0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Φίλτρα
Φίλτρα
Κατηγορίες
Μάρκα
Βάρος
-
Τιμή
-
Μέγεθος
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Scotch-Brite™ Σκούπα Εxtra για Εξωτερικούς Χώρους σε 2 Χρώματα Κόκκινο / Μπλε

Με ειδική επεξεργασία στο τελείωμα της τρίχας ώστε να συγκρατεί τη σκόνη. Η τρίχα της είναι σκληρή και ανθεκτική.Ιδανική για εξωτερικούς χώρους: μπαλκόνια, βεράντες, αυλές, ταράτσες κ.α.

Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Αρωματικά κεριά ρεσώ σε κόκκινο χρώμα με άρωμα φράουλα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, στο σαλόνι, τη βεράντα ή τον κήπο σας. Συνδυάστε πολλά μαζί σε μία όμορφη βάση και αναδείξτε τη διακόσμηση του χώρου σας, εύκολα και οικονομικά. 'Εχουν μέγιστη διάρκεια καύσης έως 3.5 ώρες και είναι ιδανικά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού θα σας βγάλουν από το απόλυτο σκοτάδι!

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Το θερμό χρώμα που διαθέτει η λάμπα είναι πιο κοντά σε αυτό της φωτιάς το οποίο θα προσδώσει μια ζεστή αίσθηση στο χώρο που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 6 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 50 μέχρι 58 watt ή μια αλογόνου από 30 μέχρι 34 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Ισχύς: 8W

Τάση: 220V

Lumen: 690lm

Χρώμα: Θερμό Λευκό

Εφαρμογή: E27

Σχήμα: G45

Διαθεσιμότητα: 113 Σε απόθεμα

Τα "σπίρτα ασφαλείας" είναι μια ειδική μορφή σπιρτόκουτου που χρησιμοποιείται για ανάφλεξη με ασφάλεια. Αυτά τα σπιρτόκουτα προορίζονται κυρίως για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένη ασφάλεια και προστασία από την ανάφλεξη του φωτιάς.

Φίλτρα
Κατηγορίες