• Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 6
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό Scotch-Brite - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςScotch-Brite

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

1650
5201124100828
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

3M HELLAS MEPE Τμήμα Καταναλωτικών Προϊόντων, Κηφισίας 20, 12125 Μαρούσι, Τηλ: 210 6885300, www.3M.com/gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγάρι ειδών υγιεινής 9x14cm 12τεμ

Αποκτήστε το ροζ σφουγγάρι είδων υγιεινής 9x14cm από την εταιρία CISNE και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Με τη μοναδική του απαλότητα και απορροφητικότητα, θα αισθανθείτε φρεσκάδα και καθαριότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 2,98 €

Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι κουζίνας fresh πολύ δυνατό 2τεμ της εταιρίας Scotch-Brite είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες με ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
Τιμή 1,89 €

Sanitas silver block σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 2τεμ

Το Sanitas silver block σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 2τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία αντιβακτηριδιακής προστασίας, εξασφαλίζει ότι οι επιφάνειες σας θα παραμείνουν καθαρές και υγιείς. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους εκτιμούν την υγιεινή και την ασφάλεια στο σπίτι τους. Αποκτήστε το Sanitas silver block σφουγγαράκι κουζίνας τώρα και απολαύστε μια καθαρή και υγιεινή κουζίνα κάθε μέρα!
Τιμή 1,69 €

Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ

Το μεταλλικό σφουγγάρι καθαρισμού είναι πολύ πιο υγιεινό και πέντε φορές πιο ανθεκτικό από ένα ανοξείδωτο ατσάλινο σύρμα. Χάρη στο εσωτερικό σφουγγάρι είναι μαλακό και ξεβγάζεται πολύ εύκολα. Καθαρίστε τέλεια και αποτελεσματικά τα σκεύη και τα ταψιά σας!

Τιμή 1,39 €

Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1026/2μ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, θα μπορείτε να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα τα πιάτα σας χωρίς να χρειάζεται να τα τρίψετε πολύ. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα με κάθε πλύση!
Τιμή 0,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Κερί ρεσώ citronela 25τεμ

Το κερί ρεσώ citronella 25τεμ προέρχεται από την OΕΜ και περιέχει εκχύλισμα citronella, το οποίο απωθεί τα κουνούπια και άλλα ενοχλητικά έντομα. Κάθε τεμάχιο διαρκεί για περίπου 4 ώρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους για προστασία από τα έντομα κατά τη διάρκεια των καλοκαιριν

Τιμή 2,19 €

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 10x78gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,87 €

Μυρτώ κολώνια με λεμόνι 200ml

Η κλασική κολώνια Μυρτώ με το χαρακτηριστικό της άρωμα λεμονιού που αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τιμή 3,18 €