0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 199 Σε απόθεμα

Καλλυντικό τζελ με χαμομήλι & aloe vera που δροσίζει γρήγορα το δέρμα, για χρήση μετά από τσιμπήματα κουνουπιών & μυγών που τσιμπούν, καθώς και μετά από επαφή με τσουκνίδες.

Διαθεσιμότητα: 80 Σε απόθεμα

Προστατεύει από τα τσιμπήματα των κουνουπιών απωθώντας τα έως και 4 ώρες. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των δύο (2) ετών. Έτοιμο προς χρήση προϊόν. Εφαρμόστε το gel ομοιόμορφα στα ακάλυπτα μέρη του σώματος (περίπου 4 πατήματα της αντλίας (~1ml) ανά πήχη χεριού). Για εφαρμογή του προσώπου: ο ενήλικας θα πρέπει να αλείψει μικρή ποσότητα gel στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα. Να προηγείται πλήρης καθαρισμός του δέρματος πριν να χρησιμοποιηθεί την επόμενη μέρα. Συσκευασία 100ml

Διαθεσιμότητα: 276 Σε απόθεμα

Το Autan Protection Plus® είναι ένα απωθητικό κουνουπιών και μυγών που τσιμπάνε που προσφέρει άμεση προστασία από τα κουνούπια έως 8 ώρες και από τις μύγες που τσιμπάνε έως 5 ώρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παιδιά άνω των 2 ετών. Τρόπος εφαρμογής: Ψεκάστε με μια αργή σαρωτική κίνηση, για περίπου 1 με 2 δευτερόλεπτα ανά πήχη χεριού και απλώστε ομοιόμορφα με τα χέρια σας σε όλα τα ακάλυπτα μέρη του σώματος. Για επάλειψη του προσώπου: ψεκάστε στα χέρια του ενήλικα και επαλείψτε λίγη ποσότητα στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού. Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση.

Διαθεσιμότητα: 54 Σε απόθεμα

Ανακουφίζει κάθε τσίμπημα από τσούχτρες, κουνούπια, μέλισσες, σφήκες και άλλα έντομα. Μόνο μία απλή επάλειψη στο ερεθισμένο σημείο είναι αρκετή για απαλλαγή από τον ερεθισμό.

Διαθεσιμότητα: 1700 Σε απόθεμα

Aντικουνουπική λοσιόν, για προστασία από τα τσιµπήµατα. Κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Εντομοαπωθητική δράση σε συνδυασμό με ενυδατική λοσιόν.

Διαθεσιμότητα: 40 Σε απόθεμα

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Διαθεσιμότητα: 49 Σε απόθεμα

Άοσμη εντομοαπωθητική λοσιόν πρόσωπου και σώματος για κουνούπια (κοινά & τίγρης), μύγες και τσιμπούρια.

Προσφέρει έως και 8 ώρες προστασία.

Δερματολογικά ελεγμένη.

Διαθεσιμότητα: 54 Σε απόθεμα

Εντομοαπωθητικό σπρέι του προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από τα τσιμπήματα του κοινού κουνουπιού και τίγρης. Παρέχει προστασία για 4 ώρες. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια και παιδιά άνω των 2 ετών.

Διαθεσιμότητα: 18 Σε απόθεμα

Η εντομοαπωθητική λοσιόν Vapona ZERO σε μορφή σπρέι, εγγυάται την προστασία του δέρματος από κοινά τσιμπήματα και τσιμπήματα κουνουπιών τίγρεις έως και 5 ώρες μετά την εφαρμογή. Είναι κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα, ενώ δεν περιέχει αλκοόλη, χρωστικές & συντηρητικά.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας