• D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ D&D - 1
  • D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ D&D - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςD&D

D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ

Το D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα. Με τη μεγάλη του απορροφητικότητα και αντοχή, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε γρήγορα και εύκολα κάθε λεκάνη ή επιφάνεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογη καθαριότητα στην κουζίνα σας!
20477
5200103140169
0,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ

Το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μεγάλη του διάσταση, μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά μεγάλες επιφάνειες χωρίς πολύ κόπο. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η ειδική σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ?
Τιμή 0,32 €

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας 3τεμ

Το ισχυρό και ανθεκτικό σφουγγαράκι της Vileda είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φίμπρα και υδρόφιλο σπόγγο, ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή επεξεργασία στη φίμπρα, προλαμβάνεται η ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Τιμή 1,03 €

Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των κεραμικών εστιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική δράση του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα αφήσει τις εστίες σας λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad!
Τιμή 4,03 €

Ariet σπόγγος χρυσός 11gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης της εταιρείας Pegasus, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,47 €
Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας extra large 1τεμ Vileda - 1 Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας extra large 1τεμ Vileda - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας extra large 1τεμ

Το Σφουγγαράκι Για Όλες Τις Δουλειές Της Vileda Σε Xl Μέγεθος Είναι Πολύ Ισχυρό Και Ανθεκτικό. Διαθέτει Υψηλής Ποιότητας Φίμπρα Για Μέγιστη Καθαριστική Απόδοση Και Υδρόφιλο Σπόγγο Για Μέγιστη Απορροφητικότητα. Χάρη Στην Αντιβακτηριδιακή Δράση, Προλαμβάνεται Η Ανάπτυξη Των Βακτηριδίων Στην Φίμπρα. Ελεγμένο Από Εξωτερικό Ινστιτούτο.

Κανονική τιμή 0,61 € Τιμή 0,53 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Ο μπαξές φασόλια μέτρια γιαχνί 280gr

Φασόλια της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης, ενώ περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.

Τιμή 1,41 €

Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ

Το Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστική απόλαυση και χρώμα στη ζωή τους. Με μια μοναδική συνδυασμό γεύσεων και χρωμάτων, το Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο φαντασίας. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια και αφήστε τις γεύσεις και τα χρώματα να σας ταξιδέψουν!
Τιμή 15,09 €

STR8 αποσμητικό σώματος spray ahead 150ml

Το STR8 Ahead Deo Spray εξασφαλίζει αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί 48 ώρες και χάρη στα αρωματικά του συστατικά, ένα ισχυρό, ενεργητικό άρωμα. Απομακρύνει τη δυσάρεστη μυρωδιά.

Τιμή 2,29 €

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 230gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 230gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία που χρειάζεται να εργαστεί με αερόμπαλλον ή άλλες συσκευές. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,60 €

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς γλυκός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο γλυκός σταρένιος τραχανάς Βλάχα είναι ιδανικός για σούπες και πιο ιδιαίτερα πιάτα όπως τραχανότο. 

Τιμή 2,99 €