Είδη μπάνιου

Ενεργά φίλτρα

Aqua splash σετ τηλέφωνο μπάνιου με βάση μύκονος

Ανανεωτική αίσθηση και πολυτέλεια συναντιούνται στο Aqua splash σετ τηλέφωνο μπάνιου με βάση μύκονος. Απολαύστε μια εμπειρία μπάνιου υψηλής ποιότητας και στυλ με αυτό το μοναδικό προϊόν από την Aqua splash. Αναβαθμίστε το μπάνιο σας με μια πινελιά πολυτέλειας και δώστε στον εαυτό σας την πολυαναμενόμενη χαλάρωση που αξίζετε.
Τιμή 6,37 €

Aqua splash τηλέφωνο ντουζ QL005

Με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ QL005, ανανεώστε το μπάνιο σας με έναν μοναδικό τρόπο. Απολαύστε την ευελιξία και την άνεση που προσφέρει αυτό το προϊόν και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει σε ένα λουτρό γεμάτο απόλαυση. Με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ QL005, η καθημερινή σας ρουτίνα μπάνιου θα γίνει μια ευχάριστη εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε.
Τιμή 1,27 €

Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος

Ζήστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντύνεστε με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος. Απολαύστε τον υδρομασάζ και την αναζωογόνηση που προσφέρει στο σώμα και στην ψυχή σας. Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της ποιότητας με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος, το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας.
Τιμή 3,80 €

Cisne αποφρακτήρας τρόμπα

Ο Cisne αποφρακτήρας τρόμπα είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και αποχετεύσεων. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Cisne, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα κάνει τη δουλειά του με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν Cisne αποφρακτήρα τρόμπα για το σπίτι σας και να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,09 €

Cisne συσκευή σαπουνιού διαφανής με χωρητικότητα 1lt

Η Cisne συσκευή σαπουνιού διαφανής με χωρητικότητα 1lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για το μπάνιο σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό της και την διαφάνεια που την χαρακτηρίζει, προσδίδει μια πολυτέλεια στον χώρο σας. Η μεγάλη χωρητικότητά της σας εξασφαλίζει ότι δεν θα λείψει ποτέ το σαπούνι στο μπάνιο σας. Αποκτήστε την Cisne συσκευή σαπουνιού τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μπάνιο!

Τιμή 8,29 €

Elif plastik πιγκάλ μπάνιου τιρκουάζ με δαντέλα

Η πιγκάλ Elif plastik μπάνιου σε τιρκουάζ χρώμα με δαντέλα είναι η τέλεια προσθήκη στο μπάνιο σας. Με μοντέρνο design και προσεγμένα υλικά, θα σας προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στιλ και πρακτικότητα.
Τιμή 3,11 €

Estia boho αντλία σαπουνιού επιτραπέζια κεραμική λευκή

Η Estia boho αντλία σαπουνιού είναι ένα μοναδικό και κομψό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Η κεραμική λευκή σχεδίαση της την κάνει ιδανική για κάθε τύπο μπάνιου, ενώ η λειτουργικότητά της θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν να πάει χαμένη - αποκτήστε την Estia boho αντλία σαπουνιού τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ!
Τιμή 5,72 €

Estia μεταλλικό καλάθι πεντάλ μπάνιου σε μαύρο ματ χρώμα 5lt

Το μοντέρνο μαύρο ματ καλάθι πεντάλ μπάνιου 5lt της Estia θα δώσει έναν υψηλής ποιότητας αέρα στο μπάνιο σας. Με ανθεκτικό μεταλλικό σχεδιασμό και λειτουργικό πεντάλ, είναι ο τέλειος συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 14,98 €

Lucky νυχοκόπτης μεταλλικός 3τεμ

Ο Lucky νυχοκόπτης μεταλλικός 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την ακρίβεια και την αντοχή που προσφέρει, θα ανανεώσετε το look σας γρήγορα και εύκολα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο αποτέλεσμα με τον Lucky νυχοκόπτη μεταλλικός 3τεμ!
Τιμή 1,43 €

Sidirela metallic αντιολισθητικό μπανιέρας με βεντούζες γκρι 34x67cm

Η Sidirela metallic αντιολισθητική μπανιέρα με βεντούζες σε γκρι χρώμα και διαστάσεις 34x67cm είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με την αντιολισθητική επιφάνειά της, εξασφαλίζει ασφαλή μπάνιο χωρίς κινδύνους πτώσης. Οι βεντούζες της εξασφαλίζουν σταθερότητα και ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και άνετη εμπειρία μπάνιου με την Sidirela metallic μπανιέρα.
Τιμή 4,18 €

Sidirela metallic αντιολισθητικό μπανιέρας με βεντούζες φυσαλίδα 35x76cm

Η Sidirela metallic αντιολισθητική μπανιέρα με βεντούζες φυσαλίδα 35x76cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την αντιολισθητική επιφάνεια και τις εξαιρετικά ανθεκτικές βεντούζες, θα αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη μπανιέρα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το ποιοτικό προϊόν για το μπάνιο σας!
Τιμή 3,02 €

Sidirela καπάκι τουαλέτας duroplast λευκό

Αναβαθμίστε το μπάνιό σας με το Sidirela καπάκι τουαλέτας duroplast σε λευκό χρώμα. Με ανθεκτικότητα και αισθητική που ξεχωρίζει, αυτό το καπάκι τουαλέτας θα δώσει μια φρέσκια αίσθηση στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το Sidirela καπάκι τουαλέτας duroplast τώρα και ανανεώστε το μπάνιό σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 15,90 €

Sidirela τηλέφωνο ντουζ με σπιράλ Ε-0348

Ανακαλύψτε το νέο Sidirela τηλέφωνο ντουζ με σπιράλ Ε-0348 και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στο μπάνιο σας. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής συνδυάζεται με το μοντέρνο design και την πρωτοποριακή τεχνολογία για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ντους. Αποκτήστε το Sidirela τηλέφωνο ντουζ τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας σε έναν χώρο πολυτέλειας και άνεσης.
Τιμή 3,60 €

Sterk πιγκάλ τουλαέτας απλό 37x12cm

Το Sterk πιγκάλ τουαλέτας απλό 37x12cm της εταιρίας Sterk είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας δώσει την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας και θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Sterk πιγκάλ τουαλέτας!
Τιμή 1,84 €

Sterk συσκευή τοίχου κρεμοσάπουνου 500ml

Η Sterk συσκευή τοίχου κρεμοσάπουνου 500ml είναι η ιδανική λύση για το μπάνιο σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό της και την πρακτική της χρήση, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Το ευρύ φάσμα αρωμάτων που προσφέρει θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο μπάνιο!

Τιμή 2,82 €

Svin σαπουνοστάτης μπίλια Νο840

Ο Svin σαπουνοστάτης μπίλια Νο840 της εταιρίας Svin είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν που θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος απλούστερη και πιο απολαυστική. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Svin σαπουνοστάτης μπίλια Νο840 θα αφήσει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και με αίσθηση φρεσκάδας. Αφήστε το Svin σαπουνοστάτης μπίλια Νο840 να σας συντροφεύει καθημερινά και απολαύστε τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα σα?
Τιμή 1,35 €

Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου

Ο Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνει την εμπειρία πλυντηρίου σας ακόμα πιο εύκολη και αποτελεσματική. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην άψογη λειτουργία του πλυντηρίου σας - επενδύστε στον Tns βάση σταθεροποιητή πλυντηρίου σήμερα και απολαύστε τα άριστα αποτελέσματα κάθε φορά
Τιμή 2,32 €

Tns επέκταση βρύσης με λαβή ντουζ και σπιράλ 1,5m κουζίνας και μπάνιου

Η Tns επέκταση βρύσης με λαβή ντουζ και σπιράλ 1,5m είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα και το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Tns, αυτή η επέκταση βρύσης θα σας προσφέρει άνεση και ευκολία κατά τη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε το χώρο σας με ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ευχάριστη.
Τιμή 10,79 €

Tns καπάκι τουλέτας

Το Tns καπάκι τουαλέτας της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα δώσει μια άλλη διάσταση στον χώρο σας. Επιπλέον, η εύκολη τοποθέτηση και η αντοχή του στη χρήση, το καθιστούν μια αναγκαία αγορά για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το Tns καπάκι τουαλέτας τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 6,05 €

Tns κουρτίνα μπάνιου μονόχρωμη 180x200cm

Κουρτίνα μπάνιου της εταιρείας TnS, η οποία αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να διατηρήσετε στεγνό τον χώρο του μπάνιου σας, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα διακοσμητικό στοιχείο. Είναι κατάλληλη για τοποθέτηση είτε σε μπανιέρα, είτε σε ντουζιέρα. Κατασκευάζεται από πολυεστερικό ύφασμα, το οποίο είναι αδιαβροχοποιημένο, συγκρατώντας έτσι τα νερά. Έχει μεγαλύτερη αντίσταση στους μύκητες και τη μούχλα σε σχέση με μία πλαστική, ενώ παράλληλα προσθέτει υψηλή αισθητική στο μπάνιο σας. Ανά τακτά διαστήματα θα πρέπει να την καθαρίζετε, ώστε να απομακρύνονται τα υπολείμματα βρωμιάς, αλλά και να έχει πάντα όμορφη όψη. Μετά από κάθε μπάνιο σας θα πρέπει να την αφήνετε ανοιχτή για να στεγνώσει, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή.

Τιμή 3,85 €

Tns πατάκι 35x55cm MAT-1

Το Tns πατάκι 35x55cm MAT-1 είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το πατάκι θα δώσει ένα αίσθημα άνεσης και πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
Τιμή 2,00 €

Tns πατάκι μπάνιου 40x60cm

Το Tns πατάκι μπάνιου 40x60cm είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, το πατάκι Tns θα προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε κάθε βήμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 4,11 €

Tns πατάκι μπάνιου αντιολισθιτικό flanel πράσινο 40x60cm

Το αντιολισθιτικό πατάκι μπάνιου Tns σε χρώμα πράσινο διαστάσεων 40x60cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για το μπάνιο σας. Με το μαλακό ύφασμα flanel θα νιώσετε άνετα και ασφαλείς κάθε φορά που βγαίνετε από το ντους. Η αντιολισθητική επιφάνεια εξασφαλίζει ότι δεν θα γλιστρήσετε, ενώ το όμορφο πράσινο χρώμα θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ασφάλεια!
Τιμή 2,82 €

Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi

Το Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό και στυλάτο προϊόν που θα σας βοηθήσει στις καθημερινές σας εργασίες. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία χρήσης του, το Tns πεντάλ θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας στον χώρο εργασίας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα σας διευκολύνει την καθημερινότητά σας!
Τιμή 14,42 €

Tns ραφιέρα μεταλλική γωνιακή μπάνιου με 2 ράφια

Η γωνιακή μεταλλική ραφιέρα μπάνιου της Tns προσφέρει λύση αποθήκευσης με στυλ και λειτουργικότητα. Με τα 2 ράφια της, μπορείτε να οργανώσετε τα προϊόντα σας στο μπάνιο σας με έναν εύκολο και κομψό τρόπο. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με αυτή την πρακτική ραφιέρα μπάνιου από την Tns.
Τιμή 9,04 €

Tns σπιράλ τηλεφώνου CORD-2.0

Η Tns σπιράλ τηλεφώνου CORD-2.0 είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα δώσει στον χώρο σας μια μοναδική αισθητική. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Tns, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια αξιόπιστη και ανθεκτική συσκευή για πολλά χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο και στιλάτο προϊόν για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο. Αγοράστε τώρα την Tns σπιράλ τηλεφώνου CORD-2.0 και εντυπωσιάστε τ?
Τιμή 2,30 €

Tns συρταριέρα πλαστική καφέ με 4 συρτάρια 38x47x92cm

Η συρταριέρα Tns προσφέρει λύση στο πρόβλημα αποθήκευσης σας με το στυλ και τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε. Με τα 4 ευρύχωρα συρτάρια της, μπορείτε να οργανώσετε τα αντικείμενά σας με άνεση και ευκολία. Η πλαστική κατασκευή της εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση, ενώ ο καφέ χρωματισμός της την κάνει να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Αποκτήστε τη συρταριέρα Tns τώρα και αναβαθμίστε την αισθητική και την οργάνωση του χώρου σας!
Τιμή 23,29 €

Toly κάλυμμα καθίσματος λεκάνης μιας χρήσης 10τεμ

Το Toly κάλυμμα καθίσματος λεκάνης μιας χρήσης 10τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε μπάνιο. Είναι βολικό, υγιεινό και πρακτικό, κάνοντας την εμπειρία της χρήσης της τουαλέτας πιο άνετη και ευχάριστη. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Toly, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το προϊόν θα σας εξυπηρετήσει άψογα. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,28 €

Κύκλωψ αποφρακτική τρόμπα No2

Η Κύκλωψ αποφρακτική τρόμπα Νο2 είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απόφραξη αγωγών όπως αγωγοί εξωτερικής αποχέτευσης ή λεβητοστάσια. Αυτή η τρόμπα δημιουργεί αρνητική πίεση για να απομακρύνει αποβλήτα και αποτρίμματα από τις αγωγές, επιτρέποντας την επαναφορά της φυσιολογικής ροής του νερού ή των αποχετεύσεων.

Τιμή 2,63 €

Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας σκέτη

Η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα στο μπάνιο σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και προσεγμένο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό αξεσουάρ!
Τιμή 0,91 €

Κύκλωψ εταζέρα με 3 ράφια ίσια χρώμιο 004010045

Μια εταζέρα με 3 ίσια ράφια και χρωμέ φινίρισμα είναι μια πρακτική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση αντικειμένων σε διάφορους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Το χρωμέ φινίρισμα της εταζέρας προσδίδει μια κομψή και μοντέρνα αισθητική, καθιστώντας την ιδανική για διάφορα στιλ διακόσμησης.

Τιμή 9,34 €

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559 είναι ο τέλειος σύντροφος για το μπάνιο σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην ποιότητα και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 7,25 €

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας τετράγωνο 7lt

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας τετράγωνο 7lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, με μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα. Ιδανικό για κάθε μπάνιο, το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας θα σας παρέχει άνεση και λειτουργικότητα καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 6,30 €

Κύκλωψ πιγάλ κλειστό τουαλέτας Νο35

Η Κύκλωψ πιγάλ κλειστό τουαλέτας Νο35 είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας προσφέρει άνεση και αισθητική στο χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 3,74 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20 είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας στο μπάνιο. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά του, το Κύκλωψ πιγάλ θα σας προσφέρει άνεση και ποιότητα που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,30 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25 είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Αποκτήστε την Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25 τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 2,58 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεπέραστο προϊόν!
Τιμή 4,00 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret

Η τουαλέτα Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μπάνιο. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 5,45 €

Κύκλωψ σαπουνοθήκη επιτραπέζια πλαστική

Η Κύκλωψ σαπουνοθήκη επιτραπέζια πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των προϊόντων περιποίησης σας στο μπάνιο. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα διακοσμήσει το χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και κομψή λύση για το μπάνιο σας!
Τιμή 0,78 €

Κύκλωψ σαπουνοθήκη επιτραπέζια πλαστική λευκή

Η Κύκλωψ σαπουνοθήκη είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση του χώρου σας στο μπάνιο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, η λευκή σαπουνοθήκη Κύκλωψ προσφέρει ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα διακοσμήσει εντυπωσιακά το μπάνιο σας, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας. Αποκτήστε την Κύκλωψ σαπουνοθήκη τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία στον χώρο σα?
Τιμή 0,56 €

Κύκλωψ τάπα νεροχύτη με αλυσίδα

Η τάπα νεροχύτη Κύκλωψ με αλυσίδα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την αξιόπιστη ποιότητά της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο νεροχύτη σας. Η εύκολη τοποθέτηση και η ανθεκτικότητά της την καθιστούν μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τώρα την τάπα νεροχύτη Κύκλωψ και αναβαθμίστε το χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 1,45 €

Κύκλωψ τάπα σιφωνιού 15Φ από λάστιχο

Η τάπα σιφωνιού Κύκλωψ 15Φ από λάστιχο είναι η τέλεια λύση για το μπάνιο σας. Με την απίστευτη ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, αυτή η τάπα σιφωνιού θα σας παρέχει αδιάβροχη προστασία και ασφάλεια. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει!
Τιμή 1,64 €

Πατάκι αντιολισθητικό pvc 69x35cm

Το αντιολισθητικό πατάκι PVC 69x35cm είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε σπίτι. Με την αντιολισθητική του επιφάνεια, προσφέρει ασφάλεια και προστασία από πτώσεις. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό, κάνοντας τον καθημερινό σας βίο ευκολότερο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σας προσφέρει!
Τιμή 5,36 €

Πατάκι μπανιέρας 35x63cm

Ανανεώστε το μπάνιο σας με ένα πανέμορφο πατάκι μπανιέρας 35x63cm! Απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει καθώς παίρνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στιλ!
Τιμή 1,29 €

Σετ σαπουνοθήκες και θήκη οδοντόβουρτσας λευκά

Αυτό το σετ σαπουνοθήκες και θήκη οδοντόβουρτσας είναι ο απόλυτος συνδυασμός πολυτέλειας και λειτουργικότητας. Με κομψό λευκό σχεδιασμό, αυτά τα προϊόντα δε θα αναβαθμίσουν μόνο το μπάνιο σας, αλλά θα σας παρέχουν επίσης την απόλυτη πρακτικότητα και οργάνωση. Αποκτήστε το σετ σήμερα και απολαύστε μια νέα επίπεδη εμπειρία στον χώρο του μπάνιου σας!
Τιμή 4,35 €

Σωλήνας κουρτίνας μπάνιου 1,6m

Η σωλήνας κουρτίνας μπάνιου 1,6m είναι η ιδανική λύση για το μπάνιο σας. Με ανθεκτικό υλικό και εύκολη τοποθέτηση, αυτός ο σωλήνας θα σας προσφέρει μια ανθεκτική και αξιόπιστη λύση για την κουρτίνα του μπάνιου σας. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 3,02 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού