0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 249 Σε απόθεμα

Οδοντόβουρτσα για παιδιά 7-13 ετών με μικρή κεφαλή, πολύ μαλακές ίνες και στρογγυλεμένες άκρες για τα ευαίσθητα παιδικά ούλα. Έχει βάση στήριξης με βεντούζα, για να στέκεται μόνη της στο μπάνιο και προστατευτικό κάλυμμα.

Διαθεσιμότητα: 398 Σε απόθεμα

Οδοντόβουρτσα με στρογγυλεμένες ίνες, ανισοϋψές προφίλ για καλύτερο μεσοδόντιο καθαρισμό και εύχρηστη επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας.

Είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από τη γλώσσα βακτήρια, που αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες κακοσμίας του στόματος.

Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε μαύρο χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Διαθεσιμότητα: 267 Σε απόθεμα

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Διαθεσιμότητα: 375 Σε απόθεμα

Οδοντόβουρτσα με μικρή κεφαλή για παιδιά 2-6 ετών με πολύ μαλακές ίνες και στρογγυλεμένες άκρες για τα ευαίσθητα παιδικά ούλα. Έχει βάση στήριξης με βεντούζα, για να στέκεται μόνη της στο μπάνιο και προστατευτικό κάλυμμα.

Διαθεσιμότητα: 352 Σε απόθεμα

Οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες. Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

* Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

Διαθεσιμότητα: 920 Σε απόθεμα

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* Αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Διαθεσιμότητα: 18 Σε απόθεμα

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Διαθεσιμότητα: 6072 Σε απόθεμα

Μια οδοντόβουρτσα σχεδιασμένη να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό που βοηθά στην προστασία από την τερηδόνα, τη συσσώρευση λεκέδων και τη δυσάρεστη αναπνοή. Έχει θυσάνους πολλαπλών γωνιών για να καθαρίζει ανάμεσα στα δόντια απομακρύνοντας την πλάκα και προστατεύοντας από την τερηδόνα. Επίσης, βοηθά στη στίλβωση των δοντιών και τη πρόληψη των λεκέδων.

Διαθεσιμότητα: 1236 Σε απόθεμα

H οδοντόβουρτσα ΑΙΜ Ultra Reach προσφέρει βαθύ καθαρισμό ακόμη και στα πίσω δόντια χάρη στο εργονομικού της σχήμα. Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, συμπαγές σώμα θυσάνων και μικρή κεφαλή, για αποτελεσματικό καθαρισμό ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία. Επώνυμο Design υπογραφή του οίκου Pininfarina.

Σκληρότητα: μαλακή, μέτρια. 4 διαθέσιμα χρώματα (μαύρο, μπλε, ροζ, λευκό).

Διαθεσιμότητα: 89 Σε απόθεμα

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Aquafresh σε μπλε χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Διαθεσιμότητα: 304 Σε απόθεμα

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Aquafresh σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Διαθεσιμότητα: 115 Σε απόθεμα

Η οδοντόβουρτσα Aquafresh Junior έχει τη μοναδική ευλύγιστη κεφαλή, η οποία χάρη στην τεχνολογία FLEX SYSTEM, λυγίζει για να απορροφά την επιπλέον πίεση από το βούρτσισμα*, βοηθώντας να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού των ούλων. Θα τη βρείτε σε τέσσερα φανταστικά χρώματα 

Μαλακές τρίχες μικτού μήκους για καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια.

- Βάση με βεντούζα στη βάση της λαβής για να στέκεται εύκολα όρθια.

- Μαλακές τρίχες που μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού των ούλων.

*Τα παιδιά κάτω των 6 ετών θα πρέπει να επιτηρούνται κατά το βούρτσισμα.

Διαθεσιμότητα: 74 Σε απόθεμα

 Η Colgate Minions Οδοντόβουρτσα Μπαταρίας Παιδική πολύ μαλακή είναι μια οδοντόβουρτσα με μπαταρίες, κατάλληλη για παιδιά. Καθαρίζει σε βάθος τα δόντια καθώς έχει μια μικρή ταλαντευόμενη κεφαλή με πολύ μαλακές τρίχες. Καθαρίζει τα δόντια και απομακρύνει απαλά την πλάκα. Χρησιμοποιεί 2 μπαταρίες ΑΑΑ και έχει εργονομική λαβή. Συνίσταται η χρήση για παιδιά άνω των 3 ετών. 

Διαθεσιμότητα: 2354 Σε απόθεμα

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα με εργονομική λαβή και λεπτές ίνες με κωνικές άκρες που φτάνουν ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων χαρίζοντας καλή στοματική υγεία.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας