαιρετική ποιότητα και η ανθεκτικότητα του τηγανιού Fest chef plus θα σας κάνουν να το λατρέψετε από την πρώτη χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου τώρα!
Τιμή 11,39 €

Fest flow κατσαρόλα ηλεκτρική 18cm

Η Fest flow κατσαρόλα ηλεκτρική 18cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την ευκολία χρήσης, θα μετατρέψει το μαγείρεμα σε μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε την Fest flow κατσαρόλα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του να ετοιμάζετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και στυλ!
Τιμή 12,79 €

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 της εταιρίας Fest είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του επιτρέπει ομοιόμορφη μαγειρέματα και την εύκολη σερβιρίσματος. Με το Fest flow ταψί αντικολλητικό, η μαγειρική γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική.
Τιμή 9,45 €

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και ευκολία στον καθαρισμό. Αποκτήστε το Fest flow ταψί τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 11,12 €

Fest flow ταψί ορθογώνιο 41x32x7cm

Το Fest flow ταψί ορθογώνιο 41x32x7cm είναι η ιδανική λύση για το μαγείρεμα σας. Με τις εξαιρετικές του ιδιότητες, θα μπορείτε να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με ευκολία και άνεση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 19,46 €

Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28

Η Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28 είναι η ιδανική επιλογή για την παρασκευή υπέροχων γλυκών και γευστικών γευμάτων. Με την αντικολλητική επίστρωση της, εξασφαλίζετε εύκολη απελευθέρωση του φαγητού χωρίς να κολλάει στην επιφάνεια. Απολαύστε τη μαγειρική με άνεση και ευκολία με τη Fest flow φόρμα στρόγγυλη νο28!
Τιμή 12,61 €

Fest lithos ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm

Το στρογγυλό ταψί της εταιρείας Fest Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ένα υλικό που το κάνει ελαφρύ, ιδιαίτερα ανθεκτικό στη σκουριά και πολύ γρήγορο στο ζέσταμα. Διαθέτει αντικολλητική επίστρωση για να μην κολλάει το φαγητό. Για να διατηρήσετε άθικτη την επίστρωση που διαθέτει, σας συμβουλεύουμε να αφήνετε το σκεύος σας να κρυώσει πριν το καθαρίσετε και να αποφεύγετε το σύρμα καθαρισμού. Προτιμήστε ένα μαλακό, συνθετικό σφουγγάρι.

Μήκος / Διάμετρος: 30cm

Πλάτος: 30cm

Τιμή 10,20 €

Fest magic διπλή ομελετιέρα αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 26cm

Η Fest magic διπλή ομελετιέρα από αλουμίνιο αντικολλητική 26cm είναι η ιδανική λύση για να φτιάξετε τις πιο νόστιμες ομελέτες στο σπίτι σας. Με την πρωτοποριακή της τεχνολογία, εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήσιμο και εύκολο καθάρισμα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε γρήγορα και εύκολα τις αγαπημένες σας συνταγές!

Τιμή 27,62 €

Fest magic κατσαρόλα φριτέζα αλουμινίου 24cm

Η Fest magic φριτούρα No24 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με τη μοναδική τεχνολογία της Fest, απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές με λιγότερο λίπος και περισσότερη γεύση. Ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης με τη Fest magic φριτούρα No24 και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας σε κάθε γεύμα!

Τιμή 32,44 €

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml

Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml της εταιρίας Fest είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και ευκολία. Η εκλεπτυσμένη σχεδίασή του και η αντικολλητική επίστρωση του εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα και εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει σε ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 7,78 €

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 395ml

Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 395ml είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθημερινό σας καφέ! Με την προηγμένη τεχνολογία αντικολλητικής επίστρωσης και την εύκολη λειτουργία, θα απολαύσετε τον καφέ σας χωρίς κανέναν κόπο. Αποκτήστε το Fest magic μπρίκι της Fest σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 8,34 €

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 540ml

Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 540ml της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την προηγμένη τεχνολογία του, σας επιτρέπει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό, ενώ η μαύρη αλουμινένια κατασκευή του προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας με το F
Τιμή 8,53 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 700ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 700ml είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, μπορείτε να μαγειρέψετε υγιεινά γεύματα χωρίς το άγχος του καθαρίσματος. Η μαύρη αλουμινένια κατασκευή προσδίδει στυλ και κομψότητα στην κουζίνα σας. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Fest magic μπρίκι τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας μ
Τιμή 7,23 €

Fest magic σαχάνι αντικολλητικό νο22

Η σαχάνι Fest Magic είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σεφ που θέλει να μαγειρέψει με άνεση και ευκολία. Με την αντικολλητική επίστρωση νο22, τα φαγητά δεν κολλάνε και μπορείτε να μαγειρέψετε με μηδενική προσκόλληση. Απολαύστε τη μαγειρική χωρίς το άγχος του καθαρισμού μετά, καθώς η σαχάνι Fest Magic είναι εύκολη στον καθαρισμό. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορεί να κάνει στη μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 16,50 €

Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του Fest magic ταβάς στρογγυλού με γυάλινο καπάκι No28. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design, αυτός ο ταβάς θα φέρει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στην κουζίνα σας. Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε το Fest magic ταβάς στρογγυλό με γυάλινο καπάκι No28 σήμερα! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Τιμή 31,96 €

Fest magic ταψί ορθογώνιο αλουμινίου αντικολλητικό 44x33cm

Το ορθογώνιο ταψί της εταιρείας Fest Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ένα υλικό που το κάνει ελαφρύ, ιδιαίτερα ανθεκτικό στη σκουριά και πολύ γρήγορο στο ζέσταμα. Διαθέτει αντικολλητική επίστρωση για να μην κολλάει το φαγητό. Για να διατηρήσετε άθικτη την επίστρωση που διαθέτει, σας συμβουλεύουμε να αφήνετε το σκεύος σας να κρυώσει πριν το καθαρίσετε και να αποφεύγετε το σύρμα καθαρισμού. Προτιμήστε ένα μαλακό, συνθετικό σφουγγάρι.

Μήκος / Διάμετρος: 33cm

Πλάτος: 44cm

Τιμή 23,91 €

Fest magic ταψί πίτσας αλουμινίου αντικολλητικό βαθύ 30cm

Το Fest magic ταψί πίτσας αλουμινίου αντικολλητικό βαθύ 30cm είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας. Με την αντικολλητική επίστρωση, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό, ενώ το βάθος του ταψιού θα σας επιτρέψει να προσθέσετε πολλά υλικά και να δημιουργήσετε την τέλεια στρώση γεύσης. Αποκτήστε το Fest magic ταψί πίτσας σήμερα και απολαύστε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας!
Τιμή 8,45 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm της εταιρίας Fest είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, το ταψί Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήση και εύκολο καθαρισμό. Η ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου του προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το Fest magic ταψί σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της μαγειρικής!
Τιμή 7,60 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 28cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 28cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του αλουμινίου, εξασφαλίζει ομοιόμορφη μαγειρική και αντοχή στο χρόνο. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό. Με το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου, μπορείτε να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα υγιεινά γεύματα που θα εντυπωσιάσουν την οικογένειά σας.
Τιμή 9,83 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής. Με την αντικολλητική επίστρωση, θα μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του ταψιού επιτρέπει ομοιόμορφη διάχυση της θερμότητας, ενώ το αλουμίνιο του ταψιού εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο. Αποκτήστε το Fest magic ταψί στρόγγυ?
Τιμή 10,94 €

Fest magic τηγάνι βαθύ αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Το Fest magic τηγάνι βαθύ ηλεκτρικό 28cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτης απόδοσης. Με την εξαιρετική του κατασκευή και την εύκολη χρήση, το τηγάνι Fest magic θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του μαγειρέματος στο σπίτι σας!

Τιμή 18,35 €

Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540

Η Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540 είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της σαντιγύς. Με την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική απόδοση της Isi, θα μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια σαντιγύ για τα καφέ σας, τα γλυκά σας και όχι μόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη γεύση της τέλειας σαντιγύ με την Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540!
Τιμή 7,79 €

Nava acer scoup παγωτού ανοξείδωτο 21,5cm

Ανανεωτική δροσιά και λάμψη στο καλοκαιρινό σας τραπέζι με το Nava acer scoup παγωτού ανοξείδωτο 21,5cm. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το σκούπισμα παγωτού θα σας εντυπωσιάσει με τη λειτουργικότητα και την κομψότητά του. Απολαύστε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση, κάνοντας κάθε στιγμή ξεχωριστή. Αποκτήστε το Nava acer scoup παγωτού τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σερβίρισμα των εδεσμάτων.
Τιμή 1,87 €

Nava acer ακρυλικός μύλος με κεραμικό αλεστή 26,5cm

Ο ακρυλικός μύλος Nava Acer είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό εργαλείο για την κουζίνα σας. Με το κεραμικό αλεστή, μπορείτε να αλέσετε εύκολα και γρήγορα όλα τα μπαχαρικά και τα μπαχαρικά σας, προσφέροντας έναν ακαταμάχητο γευστικό πλούτο στα πιάτα σας. Με το μοντέρνο design του και την ανθεκτική κατασκευή του, ο μύλος Nava Acer είναι ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα.
Τιμή 9,91 €

Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης

Το Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε οικιακό μάγειρα. Με τον εύκολο τρόπο που παρέχει την ακριβή μέτρηση του χρόνου, μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματά σας με ακρίβεια και επιτυχία. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αξιοπιστία της εταιρίας Nava, το Nava acer είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ακρίβεια στο μαγείρεμα σας!

Τιμή 5,95 €

Nava acer ανοιχτήρι κονσέρβας ανοξείδωτο 21,5cm

Το Nava acer ανοιχτήρι κονσέρβας ανοξείδωτο 21,5cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, το Nava acer είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει σε κάθε χρήση!
Τιμή 4,13 €

Nava acer καφετιέρα φίλτρου γαλλικού χειρός με έμβολο 600ml

Η Nava acer καφετιέρα φίλτρου γαλλικού χειρός με έμβολο 600ml είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του γαλλικού καφέ. Με τον μοναδικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα απολαύσετε την τέλεια κούπα καφέ κάθε φορά. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με τον καλύτερο τρόπο!
Τιμή 6,70 €

Nava acer κόσκινο ανοξείδωτο 9,5x10cm

Το Nava acer κόσκινο ανοξείδωτο 9,5x10cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κουζίνα σας τακτοποιημένη και οργανωμένη. Αποκτήστε το Nava acer κόσκινο τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 3,52 €

Nava acer μπαλτάς ανοξείδωτος 30cm

Η Nava acer μπαλτάς ανοξείδωτος 30cm της εταιρίας Nava είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, θα σας διευκολύνει στην καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων σας. Με το μήκος των 30 εκατοστών, είναι ιδανικός για κάθε χρήση στην κουζίνα. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 3,00 €

Nava acer ξύστρα καθαρισμού κεραμικών & γυάλινων εστιών ανοξείδωτη 13,5cm

Η Nava acer ξύστρα καθαρισμού κεραμικών & γυάλινων εστιών ανοξείδωτη 13,5cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί τις εστίες της καθαρές και λαμπερές. Με την απίστευτη ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Nava, αυτή η ξύστρα θα σας εντυπωσιάσει με την αποτελεσματικότητά της. Αγοράστε τώρα την Nava acer ξύστρα και απολαύστε καθαρές εστίες με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 2,67 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού